Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem. Ezek mind pántlikázott pénzek.
Ezek a retkek még le is merik írni a kvóta értékesítésből mennyit zsebelnek, persze megint mi vagyunk az okosok nem a Német-Francia aki megveszi a kvótákat!!
"Jön még kutyára teherautó!"
Jó lenne még többet lopnának. 😂
Belenéztél a videóba?
"Kapunk rá" pénzt - csak azt a Viktor és holdudvara egy-az-egyben zsebre fogja tenni.
Kit bántottak itt a nácik?
Hála Isten, a sok barom most majd örülhet az úniónak. Pontosabban a tagságnak.
nem mondod, hogy a dopeman lenne a példa valamire is?
Még rossz példának sem alkalmas.
Befolyásolni akarod a többieket.
A kövér ellenpólusa az egészséges élet viszonylatában nem a szálkás, hanem a normál testalkat.
Számtalan példát, de ne a SZÁMOSSÁGOT nézd, hanem az arányokat!
Amit én furcsállok nálad, hogy te meg is ideologizálod a rosszat a kényelem miatt. A rákos példa most új, el is raktározom az elmémben, de már többször leírt és mindenki által többször hallott ugyanez a kifogás a bagósok esetében az, hogy:

- a papám napi három doboz mezítlábas Munkást szívott és 92 éves korában leesett a bakról és abba halt bele, de a szomszéd Karcsi, aki vega, nem dohányos, antialkoholista, normális BMI "index", sportoló volt, 25 éves korában tüdőrákban halt meg.
Ja, hát mondjuk egy nigger volt...
Ha a valóságot nézem, akkor akár igazad is lehetne.
Ha utálom a kormányt, mert ez lesz legközelebb is, akkor jól ki kell tolni velük, a nyugdíj után jó sok betegséggel ki kell forgatni az állambüdzsét.
Igazából a bej veled van,az asztmazenekar csak 50%,szóval mars az asztal alá. 😂
Dehonnem,náci vagy és pont.Mer aszondtam. 😆
Ezt csak a Führer mondta, meg a Gulyás Gergely - ha nem működik , akkor csak benned (a hozzáállásodban) lehet a hiba... 😆
Más…. Nem arról volt szó, hogy az eeszt alkalmazás lesz EU konform?
Beolvastam a covidpassal az EU-s kinyomtatott papírt és sokkal több adat van rajta mint az eeszt alkalmazason. Pedig azon is bővítettek már, pl rajta van az oltóanyag és a két oltási dátum. Ezzel is lehet vajon utazni mar?
Ezt mar többször hangoztattad, de ez csak részigazság 😂
Mindegy a mai politikai keretem kimerült, ez egy szabad ország, nyugodtan lehetsz neokomcsi…
Náci sem vagyok 😂 csak egészséges jobboldali 😂
Két szomszédom is ilyen xarokkal fűt télen - ha elfogyott a raklap. Hidd el, több mint elég ismerkedésnek....
(Meg 25 éves diesel autóval jár, használt étolajjal, minden xarral)
Asszem te még életedben nem égettél el egy műnyagpalackot sem. 😆
szóval csak azindexből tudod hogy avval fűtenek. 😆
Nem, a náci az te vagy..... 😘
Sehol nem állok,a pénztárcám oldalán max.
Mondom,avval már elégedett vagyok ha ferenc és sleppje nem jön vissza. 😆
Ha ez balos ám legyen,akkor bogyó az ultrabalos antifa te meg a náci.De nekem egykutya mindkettőtök. 😆
Nekem is minden gázzal megy, évente 1200-1300 m3 fogy (nem átalány, hanem nyáron kb. havi 3 ezer, télen - a 3 legkeményebb hónapban - 30 ezer pénz / hónap). A parasztház fala nem szigetelt, csak a nyílászárók és a padlás. Ja, és fázósak vagyunk, nálunk minden helyiségben mindig 23 fok van, mert így érezzük komfortosnak (szerencsére csak 62m2 az egész).
Semmivel nem volt kisebb a napi forgalom
Jelentéktelen a fűtés számlám… melegvizzel, fozessel együtt 8e átalányt fizetek gazra