Ezek a retkek még le is merik írni a kvóta értékesítésből mennyit zsebelnek, persze megint mi vagyunk az okosok nem a Német-Francia aki megveszi a kvótákat!!
Számtalan példát, de ne a SZÁMOSSÁGOT nézd, hanem az arányokat!
Amit én furcsállok nálad, hogy te meg is ideologizálod a rosszat a kényelem miatt. A rákos példa most új, el is raktározom az elmémben, de már többször leírt és mindenki által többször hallott ugyanez a kifogás a bagósok esetében az, hogy:
- a papám napi három doboz mezítlábas Munkást szívott és 92 éves korában leesett a bakról és abba halt bele, de a szomszéd Karcsi, aki vega, nem dohányos, antialkoholista, normális BMI "index", sportoló volt, 25 éves korában tüdőrákban halt meg.
Ha a valóságot nézem, akkor akár igazad is lehetne.
Ha utálom a kormányt, mert ez lesz legközelebb is, akkor jól ki kell tolni velük, a nyugdíj után jó sok betegséggel ki kell forgatni az állambüdzsét.
Más…. Nem arról volt szó, hogy az eeszt alkalmazás lesz EU konform?
Beolvastam a covidpassal az EU-s kinyomtatott papírt és sokkal több adat van rajta mint az eeszt alkalmazason. Pedig azon is bővítettek már, pl rajta van az oltóanyag és a két oltási dátum. Ezzel is lehet vajon utazni mar?
Ezt mar többször hangoztattad, de ez csak részigazság 😂
Mindegy a mai politikai keretem kimerült, ez egy szabad ország, nyugodtan lehetsz neokomcsi…
Náci sem vagyok 😂 csak egészséges jobboldali 😂
Két szomszédom is ilyen xarokkal fűt télen - ha elfogyott a raklap. Hidd el, több mint elég ismerkedésnek....
(Meg 25 éves diesel autóval jár, használt étolajjal, minden xarral)
Sehol nem állok,a pénztárcám oldalán max.
Mondom,avval már elégedett vagyok ha ferenc és sleppje nem jön vissza. 😆
Ha ez balos ám legyen,akkor bogyó az ultrabalos antifa te meg a náci.De nekem egykutya mindkettőtök. 😆
Nekem is minden gázzal megy, évente 1200-1300 m3 fogy (nem átalány, hanem nyáron kb. havi 3 ezer, télen - a 3 legkeményebb hónapban - 30 ezer pénz / hónap). A parasztház fala nem szigetelt, csak a nyílászárók és a padlás. Ja, és fázósak vagyunk, nálunk minden helyiségben mindig 23 fok van, mert így érezzük komfortosnak (szerencsére csak 62m2 az egész).
Még rossz példának sem alkalmas.
A kövér ellenpólusa az egészséges élet viszonylatában nem a szálkás, hanem a normál testalkat.
Amit én furcsállok nálad, hogy te meg is ideologizálod a rosszat a kényelem miatt. A rákos példa most új, el is raktározom az elmémben, de már többször leírt és mindenki által többször hallott ugyanez a kifogás a bagósok esetében az, hogy:
- a papám napi három doboz mezítlábas Munkást szívott és 92 éves korában leesett a bakról és abba halt bele, de a szomszéd Karcsi, aki vega, nem dohányos, antialkoholista, normális BMI "index", sportoló volt, 25 éves korában tüdőrákban halt meg.
Ha utálom a kormányt, mert ez lesz legközelebb is, akkor jól ki kell tolni velük, a nyugdíj után jó sok betegséggel ki kell forgatni az állambüdzsét.
Beolvastam a covidpassal az EU-s kinyomtatott papírt és sokkal több adat van rajta mint az eeszt alkalmazason. Pedig azon is bővítettek már, pl rajta van az oltóanyag és a két oltási dátum. Ezzel is lehet vajon utazni mar?
Mindegy a mai politikai keretem kimerült, ez egy szabad ország, nyugodtan lehetsz neokomcsi…
Náci sem vagyok 😂 csak egészséges jobboldali 😂
(Meg 25 éves diesel autóval jár, használt étolajjal, minden xarral)
szóval csak azindexből tudod hogy avval fűtenek. 😆
Mondom,avval már elégedett vagyok ha ferenc és sleppje nem jön vissza. 😆
Ha ez balos ám legyen,akkor bogyó az ultrabalos antifa te meg a náci.De nekem egykutya mindkettőtök. 😆