De a közigesnél csak pénzbünti van böri és hasonlók nincs hisz a jármű tulaját büntetik nem az elkövetőt, nem tudom ma pontosan mennyi és milyen köziges dolgok vannak, azt hiszem amikor bevezették 10 volt.
Mert nagy eséllyel elismerte vagy a család rávallott. Ha valami nem köziges akkor azért nem tudnak mit tenni mert nem vagyok köteles családtagra vallani és elég annyit mondani, hogy családtag vezette a járművet, de jelen esetben nagy eséllyel nagy nyomást helyezhettek a kocsi tulajára vagy az elkövetőre és magára vallott.
Amúgy ezekkel én is így vagyok: évente sacc / kb. 50-100 ezer forintot baszok el értelmetlen (vagy legalábbis soha nem használt - vagy használt, de megunt, lecserélt) dolgokra. Így van itthon teljesen feleslegesen:
- érintőképernyős autórádió tolatókamerával (a Ceedhez vettem, de a gyári rádióval számíttattam be, a tolatókamera soha fel sem volt szerelve);
- Sony AS20 akciókamera (motoros túrákhoz vettem, mert olcsó volt, de rájöttem hogy egyszerűen nem megfelelő a képminősége számomra - nem baleseteket akartam felvenni, hanem "útifilmet") Nem ment 5 percet sem,. az udvarról soha nem vittem ki;
- ALDI-s tetőcsomagtartó tetőkorlátos kocsikhoz. A kocsit eladtam, a csomagtartó zsírújan kint rohad a fáskamrában;
- az összes eddigi telefonom. Soha nem adtam el egyet sem, vagy a nejemnek (esetleg más ismerősnek) ajándékozom ha vettem újat, vagy megy a fiókba, idővel a kukába;
- összes +kinőtt" számtech cuccom: egyet sem adtam még el, simán el szoktam ajándékozni: tavaly a fotóklubunk kapott tőlem egy komplett i3-as PC-t jogtiszta windowssal, SSD-vel;
- Rengeteg felesleges (vagy soha nem használt, vagy alapból használhatatlan) olcsó szerszám, stb.
- 3 db hibátlan GPS készülék, ilyesmi....
éjszakai(3 műszak vagy állandó éjszaka) melót tudnék sokat
én nem akarok máshol aludni, vagy otthon vagy a csatornaparton, és ha lemegy a nap én mindig alszok
ezen agyalok én is valami fasza belföldes furgonos állás, egyet elkúrtam sok éve de már sajnálom, motor alkatrészeket kellett volna teríteni, de a vasipar elvarázsolt 😀
Azért nem hiányzik nekik mert nincs, ahogy a fiataljaik megtapasztalják a kényelmesebb életet egy lakásban, helyváltoztatást egy köcsög nyálkás sárkány helyett egy géperejű járművel azután a szüleik már nem tudnák rávenni őket a nyomorult életük követésére. 😹 👵
én a faszságok többségét már vásárlás előtt felismerem, de megveszem mert hátha mégsem az lesz 😂
peca cuccokkal sokkal jártam így, agyaltam hetekig hogy kell-e aztán ment is egyből a kukába
Hétfőn felmentem a góréhoz némi bérkorrekcióért és csak annyit kérdezett mennyit akarok mire amit mondtam arra rávágta, hogy jó illetve kissé fölötte adott, csodálkoztam, hogy semmi sopánkodás, kéretés stb., erre ma megtudtam, hogy hétfőn 3 sofőr mondott fel mielőtt én előadtam magam, így nem csoda, hogy nem alkudozott viszont így én kértem keveset. 😟 😥 💢
ha nem kellene dolgzni akkor ráérnék pecázni kocsi nélkül is
építenék egy nádfedeles kis kuckót aztán ellenék a parton hetekig is
ha nagyon akarnék biztos tudnék venni, fél évi munkabérem lenne, de inkább nem dolgozok fél évig mintsem hogy egy fos kocsit vegyek és szopjak mint a zoli
Nem tudnál semmire rámutatni ami nekem fasság volt bármikor is a vásárlás pillanatában.......később lehet, hogy annak gondoltam, de az már az én bajom.
Tudom hogy neked például nem sok minden hiányzik - de egy jól felszerelt, terepképes horgászautó az igen. És elég nagy baj, hogy ezt nem tudod megvenni magadnak, mert nincs rá pénzed. Vagy igazából nem is olyan fontos, különben jobban törnéd magadat érte....
Amúgy láttam az Avatart, és nekem is tetszett. Kitaláció az egész. 😂
Legutobb ezen vitáztatok......lám, nem kell hitelesitett rendörségi kamera....
az sjcam-on a felvétel egyből leáll ha kap tápot az usb-n
- érintőképernyős autórádió tolatókamerával (a Ceedhez vettem, de a gyári rádióval számíttattam be, a tolatókamera soha fel sem volt szerelve);
- Sony AS20 akciókamera (motoros túrákhoz vettem, mert olcsó volt, de rájöttem hogy egyszerűen nem megfelelő a képminősége számomra - nem baleseteket akartam felvenni, hanem "útifilmet") Nem ment 5 percet sem,. az udvarról soha nem vittem ki;
- ALDI-s tetőcsomagtartó tetőkorlátos kocsikhoz. A kocsit eladtam, a csomagtartó zsírújan kint rohad a fáskamrában;
- az összes eddigi telefonom. Soha nem adtam el egyet sem, vagy a nejemnek (esetleg más ismerősnek) ajándékozom ha vettem újat, vagy megy a fiókba, idővel a kukába;
- összes +kinőtt" számtech cuccom: egyet sem adtam még el, simán el szoktam ajándékozni: tavaly a fotóklubunk kapott tőlem egy komplett i3-as PC-t jogtiszta windowssal, SSD-vel;
- Rengeteg felesleges (vagy soha nem használt, vagy alapból használhatatlan) olcsó szerszám, stb.
- 3 db hibátlan GPS készülék, ilyesmi....
én nem akarok máshol aludni, vagy otthon vagy a csatornaparton, és ha lemegy a nap én mindig alszok
peca cuccokkal sokkal jártam így, agyaltam hetekig hogy kell-e aztán ment is egyből a kukába
építenék egy nádfedeles kis kuckót aztán ellenék a parton hetekig is
ha nagyon akarnék biztos tudnék venni, fél évi munkabérem lenne, de inkább nem dolgozok fél évig mintsem hogy egy fos kocsit vegyek és szopjak mint a zoli
Amúgy láttam az Avatart, és nekem is tetszett. Kitaláció az egész. 😂