Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://akcioleso.hu/7200/lidl...

Itt egy hasonló 44 ezerért.
Egy szemuveges balfasz nagy tokával.
ki volt az?(kérdőjeles)
Mi van vele?
Hogy jó-e?
a kosz a karcot is eltakarja(kezeit széttáró)
Semmit,mivel az egyetlen ilyen mumájer fasz visszavonult mikor lezuzta magat egy varosi egyenes utcaban gyökkettovel . 😆
új gépet tuti lefújnék pár réteg lakkal, aztán nem karcolná meg a susnyás a parton
mondom marad ilyen(meghajlós) nekem tökéletesen megfelel így ahogy van(meghajlós)
A motorozáshoz IS (meghajlós) csak egyrészt baromi uncsi téma másrészt nem vág bele a fórum arculatába. Itt pl. 1 motoros sincs(ujjával nemet mutató) Van néhány műmájer aki addig jutott, hogy használtan megvett valami olaszból behozott levetett szart., csilli villi bőrruhát vagy kordurát vett hozzá. Addig jutott el, hogy a garázs elé ki tudja tolni szépen beöltözve(fetrengős) Van néhány bátrabb is aki fel mer váltani 3ig, kb. 2500 as fordulaton elbattyog egy fagyizóig, vagy ha sok a pénze(mivel a benzinen úgy is spórol) a palacsintázóig.(kezeit széttáró)
Csak 1 számít. Az, hogy lássák, hogy van(fetrengős) erről itt vajon mit tudnátok beszélni ezen a fórumon(kérdőjeles) (fetrengős)
Na..............pipi mindenhez..............IS.
Csak motorozni ..............NEM. 😆
nekem az öntöző rendszer locsolja az ingyen árammal ingyen. Most még a víz ingyen van miért ne locsolnánk. Olyan régióban élünk a világban, hogy belefulladunk az édesvízkészletünkbe. (kezeit széttáró) Amit kilocsolsz kis körforgás útján ugyanide visszakerül egy grammot nem pocsékolsz el belőle. 8kezeit széttáró) Ha valami zergebaxta sivatagban laknánk nyílván jobban becsülnénk a vizet. De it ezt nem kell sajnálni képzeld nekünk még a wc-nk is vízöblítésű(csodálkozós), pedig a sivatagban kiinnák a dömötörtartály vizét szívesen(fetrengős)
gondolom a baromfik legnagyobb örömére. Amikor még volt nálunk fácán a 90-es években kb,. 100 fácánt tudtak be 1 ölyvnek 1 évben. Duvadazás közben nem lett kímélve ha tilos volt ha nem. Költéskor a fészek is meg lett látogatva a 12-el. De hát ilyen a világ(kezeit széttáró) ami az egyiknek jó a másiknak nem(kezeit széttáró)
Igen, meg elötte becsiszolni.
igen te egy nagy tervező vagy(meghajlós) Szerencsére nincs szabadalmaztatva semmid a múltkori fűtési megoldásod is kudarcba fulladt(röhögős)
óvatosan az ilyenekkel a nagy karmával belédcsimpaszkodik asszem kibirod vad röhögés nélkül(gondolkodós)
Van jó kezű festőm ha érdekel(puszit küldő) ha nem akarod a hengert ecsettel is szépen fest(meghajlós) ha jól terül a festék szebb lesz mint ahogy ti szórópisztollyal összetaknyolnátok(fetrengős)
A zsír furgonom is halál narancsos gyárilag(kezeit széttáró) Állítólag políroztatni kellene, hogy fasza legyen(gondolkodós)
Én majdnem biztosra mondom, hogy az enyém marad narancsos a kosztól úgy sem látszik(fetrengős)
A LIdl-ben is most lesz szombattól ugyanaz a 3,66-os medence, 44.444,- ért
én a milyenkét úgy hozattam ki teherautóval, 3500 liter vízzel feltöltve kértem volt ilyen opció(meghajlós)
https://www.arukereso.hu/meden...
Nekem pl ilyen van ezt is árulják 60 ezerért is, nézz szét a neten szerintem obi praktiker felejtős ebből a szempontól ha csak valami erős akció nincs(kezeit széttáró)
Nézd a jobb alját!
Ezt hogy a 3,14-csába teszik bele a csomagautomatába?!
https://www.emag.hu/summer-wav...
ez sem 90 ezer méretben igen csak ott van(kezeit széttáró)
Mi modernek vagyunk, már a vizet is a felhőben tároljuk. 😂
természetesen otthon vagyok ebbe IS (meghajlós) Pont a mai nap kb 11 körül vett egy ugyanilyet a faszi előttem a pénztárnál. aztán 10 perc múlva kifordultam a sorból és átmentem egy másik kasszához, mert a 88 ezres medencét 110 ért számolta neki a gép. Aztán nagy nehezen kiderül, hogy van ugyanazon márka közel hasonló paraméterekkel aminek annyi az ár. Nos, hogy mi lett a vég én nem vártam meg, mert elhúztam onna. Nos jók ezek a medencék csak nem értem minek akarsz majd 90 ezret kiadni a praktikerben egy ilyenért amikor az árukeresőn vannak jóval olcsóbbak. Pont ugyanezek a márkák. Ugyanazon anyag ugyanolyan szivattyú. Amit most linkelek lehet az átmérője néhány centivel kisebb de az ára is harmada. Tuti nem vennék ilyet ennyiért. (ujjával nemet mutató) Amit én vettem azt is akciósan vettem 36-ért. Szerintem nézegesd meg az árukeresőt még helyedbe is hozzák nem túl sok pénzért(kezeit széttáró)
https://www.arukereso.hu/meden...
miért lenne pocsékolás?
ha vizes a föld párolog és lesz belőle felhő
attól hogy mi spórolunk a vízzel a szahara nem lesz ám kisebb