Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt az emberek egyharmada gondolja így, tehát a többség az ellenkezőjét gondolja.
A magyar is - lásd kétharmad.... 😆
Osztrák ember ostoba.
Azé vannak fura posta élmények is.
Rendeltem lonelec bluescan2 OBD-t,mer kellett,EU-n belül zéro,anglia lonelec cég.Fasza.12 font,11 pk mer legalább követhető,4960+4500.Ez egy 10-e durván.
Erre jön a postától hogy 3281.- pénz küldemény érték miatt fizetni 1281.- HUF sarcot.Wtf?Hogy ment lejjebb az OBD ára? 😆
Nomindegy.
Jó osztrák parasztunk végre hajlandó volt odaadni a GLS-nek a törött lámpát,de a hülye labanc posta Oberwaltersdorf-ból előbb elvitte Steinabrükl-be,majd egy nap alatt elutazott Ansfeldenbe................baze,ez saccra 250 Km nyugat felé,remélem a hülye nem algériába küldette. 😆
Nah,fittnesz guruk is vagyunk,jóvanaz. 😃
Viszont nincsenek elzsírosodva belsőszervei és elzáródva az érrendszere.Ki ne találd már hogy az elhízott disznó egészségesebb mint az az ember aki izmot épít sporttal.
Tulsúlyról volt szó.
ismét bebizonyítottad hogy hülye vagy mindenhez is
egy 120 kilós csipa izom embernek a keringése jobban igènybe van véve mint egy 120 kilós zsírosnak
ok
irsuk ki a dagadtakat
de akkor azokat is akik alkoholt isznak és azokat is akik cigarettáznak
a kávé energia ital sem tesz jót a szervezettel azokat is irtsuk ki
és még mellé azokat is akik a legális drogokkal élnek(fájdalomcsillapítók kedélyállapot javítók és társaik)
szóval irtsunk ki mindenkit aki csak egy kicsit is egészségkárosítóan él
ja azokat is akik napoznak, mert a bőrrák is valós dolog
Viszont a boltoknak nem lenne forgalma, egy időután az államnak kiesése lenne, mivel az emberek nem ennének ennyit hogy ne legyen túlsúly.
erre is van megoldás(kezeit széttáró) Tudják mérni a zsír-izom arányt(kezeit széttáró) Nyilván lehet valaki 190 cm 125 kg szín izom(meghajlós) Az én elméletem egy kiindulási alap, biztos az is jó amit te mondasz a lényeg az, hogy fizessen a kövér(kezeit széttáró)
Aztán majd nem lenne kövér(kezeit széttáró) Már, hogy extrém kövér nem(gondolkodós) sokan befizetnék azt a havi 10-50 ezer ft-ot inkább.
Aztán amikor eltűntek az extrém kövérek legkésőbb néhány év múlva szépen elkezdenék emelni (már nevet is adtam neki(vigyorgós) a "Zsír" adót(meghajlós) minden 2 évben dupláznák az összeget aztán eltűnnének a kicsit kövérek is.(meghajlós)
Gondold el nem lenne kövér csaj az egész országban(meghajlós) meg kb. egészséges lenne mindenki(meghajlós) eltűnnének a szív és érrendszeri betegségek a magas vérnyomás és koleszterin. Negyedére esne vissza az elhalálozás is(gondolkodós) Aztán végre az eu kibaxna bennünket a picsába, mert nem töltenénk pénzzel a globális gyógyszermaffiát(meghajlós) Mi meg szépen gazdaságilag tönkremennénk mert az így is recsegő ropogó nyugdíjrendszer totálisan összeomlana amikor 80-90-100 évig élnének az emberek. Pár évtized múlva lenne 2 millió gyerek, 2 millió aktív dolgozó adózó meg 6 millió nyugdíjas(fetrengős)
Akkor már ésszerűbb lenne a testzsír % alapján fizetni. Mert mi van a sportemberekkel, akin nem zsír van hanem izom, tök egészségesen él, csak éppen a töblet izom miatt "tulsúlyos".
Most ezt miért mondod(kérdőjeles) Így biztosan eltűnnének az extrém túlsúlyosok(kezeit széttáró) A saját teóriám szerint én is befizető lennék kb. havi 10-esre(kezeit széttáró) Mondjuk azt még inkább kifizetném, mint heti 2x edzésre járjak(fetrengős)
de akkor se terhelem az egészségügyet
tuti van gond nem kevés, csak leszarom
rajtam nem gazdagszik meg a gyógyszeripar
amióta nem motoros túrázok nyáron még fejfájásra se kell gyógyszer, akkor délután be kellett venni mindig egyet mert a vízhiány miatt fájt a fejem
Na de ha nem jár dokihoz és pláne nem jár a dagadtsága miatt akkor kit érdekel hogy dagadt?Kit érdekel hogy más dugja az asszonyát mert ő már képtelen rá, kit érdekel hogy fújtat a lépcsőn, az ő dolga.
Az, hogy nem jársz el dokihoz, nem azt jelenti, hogy nincs bajod…. 😂 hanem azt, hogy nem akarsz elmenni… 😂
Akkor nem lenne kifogás, miért nem akarsz dolgozni 😂
érdekességképp
asszony sosem volt vastag max a szülés után pár hónapig
45évesen laposabb a hasa mint sok 15 évesnek
kb 100x annyit jár dokihoz mint én, hol ez a baja hol az a baja
a dagadtakkal sok gond nincs, egyszer csak feladja a keringés és perceken belül vége van
az alkeszokkal van a legtöbb baj, 10 év kemény szeszelés után már le vannak százalékolva aztám még húzzák 10-20 évig
Ostoba vagy, ismét.
Motorra sehol semmit nem kell fizetni Romániában.
Köszi Z !
Holnaptól kisérőkocsi vezetek motorostúrán.
Úgy értelmeztem, hogy motorra még pályán sem kell.
egy hétre kb 1200ft a rovignetta, már a határnál meg kell venni, mert akár egy kilométer után is kérhetik
Sziasztok !
Nem motortémájú a kérdés, de valaki talán tudja a választ, neten nem találtam meg egyértelműen.
Igaz, hogy Romániában kell egységes, minden típusú útra útdíjat fizetni, ha autóval vagy ?
Nehogy okosnak gondold magad, ha saját magadnak elhiszed, hogy már nincs a világban plusz járulék a túlsúlyosaknak.
Majd egyszer hallgasd meg, egy echte jenki ezt hogyan mondja. Meg a mekdöncit is.
Az angoloknak el is hiszem.