ha csak egy cseppnyi eszed lenne akkor rájönnél hogy lényegtelen
de hogy a korlátolt elméd fel tudja fogni a dolgot
az életed fogd fel egy malacperselynek, a szerzett emlékeid a pénz benne, amikor eljön a nagy utazás akkor nem viheted magaddal a perselyt, szóval teljesen lényegtelen mennyi pénz van benne
tételezzük fel ha ügyes az ember él 100évig, ellenben végtelen sokáig nem él, így tökmindegy hogy mennyi ideig élt....
ellenben ha a papoknak van igazuk akkor nem mindegy a dolog, de én sajnos ebben nem tudok hinni
pont ma hallottam, hogy a faszukra húzhatják a fájzert(gondolkodós) Nemsoká bedurran a magyarok nyilai akkor az összessel azt tehetik(szemeit körbeforgató)
az egy géppisztoly sorozat az oldalán(gondolkodós) Nem csodálkozok, hogy el akarnak tenni láb alól(fetrengős) Mondjuk ha tudnák a 2 hetet nem pocsékolnák a drága skúlót(fetrengős)
Remlem lölö megveszi reggelire a céged. 😆
de hogy a korlátolt elméd fel tudja fogni a dolgot
az életed fogd fel egy malacperselynek, a szerzett emlékeid a pénz benne, amikor eljön a nagy utazás akkor nem viheted magaddal a perselyt, szóval teljesen lényegtelen mennyi pénz van benne
tételezzük fel ha ügyes az ember él 100évig, ellenben végtelen sokáig nem él, így tökmindegy hogy mennyi ideig élt....
ellenben ha a papoknak van igazuk akkor nem mindegy a dolog, de én sajnos ebben nem tudok hinni
Ilyen vót.
Toloajtosin rogzitesi furatok.
Mert betelt,nem ir arat.
ttps://www.booking.com/hotel/hu/aggtelek-baradla-kornyeke-2-alkalmas-fa-fuggoagynak-nyirfa.hu.html
Nem megvenni szeretném az ingatlant.....
https://www.booking.com/hotel/...
Nem szólal meg?
Azt elhiszem.