ráadásul (kínai)állami támogatással
amúgy ha lenne egy 5l/perc teljesítményű nahyobb nyomású szivattyúm kb 20 ezerből meglenne a légkondi
vannak ilyen ipari szivattyúk de azok sajnos 6 számjegyű összegek
Tipikus kínai eljárás.
Kiszorítják a konkurenciát a dömping termékkel, meg úgy tűnik a szakemberek lekenyerezésével, aztán amikor mindenki kivonult a piacról már ők is dupla annyiért fogják adni és szarnak a szakikra.
Már csak ezért sem vennék kínait. Ha klímás lennék minden mást telepítenék csak ezeket a szarokat nem. Szénné keresném magam 😁
Ráadásul mondhatnak nekem akármit, de kínai csapágyat még nem láttam jó minőséget, így ilyen tartós mechanikai szerkezetet ahol ez fontos tuti nem vennék.
havert kérdeztem ő több szakembert ismer mint én
azt mondja ismer pár klímást mind gree szerel egy ideje
a többi márkát úgy teszik fel mintha a foguk fájna 😂
amúgy azt mondja 2-3 hétre az invertetes mobil klíma is jó valami rokonának volt ilyen évekig a devecseri piacon a lomisoktól vették egy nagy marék vas pénzért
csak másik ablak szárnyat kellett csinálni mert nem akarták szétvágni az eredeti műanyagot
Lehet volt aki komolyan gondolta, de pont ezért mindenki szarik rá, mert életszerűtlen egy szaros klímára, ami manapság alapvető, ennyi ingyenélő szardarabot eltartani.
A gáznál még kb indokolt is, de a klímánálbbaromira semmi közük, főleg hogy már régóta nem freongázt használnak, ami miatt elkezdték ezt.
Ha nagyon akarok akkor tudok hatékony klímát csinálni akármilyen gázza, beleértve a közönséges levegőt is.
Amúgy miért nem tedi hengerrel fested? Sokkal egyszerűbb mint fujkálni. Ezek a lakkozó hegerek kurvajó felületet csinálnak. Nem tükör felület, de nem túlzottan zavarna egy ilyen kotványon. Szerintem még Ini asztrájának a szintjét is megüti 😁
Ráérek kissé így l gondoltam letöltök valami régi lövöldözőst, találtam is valamit amit japánnak gondoltam a neve alapján, Toka Invaders, de mikor játszani kezdtem szorongás tört rám mert a játékban én egy turiban dolgozó albérlő vagyok akit egyre vehemensebb és több FIZESS-t ordító hatalmas toka akar a hasitasijába tuszkolni amit csak azzal tudok elkerülni, hogy próbálok több másodállást vadászni mert a turis fizum kevesebb mint az albi ára, de van még néha bonuszként, hogy hirtelen pár mp-re a kezembe kerül egy okosteló ami megzavarja a tokákat. Hát levert a víz pár perc játék után! 😳
Egen,nagy kocka, nem hatrany amikor kisebb kockakat kene beleszuszakolni, sokta szoptam elvileg nagyobb iveco tetrisezesevel, es nem tudtam tobbet belezsufolni mint a 15 os duc-ba, bar volt olyan ágy amibol ketto kifogott rajtam. Elvileg a motor is jobb mint a ford cucc, kicsit.
Bar legalabb bosch inyektor van rajta, ami mindenkepp elony a delphi, siemenshez kepest.
Ezt a lomot beneztem nem vitas, de ennyiert nem tudtam jobbat, es 2x ennyiert is csak kicsit volt jobb.
Jah, es hirdetem bőszen a megmaradt elso vaznyulvanyokat, tűzfalastol.
mar a masodik ipse keres remenykedve elozo szeriahoz, mivel a 06 os nem, a regebbi viszont ott porra rohad.
Regi szerias, duplafulkes-platost vezettem, az utodja lenyegesen komfortosabb-szemelyautosabb. Bar a cr dizelek gyorsabbak-kenyesebbek de megis inkabb olyan kellett minnel olcsobban.
foleg a 15 kobmeter meret miatt.
nem könnyű ekkora súlyt úgy elforgatni hogy a rögzíthetősége is megmaradjon
amúgy ha lenne egy 5l/perc teljesítményű nahyobb nyomású szivattyúm kb 20 ezerből meglenne a légkondi
vannak ilyen ipari szivattyúk de azok sajnos 6 számjegyű összegek
Kiszorítják a konkurenciát a dömping termékkel, meg úgy tűnik a szakemberek lekenyerezésével, aztán amikor mindenki kivonult a piacról már ők is dupla annyiért fogják adni és szarnak a szakikra.
Már csak ezért sem vennék kínait. Ha klímás lennék minden mást telepítenék csak ezeket a szarokat nem. Szénné keresném magam 😁
Ráadásul mondhatnak nekem akármit, de kínai csapágyat még nem láttam jó minőséget, így ilyen tartós mechanikai szerkezetet ahol ez fontos tuti nem vennék.
azt mondja ismer pár klímást mind gree szerel egy ideje
a többi márkát úgy teszik fel mintha a foguk fájna 😂
amúgy azt mondja 2-3 hétre az invertetes mobil klíma is jó valami rokonának volt ilyen évekig a devecseri piacon a lomisoktól vették egy nagy marék vas pénzért
csak másik ablak szárnyat kellett csinálni mert nem akarták szétvágni az eredeti műanyagot
Paraszt vakító funkciók nekem sem kellenek. Háztartási gépek mindegyike tudja azt amit kell.
A gáznál még kb indokolt is, de a klímánálbbaromira semmi közük, főleg hogy már régóta nem freongázt használnak, ami miatt elkezdték ezt.
Ha nagyon akarok akkor tudok hatékony klímát csinálni akármilyen gázza, beleértve a közönséges levegőt is.
Bar legalabb bosch inyektor van rajta, ami mindenkepp elony a delphi, siemenshez kepest.
Ezt a lomot beneztem nem vitas, de ennyiert nem tudtam jobbat, es 2x ennyiert is csak kicsit volt jobb.
mar a masodik ipse keres remenykedve elozo szeriahoz, mivel a 06 os nem, a regebbi viszont ott porra rohad.
foleg a 15 kobmeter meret miatt.
Bontott meg szerencse kerdese.
Ment dudalt, indexelt, csak ronda volt mint minden 10 ev feletti furgon.