Ácsi, már megint fordítva ülsz a lovon! (mint oly sokszor...) A társadalom számára az az igazán hasznos állampolgár, aki a nyugdíjkorhatárt elérve szépen, csendben megmurdel, és nem tartatja el még magát - ingyenélőként - 10-20-30 évig a dolgozó néppel. Ezt pedig jelenleg üzembiztosan csak a dohányosok, alkoholisták,drogosok tudják, ráadásul ők aktív éveik során nem csak a nyugdíjjárulékkal, hanem a különféle jövedéki adókkal is tömik a kormány zsebét. 😆
De MINEK a 2/3-a??????????????????????????????????????????????????????
A szavazóképes állampolgároknak, vagy a szavazáson megjelenteknek? Mert ugye nem az elméleti max szavazóknak kell a lkétszámát figyelembe venni.
Mit is írtam kétszázszor le, egy volt miniszterelnöktől?
Pedig az izületek tönkremenetelét nem is írták...
Én nem foglak meggyőzni az elméleted helytelenségéről, mert amúgy sem tudlak (nem hagyod), másrészt meg nem vagy te hülye, csak te saját magaddal sem akarsz szembenézni.
Arról pedig majd maga is meggyőződhetsz akár holnap, akár 5 év múlva, hogy kinek volt igaza.
Az én igazam amúgy pont teáltalad bizonyítást nyert, mert egyedi és ritka kivételekből általánosítva győzködöd MAGADAT.
😂 ma szükségem van rá, mesélj még vicceket 😂
ezek tények, több polgármester is bemutatta, csak hát nem szabálytalan egy romházban élni 20-50-100-an 😂
úgyis jönnek a nyugdíjért át, miközben egy ft-t nem adóztak ide, szavazni is ráérnek, mert ha nem, ugrott a nyugdíj 😂
na ezt is verném aki írta
fogalma nincs hogy működik a szervezet, az ilyen idióták mint te utána jól elhiszik
pl a zsír elvan magában, nem kell extra tápanyagban dús vér neki
ellenben az izomnak igen
haver amikor versenyre készül még szuri nélkül is 140 meg 160 körüli a vérnyomása kb 2 méter magas és 130-140 kiló
nincs leszárítva de a hasán sincs egy centi zsírtól több
Ebben csak az a gond, hogy a győzők az egy párt, míg a többségben levők meg mondjuk nyolc párt.
A választás NEM arról szól, hogy az győz, akik többen utálják az "A" pártot...
Tehát
"A" párt 10 szavazat
"B" párt 5 szavazat,
"C" párt 6 szavazat,
akkor is az "A" párt győz, ha a "B" és a "C" párt együtt többen vannak, mint egyedül az "A" párt. De persze ezt mindenki tudja, csak más kifogás már nem akadt.
Tök szar a demokrácia ugye, ha az demokratikusan működik?
Mondjuk kicsi a valószínűsége, nem hiába úgy alakítottak át a körzeteket, ahogy…. 😉 meg ott vannak az utaztatott külhoni szavazok stb…. akik egy romházba 150-en vannak bejelentve egy 100 fős faluban… 😂
Nem ismerem, mint ahogy te sem. Van egy elképzelés egy nézőpont,pro és kontra, ki honnan közelíti meg, innen onnan összeszedett infók által. Én soha nem szoktam belemerülni és túlcifrázni, nem szeretem sem ezt sem az elözőt. Én csak azt nézem hogy most milyen lehetőségek nyílnak és akkor milyen lehetőségek voltak.
Ne viccelj,adócsaló,aliexpresszrém. 😆
- szóltak neki, nem takarodott el, tüntettek ellene sokszor, nem takarodott el akkor sem. Megoldották.
A szavazóképes állampolgároknak, vagy a szavazáson megjelenteknek? Mert ugye nem az elméleti max szavazóknak kell a lkétszámát figyelembe venni.
Mit is írtam kétszázszor le, egy volt miniszterelnöktől?
"Tetszettek volna forradalmat csinálni!"
Én nem foglak meggyőzni az elméleted helytelenségéről, mert amúgy sem tudlak (nem hagyod), másrészt meg nem vagy te hülye, csak te saját magaddal sem akarsz szembenézni.
Arról pedig majd maga is meggyőződhetsz akár holnap, akár 5 év múlva, hogy kinek volt igaza.
Az én igazam amúgy pont teáltalad bizonyítást nyert, mert egyedi és ritka kivételekből általánosítva győzködöd MAGADAT.
ezek tények, több polgármester is bemutatta, csak hát nem szabálytalan egy romházban élni 20-50-100-an 😂
úgyis jönnek a nyugdíjért át, miközben egy ft-t nem adóztak ide, szavazni is ráérnek, mert ha nem, ugrott a nyugdíj 😂
fogalma nincs hogy működik a szervezet, az ilyen idióták mint te utána jól elhiszik
pl a zsír elvan magában, nem kell extra tápanyagban dús vér neki
ellenben az izomnak igen
haver amikor versenyre készül még szuri nélkül is 140 meg 160 körüli a vérnyomása kb 2 méter magas és 130-140 kiló
nincs leszárítva de a hasán sincs egy centi zsírtól több
A választás NEM arról szól, hogy az győz, akik többen utálják az "A" pártot...
Tehát
"A" párt 10 szavazat
"B" párt 5 szavazat,
"C" párt 6 szavazat,
akkor is az "A" párt győz, ha a "B" és a "C" párt együtt többen vannak, mint egyedül az "A" párt. De persze ezt mindenki tudja, csak más kifogás már nem akadt.
Tök szar a demokrácia ugye, ha az demokratikusan működik?
https://www.webbeteg.hu/cikkek...
Azt is ismerem, aki kidolgozta…. de hat neked mindig nagyobb a….. meggyőződésed 😂