mostanában dróttal kötök meg mindent, olyan fos bilincsek vannak hogy inkább drótozok
csináltam egy hasonlót és azóta öröm és boldogság http://youtu.be/ywPl91UY_3k
Nálunk teljes a szélcsend, ugyan csak 30 fok körül van, de a tegnap leesett sok esőtől (15 mm) fullasztóan párás a klíma.
Ha hűl egy kicsit, akkor kimegyek kertészkedni, nagyon ráférne.
Hidegebb égtájakra. 😁 Délután gondolkodtam hogy gurulok egyet két hónap kihagyás után, de a meleg miatt elment a kedvem az egésztől.
Inkább ittam egy fél sört (fél PET-palackkal....), és utána Argus szemekkel néztem a szomszéd MILF-et a függöny mögül, aki bikiniben gyomlált az utcán, a háza előtt. Jó hajlékony, le (be) tud hajolni rendesen! 😍
No,fejlemeny,a vadiuj unix gumiharang bilincse felrakas utan annyit birt hogy rspreseltuk a bilincset,hurra mehet a helyere, kivettem a satubol.Es siman elpattant. 😆
Szoval megint allunk mint a cövek.
Hova kene holnap menni mototozni? 😆
Pár napja láttam az obi-ban olyat mint a tartályfenék, sima natúr vaslemez kb.3-4es lehetett volt belőle több méret is a legnagyobban fél disznónyit is meg lehetne sütni.
Pipi? Pont ez a hülye mondja hogy mindegy mivel durrantasz alá, ugyanaz lesz az íze. Javasoltam neki hogy akkor gyújtson alá a törött műanyag kertiszékkel aztán egye meg.
Igen, olyanokon is agyaltam, de az általában valami bevonatos, meg rücskös... én natúr vasfelületet akartam. Ha ilyet vettem volna, valszeg lecsiszoltam volna simára és natúrra. Úgy is jó lett volna, de szembejött velem az a szép tárcsa bagóért, és így ő lett 😁
Én nem gázozok, keményfa tűzön jobb a hús íze (már aki szereti a füstös jelleget) Én bográcsban is csak fatűzön főzök... ott is jobb. Az evés közbeni piálgatás mellé is jobb este a parázs hangulata (meg a szúnyogot is elűzi)
... Pipi biztos értékelné ezeket az árnyalatnyi apró finomságokat! 😂
gázlánghoz ez sem lehet rossz, csak ehhez is kell egy spéci égőfej
mert ha a hagyományos gázzsámollyal alá van pörkölve abban a karikában ahol a láng éri leég minden
Mikor szűz volt még, lecsiszoltam, és bebarnítottam étolajjal. Az is jó felületet ad... meg a folyamatos használat is csak javítja 😁 Ha nem tud túlhevülni, nehezebben is éget le bármit, ezért akartam vastagot. Ez is vékonyodik a széle felé, de ott nem is kap annyi hőt.
az enyém olyan hogy középen kb egy centi a vas vastagság, és a végei felé egyenletesen vékonyodik, a legszéle kb 2-3mm
nem láttam még olyat ami középen is csak 3mm lenne, bár sok éven nem nézegetem ezeket, lehet már avval is spórolnak
én gázzal melegítem van hozzá való méretben készített gázrózsa
gáz nagyon egyenletes lángot biztosít elég a vékonyabb anyag is
ha nem akarod hogy leégjen akkor kitakarítod, 600+os vizes smirglivel simára csiszolod és amikor tükör polír aládurrantasz a gázzal, addig kell meleg íteni amíg full fekete nem lesz
ere a rétegre nem tapad a hús, ha nagyon összekarmolássza a kanál meg a csipesz akkor ismét meg kell feketíteni, ekkor elég a fém dörzsivel fényesre sikálni, de 15-20 sütést kibír a fekete réteg
csináltam egy hasonlót és azóta öröm és boldogság
http://youtu.be/ywPl91UY_3k