Azé vannak fura posta élmények is.
Rendeltem lonelec bluescan2 OBD-t,mer kellett,EU-n belül zéro,anglia lonelec cég.Fasza.12 font,11 pk mer legalább követhető,4960+4500.Ez egy 10-e durván.
Erre jön a postától hogy 3281.- pénz küldemény érték miatt fizetni 1281.- HUF sarcot.Wtf?Hogy ment lejjebb az OBD ára? 😆
Nomindegy.
Jó osztrák parasztunk végre hajlandó volt odaadni a GLS-nek a törött lámpát,de a hülye labanc posta Oberwaltersdorf-ból előbb elvitte Steinabrükl-be,majd egy nap alatt elutazott Ansfeldenbe................baze,ez saccra 250 Km nyugat felé,remélem a hülye nem algériába küldette. 😆
Viszont nincsenek elzsírosodva belsőszervei és elzáródva az érrendszere.Ki ne találd már hogy az elhízott disznó egészségesebb mint az az ember aki izmot épít sporttal.
ok
irsuk ki a dagadtakat
de akkor azokat is akik alkoholt isznak és azokat is akik cigarettáznak
a kávé energia ital sem tesz jót a szervezettel azokat is irtsuk ki
és még mellé azokat is akik a legális drogokkal élnek(fájdalomcsillapítók kedélyállapot javítók és társaik)
szóval irtsunk ki mindenkit aki csak egy kicsit is egészségkárosítóan él
ja azokat is akik napoznak, mert a bőrrák is valós dolog
erre is van megoldás(kezeit széttáró) Tudják mérni a zsír-izom arányt(kezeit széttáró) Nyilván lehet valaki 190 cm 125 kg szín izom(meghajlós) Az én elméletem egy kiindulási alap, biztos az is jó amit te mondasz a lényeg az, hogy fizessen a kövér(kezeit széttáró)
Aztán majd nem lenne kövér(kezeit széttáró) Már, hogy extrém kövér nem(gondolkodós) sokan befizetnék azt a havi 10-50 ezer ft-ot inkább.
Aztán amikor eltűntek az extrém kövérek legkésőbb néhány év múlva szépen elkezdenék emelni (már nevet is adtam neki(vigyorgós) a "Zsír" adót(meghajlós) minden 2 évben dupláznák az összeget aztán eltűnnének a kicsit kövérek is.(meghajlós)
Gondold el nem lenne kövér csaj az egész országban(meghajlós) meg kb. egészséges lenne mindenki(meghajlós) eltűnnének a szív és érrendszeri betegségek a magas vérnyomás és koleszterin. Negyedére esne vissza az elhalálozás is(gondolkodós) Aztán végre az eu kibaxna bennünket a picsába, mert nem töltenénk pénzzel a globális gyógyszermaffiát(meghajlós) Mi meg szépen gazdaságilag tönkremennénk mert az így is recsegő ropogó nyugdíjrendszer totálisan összeomlana amikor 80-90-100 évig élnének az emberek. Pár évtized múlva lenne 2 millió gyerek, 2 millió aktív dolgozó adózó meg 6 millió nyugdíjas(fetrengős)
Akkor már ésszerűbb lenne a testzsír % alapján fizetni. Mert mi van a sportemberekkel, akin nem zsír van hanem izom, tök egészségesen él, csak éppen a töblet izom miatt "tulsúlyos".
Most ezt miért mondod(kérdőjeles) Így biztosan eltűnnének az extrém túlsúlyosok(kezeit széttáró) A saját teóriám szerint én is befizető lennék kb. havi 10-esre(kezeit széttáró) Mondjuk azt még inkább kifizetném, mint heti 2x edzésre járjak(fetrengős)
de akkor se terhelem az egészségügyet
tuti van gond nem kevés, csak leszarom
rajtam nem gazdagszik meg a gyógyszeripar
amióta nem motoros túrázok nyáron még fejfájásra se kell gyógyszer, akkor délután be kellett venni mindig egyet mert a vízhiány miatt fájt a fejem
Na de ha nem jár dokihoz és pláne nem jár a dagadtsága miatt akkor kit érdekel hogy dagadt?Kit érdekel hogy más dugja az asszonyát mert ő már képtelen rá, kit érdekel hogy fújtat a lépcsőn, az ő dolga.
Az, hogy nem jársz el dokihoz, nem azt jelenti, hogy nincs bajod…. 😂 hanem azt, hogy nem akarsz elmenni… 😂
Akkor nem lenne kifogás, miért nem akarsz dolgozni 😂
érdekességképp
asszony sosem volt vastag max a szülés után pár hónapig
45évesen laposabb a hasa mint sok 15 évesnek
kb 100x annyit jár dokihoz mint én, hol ez a baja hol az a baja
a dagadtakkal sok gond nincs, egyszer csak feladja a keringés és perceken belül vége van
az alkeszokkal van a legtöbb baj, 10 év kemény szeszelés után már le vannak százalékolva aztám még húzzák 10-20 évig
Sziasztok !
Nem motortémájú a kérdés, de valaki talán tudja a választ, neten nem találtam meg egyértelműen.
Igaz, hogy Romániában kell egységes, minden típusú útra útdíjat fizetni, ha autóval vagy ?
Rendeltem lonelec bluescan2 OBD-t,mer kellett,EU-n belül zéro,anglia lonelec cég.Fasza.12 font,11 pk mer legalább követhető,4960+4500.Ez egy 10-e durván.
Erre jön a postától hogy 3281.- pénz küldemény érték miatt fizetni 1281.- HUF sarcot.Wtf?Hogy ment lejjebb az OBD ára? 😆
Nomindegy.
Jó osztrák parasztunk végre hajlandó volt odaadni a GLS-nek a törött lámpát,de a hülye labanc posta Oberwaltersdorf-ból előbb elvitte Steinabrükl-be,majd egy nap alatt elutazott Ansfeldenbe................baze,ez saccra 250 Km nyugat felé,remélem a hülye nem algériába küldette. 😆
egy 120 kilós csipa izom embernek a keringése jobban igènybe van véve mint egy 120 kilós zsírosnak
irsuk ki a dagadtakat
de akkor azokat is akik alkoholt isznak és azokat is akik cigarettáznak
a kávé energia ital sem tesz jót a szervezettel azokat is irtsuk ki
és még mellé azokat is akik a legális drogokkal élnek(fájdalomcsillapítók kedélyállapot javítók és társaik)
szóval irtsunk ki mindenkit aki csak egy kicsit is egészségkárosítóan él
ja azokat is akik napoznak, mert a bőrrák is valós dolog
Aztán majd nem lenne kövér(kezeit széttáró) Már, hogy extrém kövér nem(gondolkodós) sokan befizetnék azt a havi 10-50 ezer ft-ot inkább.
Aztán amikor eltűntek az extrém kövérek legkésőbb néhány év múlva szépen elkezdenék emelni (már nevet is adtam neki(vigyorgós) a "Zsír" adót(meghajlós) minden 2 évben dupláznák az összeget aztán eltűnnének a kicsit kövérek is.(meghajlós)
Gondold el nem lenne kövér csaj az egész országban(meghajlós) meg kb. egészséges lenne mindenki(meghajlós) eltűnnének a szív és érrendszeri betegségek a magas vérnyomás és koleszterin. Negyedére esne vissza az elhalálozás is(gondolkodós) Aztán végre az eu kibaxna bennünket a picsába, mert nem töltenénk pénzzel a globális gyógyszermaffiát(meghajlós) Mi meg szépen gazdaságilag tönkremennénk mert az így is recsegő ropogó nyugdíjrendszer totálisan összeomlana amikor 80-90-100 évig élnének az emberek. Pár évtized múlva lenne 2 millió gyerek, 2 millió aktív dolgozó adózó meg 6 millió nyugdíjas(fetrengős)
tuti van gond nem kevés, csak leszarom
rajtam nem gazdagszik meg a gyógyszeripar
amióta nem motoros túrázok nyáron még fejfájásra se kell gyógyszer, akkor délután be kellett venni mindig egyet mert a vízhiány miatt fájt a fejem
Akkor nem lenne kifogás, miért nem akarsz dolgozni 😂
asszony sosem volt vastag max a szülés után pár hónapig
45évesen laposabb a hasa mint sok 15 évesnek
kb 100x annyit jár dokihoz mint én, hol ez a baja hol az a baja
a dagadtakkal sok gond nincs, egyszer csak feladja a keringés és perceken belül vége van
az alkeszokkal van a legtöbb baj, 10 év kemény szeszelés után már le vannak százalékolva aztám még húzzák 10-20 évig
Holnaptól kisérőkocsi vezetek motorostúrán.
Úgy értelmeztem, hogy motorra még pályán sem kell.
Nem motortémájú a kérdés, de valaki talán tudja a választ, neten nem találtam meg egyértelműen.
Igaz, hogy Romániában kell egységes, minden típusú útra útdíjat fizetni, ha autóval vagy ?