hurrá (sípot fújó) bár sajnos zotyának megint igaza volt.(szomorú) Nem jött be a szájkosaras jóslatom azt gondoltam azt még a látszat kedvéért meghagyják.(kezeit széttáró)
Na mindegy:
Hirdetés következik:
Uraim 1 szer használatos maszk 30-40 szer használva eladó(meghajlós) kikiáltási ára 1000 Ft. holnap délig zárom a licitet a legmagasabb licitet tevő postán veheti át természetesen a szállítási díj megfizetése mellett(meghajlós)
pont ugyan annyi lenne mint most csak már túl lennénk rajta a gazdaság meg pörögne a szarkupac kliód helyett meg lehet egy korollában ücsörögnél(kezeit széttáró)
persze nyílván előre semmit nemlehetet tudni utólag már okos mindenki de abban biztos vagyok, ha most indulna el ez a járvány hiszti az eddig összegyűjtött tapasztalatokkal akkor világszerte teljesen más lett volna a járványkezelés talán jó esetben a lakosság erről nem is nagyon tudott volna meg semmit(kezeit széttáró)
te a közösség érdekében bogyó életedben még egy tűt nem tettél odébb(fetrengős) te azért oltattad be magad mer remegsz a tyúkszaros életedért, most is az ágy alól írod a mantrát(fetrengős) Én azon sem lepődnék meg ha az összes létező vakcinát már beadattad volna magadnak persze nem közösségi érdekből(szemeit körbeforgató) Ha majd az aktuális kormány valamikor is, úgy gondolja, hogy ez közösségi érdek és meri is ezért vállalni a felelősséget akkor kötelezővé tesz(kezeit széttáró) de mind addig amíg annyi a kényszerítés, hogy az oltatlan nem mehet strandra meg moziba(fetrengős) a kormány sem gondolja ezt komolyan(fetrengős)
Az, hogy a könyöködben lévő idegdúc a tested legfejlettebb szerve mert az agyad helyén csak egy üresség kong az nem az én bajom és nem is zavar igazán zotyám(fetrengős)
A német autót utáljuk, az olaszhoz meg gyávák vagyunk. 😂
Öcséméknek ez a második autója, az első (egy Rönyó Thalia 😁 ) is megvan, azon a nagyobbik srác most fog tanulni vezetni - a KRESZ-tanfolyamon már túl van.
Nekem már a Clio a 10. autóm, de az első újonnan vett. 3 rönyó volt köztük: '96-os Clio, 2003-as full-fapad Thalia és ez most.
az, hogy te beoltattad magad az a te döntésed volt, az,hogy én meg nem az meg az enyém.(meghajlós) Én leírtam, hogy miért nem,azért mert ha tényleg baj van ez a lehetőség még előttem áll. Mialól tudok kibújni? Ha bekrepálnak az oltatlanok akkor én is bekrepálok nem? Akkor megúszom következmény nélkül? ugye nem(kezeit széttáró) Nem foglak benneteket oltottakat hibáztatni a halálos ágyamon mert a saját döntésem volt(kezeit széttáró) persze ugyanezt elvárom fordítva is adott esetben(kuncogó)
Zoli, nem.kell.maszkot hordanod 😀
Na mindegy:
Hirdetés következik:
Uraim 1 szer használatos maszk 30-40 szer használva eladó(meghajlós) kikiáltási ára 1000 Ft. holnap délig zárom a licitet a legmagasabb licitet tevő postán veheti át természetesen a szállítási díj megfizetése mellett(meghajlós)
persze nyílván előre semmit nemlehetet tudni utólag már okos mindenki de abban biztos vagyok, ha most indulna el ez a járvány hiszti az eddig összegyűjtött tapasztalatokkal akkor világszerte teljesen más lett volna a járványkezelés talán jó esetben a lakosság erről nem is nagyon tudott volna meg semmit(kezeit széttáró)
https://index.hu/belfold/2021/...
Öcséméknek ez a második autója, az első (egy Rönyó Thalia 😁 ) is megvan, azon a nagyobbik srác most fog tanulni vezetni - a KRESZ-tanfolyamon már túl van.
Nekem már a Clio a 10. autóm, de az első újonnan vett. 3 rönyó volt köztük: '96-os Clio, 2003-as full-fapad Thalia és ez most.