Jééé, ezt ismerem 😁 a múlt évezredben ilyet adtak az olcsóbb autókhoz! 😂 98-as Nissanomhoz is ilyen volt, csak 2 gombbal, ja, meg azt nem lehetett még becsukni.
A BMW-be 15 éve nem kell kulcsot dugni... alapáron.
Á, felénk nem táposak az emberek.....körülötettek hullanak 😀
Itt köhhintés nélkül átmegy a virus, pláne amilyen vakcinát használunk sirva menekül (fél lityi szilvapálinkába négy-öt legcsipösebb apró paprika egy hétre beágyazva aztán az kitakarit mindent )😄
Már mondtam,bár nehéz már vírust szerezni,de megpróbálhatom,ugyis az a kisebbik gond szerinted,nem lesz akkora vész,egy pici nátha. 😆
Az simán elég,csak dokumentáld jól,ne úgy mint blődi. 😆
ing szerintem az esküvőn volt rajtam utoljára vagy 15 éve(röhögős)
vANNAK RUHADARABOK AMIT EGYSZERŰEN NEM TUDOK ELVISELNI AZ EGYIK ILYEN AZ ING A MÁSIK MEG A FARMERNADRÁG. NA BEKAPSZLOKOLT (leszarom)
annyira ronda szegény neki előnyére vált ez a maszkviselés, ki is használta a 1,5 éves lehetőséget bár szerintem ősztől lesz még alkalma viselni(meghajlós)
azért játék mert a távirányítót csak be kellett dugni de gombnyomásra indult
A BMW-be 15 éve nem kell kulcsot dugni... alapáron.
Itt köhhintés nélkül átmegy a virus, pláne amilyen vakcinát használunk sirva menekül (fél lityi szilvapálinkába négy-öt legcsipösebb apró paprika egy hétre beágyazva aztán az kitakarit mindent )😄
Az simán elég,csak dokumentáld jól,ne úgy mint blődi. 😆
Elég pancser vagy ebben IS. 😆
vANNAK RUHADARABOK AMIT EGYSZERŰEN NEM TUDOK ELVISELNI AZ EGYIK ILYEN AZ ING A MÁSIK MEG A FARMERNADRÁG. NA BEKAPSZLOKOLT (leszarom)
A cigit azt az ing bal zsebében, a szívem fölött. 😂