olvasgattam utána nem volt egyértelmű a dolog, hozzá se kezdtem, kompresszorozás savazás minden volt a terítéken, úgy néztem ez olyan zoli féle önszopatós dolog csak itt a siker nem garantált
2 óra alatt csináltak másikat 70 pénz volt ez kb kitart 8-10 évig
a régi is használható még kézi húzgálással, de nem az igazi, kicsi szivattyút lehet elbírt volna még pár évig
ezért is szüntetném meg én is mert igazándiból sok értelme nincs
locsolja az asszony a füvet utána meg mérdelődik hogy milyen gyorsan nő 😂
kecske megiszik napi 10 litert a 2 kutya 5 litert ennyit meg csak ki fogunk bírni
Ja, halasztgatják halasztgatják és hallani különféle tervekről, hogy átalányadó, külön vízóra vagy valamiképp fizetőssé tennék, de azért a vidéket ez elég szarul érintené, na nem a gazdákat hanem akik csak otthon a kertet locsolgatják, termelni alig termel már valaki, nekünk itt most kutunk sincs, de az összes szomszédnak van.
ha fizetős lesz akkor 2 gonddal kevesebb lesz, nem kell locsolni és nem kell füvet nyírni, mert fizetni tuti nem fogok
úgy gondolom ez is olyan mint az 50ccm motorok rendszámozása hogy nem meri meglépni senki sem
140-et már nem megy szerencsétlen,de 135-re még jó.
Letiltós autó?Az milyen?
Szóval azért csináljak vonulás közben videót hogy téged meggyőzzelek?Igazán okos gondolat.
Manapság ezért 4 méterre is lefúrnának 😆
És ez még nincs engedélyezve.
Nem olyan már a világ mint a 90-es években.
Nekem is az a szerencsém hogy itt maradt egy ásott kút, és működik, mert ezekre nem kell engedélyezés, de geológusok szezmikus szenzorokkal szépen kimérték a környéken hogy kinél van kút, szóval eltitkolni sem lehet.
Nálam annyira tagolt a picike kert (az én hülyeségem - túl van ültetve fával / bokorral / virágokkal), hogy itt csak a kézből, slaggal locsolás jön számításba, illetve a virágágyásokat lehetne csöpögtető öntözéssel is, de nekem ahhoz nincs türelmem megcsinálni. Meg akkor ide is hidrofor, mifaxom kellene a 15 ezer forintos teszkós szivattyúcska helyett.
Ha ez a szivattyú bekrepál (600W-os, de ez a felvett teljesítménye!), akkor venni akarok egy 1200W-osat, de az ugye már 60-70 ezer pénz körül szokott lenni. Ilyesmit: https://netkazan.hu/termek/416...
De ráérsz te.
Én ilyen Hunter MP rotator fúvókát használok. Ez óránként 12-15mm vizet juttat ki, egyenletesen és kicsi vízárammal dolgozik, így néhány szektorral le tudom fedni a kertemet úgy is hogy csak egy gagyi rezgőmembrános búvárszivattyúval hajtom.
Apóstól el akarom majd lejmolni a régi 200literes hidrofor tartályát, és akkor némi vezérléssel meg tudom oldani, hogy felpumpálom a tartályt 5BAR-ra, egy nyomásszabályzón keresztül lecsökkentem 2.8-ra és így 1 vagy 2 szektor elegendő lesz szakaszosan locsolva egy olcsó szivattyúval is.
2 óra alatt csináltak másikat 70 pénz volt ez kb kitart 8-10 évig
a régi is használható még kézi húzgálással, de nem az igazi, kicsi szivattyút lehet elbírt volna még pár évig
locsolja az asszony a füvet utána meg mérdelődik hogy milyen gyorsan nő 😂
kecske megiszik napi 10 litert a 2 kutya 5 litert ennyit meg csak ki fogunk bírni
Lehet hogy az enyémnek is csak az a baja, fax tudja....
úgy gondolom ez is olyan mint az 50ccm motorok rendszámozása hogy nem meri meglépni senki sem
ez a 3. az elmúlt 20 évben, valami miatt berakódik a szűrője és kell másikat fúrni
Letiltós autó?Az milyen?
Szóval azért csináljak vonulás közben videót hogy téged meggyőzzelek?Igazán okos gondolat.
Egyébként mit is vársz,mit kéne videóznom?
És ez még nincs engedélyezve.
Nem olyan már a világ mint a 90-es években.
Nekem is az a szerencsém hogy itt maradt egy ásott kút, és működik, mert ezekre nem kell engedélyezés, de geológusok szezmikus szenzorokkal szépen kimérték a környéken hogy kinél van kút, szóval eltitkolni sem lehet.
Ha ez a szivattyú bekrepál (600W-os, de ez a felvett teljesítménye!), akkor venni akarok egy 1200W-osat, de az ugye már 60-70 ezer pénz körül szokott lenni. Ilyesmit: https://netkazan.hu/termek/416...
Én ilyen Hunter MP rotator fúvókát használok. Ez óránként 12-15mm vizet juttat ki, egyenletesen és kicsi vízárammal dolgozik, így néhány szektorral le tudom fedni a kertemet úgy is hogy csak egy gagyi rezgőmembrános búvárszivattyúval hajtom.
Apóstól el akarom majd lejmolni a régi 200literes hidrofor tartályát, és akkor némi vezérléssel meg tudom oldani, hogy felpumpálom a tartályt 5BAR-ra, egy nyomásszabályzón keresztül lecsökkentem 2.8-ra és így 1 vagy 2 szektor elegendő lesz szakaszosan locsolva egy olcsó szivattyúval is.