Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pipi megmondta,két hét.............taktikk vagy mi.
a toyotában extra volt a "kulcsnélküli" játék
azért játék mert a távirányítót csak be kellett dugni de gombnyomásra indult
Persze, mert egy mai, átlagos BMW-tulajról fel sem tételezik, hogy képes bedugni egy kulcsot a likba. Azért nincs index sem bennük. 😂
Jééé, ezt ismerem 😁 a múlt évezredben ilyet adtak az olcsóbb autókhoz! 😂 98-as Nissanomhoz is ilyen volt, csak 2 gombbal, ja, meg azt nem lehetett még becsukni.
A BMW-be 15 éve nem kell kulcsot dugni... alapáron.
Á, felénk nem táposak az emberek.....körülötettek hullanak 😀
Itt köhhintés nélkül átmegy a virus, pláne amilyen vakcinát használunk sirva menekül (fél lityi szilvapálinkába négy-öt legcsipösebb apró paprika egy hétre beágyazva aztán az kitakarit mindent )😄
55000 a hijja a szájkosár over-nek.
Már mondtam,bár nehéz már vírust szerezni,de megpróbálhatom,ugyis az a kisebbik gond szerinted,nem lesz akkora vész,egy pici nátha. 😆
Az simán elég,csak dokumentáld jól,ne úgy mint blődi. 😆
Tegnap 13 ezret oltottak be. Újat hétvégén már nem oltanak (csak második dózist - oltóponton), így lehet 4-5 munkanapnyi híja...
Mennyi hijja? Hátha be tudok szervezni valakit 😀 bár elég elszántak a közelben élök 😆
Barna szandál fehér bokazoknival? Persze térdig érő vászon nadrággal, meg kínai feliratos pólóval 😂
Nem 5,5 miliónál,
Még egy hülye jóslatod se jött be.
Elég pancser vagy ebben IS. 😆
Öltönynadrág meg poló? Az kemény 😄
A kis kulcson is ugyanaz a 3 gomb van: ajtó nyitás, ajtó zárás, csomagtér nyitás. Csak jóval kisebb az egész.
mivel az én tojotám is francia ugyan ebben a verzióban kaptam én is. Bár úgy rémlik a kiskulcson nincs távnyitógomb nem?
ing szerintem az esküvőn volt rajtam utoljára vagy 15 éve(röhögős)
vANNAK RUHADARABOK AMIT EGYSZERŰEN NEM TUDOK ELVISELNI AZ EGYIK ILYEN AZ ING A MÁSIK MEG A FARMERNADRÁG. NA BEKAPSZLOKOLT (leszarom)
Bár ilyet egyetlen hirportálon olvastam, a többi általánosit.......
az tuti(fetrengős)
Nem probléma: mivel ezt a két kulcsot adták hozzá, egyszerűen a simát hordom (nadrágzsebben).

A cigit azt az ing bal zsebében, a szívem fölött. 😂
(meghajlós) igaz nem gondoltam volna pedig keresztbe kasul szoktam flangálni rajta(kezeit széttáró)
Micsoda problémáid vannak....bezueg a doboz ciginek akad hely 😀
Elfelejted hogy én kispolgár vagyok, nem pedig nepper vagy strici, így nem hordok (és soha nem is hordtam) hasitasit. 😆
és? övtáskában nem fér el?
annyira ronda szegény neki előnyére vált ez a maszkviselés, ki is használta a 1,5 éves lehetőséget bár szerintem ősztől lesz még alkalma viselni(meghajlós)