Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint minden másban is......
Pipi a nagy medence szaki.
Ezt ismeri, használja valaki?: https://www.praktiker.hu/szaba...
Ez egy egerészöjv, sajnos már mindig etetésre fog szorulni ha megmarad mert ezeket a szülők tanítják vadászni, szerintem vad is lesz mert már nagy ahhoz, hogy szokja az embert. Gyerek koromban került hozzám egész kicsiben ilyen, mikor felnőtt háziállat lett, nem ment el repkedett a ház körül a baromfi itatóban fürdött.
"....aztán elhalt a terv, mint általában a terveim 99,99% "

Nézd a dolog jó oldalát: megint megmenekült a világ! 😁
amúgy az volt a terv hogy szivattyú felszívja a vizet benyomja a lakásba egy csövön egy kamion hűtőbe onnan ezy ventillátorral elég sok hideget ki lehetett volna szedni
a víz meg locsolja a kertet, a homoksivatag közepén elfolyik bármennyi
elsősorban a spejz hűtése lett volna a cél de a lakást is meg kehetett volna oldani
csak ami szivattyúkat találtam mind túl sok vizet nyomott vagy túl kis nyomással vagy nem szerette a vizet mert olajra volt tervezve
aztán elhalt a terv, mint általában a terveim 99,99% 😂
ezért nem kezdek hozzá....
Ő se szőrös. 😆
Én nem vagyok ennyire szőrös.....
Elég rottyon van,kb mint a bogyó sisakban. 😆
Ilyet szereztem, még ugrált az uton. Ha estig megmarad megy a madármentőkhöz.......
Ocsem talalt fenyezofulket a kozelben.
Annak nem kellett tukor,minden mas igen.
Valami 3 hengeres Barkasz van neki, nem? 😆
Pedig komolyan kurvajó a felület a velúr hengerrel.
Én egy ideje az összes vas szerkezetet ilyennel festem mert úgy néz ki tőle mint a gyári, és meló is jóval kevesebb.
Fújás nagy felületen extra szopás, főleg a szabadban, hidegben, melegben.
Nyugi, én is a furgonról beszélek 😁 😅
Ha 6számjegyű, akkor nem lenne meg 20ezerből 😆

Na de a lényeg, egy közönséges stirling motor kell.
90fokos V elrendezésű dugattyúk összekötve egy csővel. Ha megtekered az egyik melegszik a másik hűl.
Hatékonyságot lehet növelni ha az összekötő csőbe vörösréz forgácsokat raksz hővisszanyerőnek.
A gáz nyomásának növelésével a hőszivattyú teljesítményt is lehet növelni.
De ez nem metal volt,valami radiator festek.
Azert eleg ocsmany egy kinezet amikor jon szrmbe egy ilyen hamlott cucc.
Alaposan megbolygattuk a lemezeket,szoval kell a festek.Es nrm teddy hengeres.
a gyári metál festéket lehozza a nitrós rongy
a kocsiknál a 2k lakk ami igazán tart
emiatt jobb(és drágább is) a metálfény
Mindegyik az, max az agyonfakúlt kopott felületen már nem látszik annyira. Ezeket PUR festékkel festik, soha nem lesz olyan mint az akril. De nam is az a cél, itt fontosabb az ellenállóság.
Nem a narancsossag a gond,hanem az eladasra letusszentett festek ami higitos ronggyal lejon,a hegesztesi varratok gittelese utani foltok,es a kicsiszolt rozsda utan maradt puszta fem eltuntetese.
Amugy pont a duc nrm narancsos,ellenben olyan vrkony reteg hogy a sargasbezs alapozo egy ido utan nagy foltokban előjön.
Wtf?
Most mire gondolt a költő?
Mer festeni a furgont kell.
A motor meg fenyevekkel szebb mint az elfolyt tojasra emlekeztető CB.
Nem veletlen hogy ujragondoltak es a Neo sokkal jobbra sikerult. 😂
A kishaszonjárművek amúgy is gyárilag narancsosak.
Te is pont most kezdesz igényeskedni, mikor már megvetted ezt az ocsmányságot? Hidd el, ezen a tükör-festés sem segít, akkor is ronda lesz, mint a szamárharapás 😁 😜 😂