Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor volt egy festésre szoruló romod. Most is van egy festésre szoruló romod - és elbaxtál másfél évet az életedből.
Tipikus bolsi.Az a labszagu hazmesterféle dogoljon meg a szomszed lova.
Remlem lölö megveszi reggelire a céged. 😆
ha csak egy cseppnyi eszed lenne akkor rájönnél hogy lényegtelen
de hogy a korlátolt elméd fel tudja fogni a dolgot
az életed fogd fel egy malacperselynek, a szerzett emlékeid a pénz benne, amikor eljön a nagy utazás akkor nem viheted magaddal a perselyt, szóval teljesen lényegtelen mennyi pénz van benne
tételezzük fel ha ügyes az ember él 100évig, ellenben végtelen sokáig nem él, így tökmindegy hogy mennyi ideig élt....
ellenben ha a papoknak van igazuk akkor nem mindegy a dolog, de én sajnos ebben nem tudok hinni
Tényleg! A horpadt, rozsdás kasznin akkoriban fehér nájlon volt, nem fekete. Bocs, elfelejtettem - túl régen volt már. 😆
Te nem oszinte vagy hanem hulye fasz.
Ilyen vót.
Lehetek őszinte? Ez az autó pont olyan xarul néz ki, mint amikor hozzá fogtál.....
Te se vagy valami eszes furgonos.
Toloajtosin rogzitesi furatok.
azt még mindig nem tették helyre? Pedig satya azt mondta(gondolkodós)
nekem mindig az van megtanulhatnád már((kezeit karbatevő)
pont ma hallottam, hogy a faszukra húzhatják a fájzert(gondolkodós) Nemsoká bedurran a magyarok nyilai akkor az összessel azt tehetik(szemeit körbeforgató)
az egy géppisztoly sorozat az oldalán(gondolkodós) Nem csodálkozok, hogy el akarnak tenni láb alól(fetrengős) Mondjuk ha tudnák a 2 hetet nem pocsékolnák a drága skúlót(fetrengős)
Mennyi?
Mert betelt,nem ir arat.
Alkalmazott szobrászat. 😆
Ez megfelelne, de a zasszonynak nem tetszik:
ttps://www.booking.com/hotel/hu/aggtelek-baradla-kornyeke-2-alkalmas-fa-fuggoagynak-nyirfa.hu.html
Szerintetek nem drága ez egy kicsit tanyasi vendégházban?
Nem megvenni szeretném az ingatlant.....
https://www.booking.com/hotel/...
😆
...és a lelkiismereted?
Nem szólal meg?
Há.......ja.
Neked az ini-é?
Azt elhiszem.
Nekem igen.
Sikerult neki? 😆
Tenyleg? 😆
Mint ahogy én is 😂
Én is mindig kérdezek, na felállsz már végre vagy nem?
Ja, csak az idő (eltelt) és a módja nem mindegy.