Klimavédelmi hatóság pontosabban. És nem.vicces, ha lenne emberük akkor nem lenne könnyű....nem véletlen a hatóság elnevezés.....navos a számlaszámuk.is...
Ha felhivod a legtöbb kereskedő jócskán enged az árból. Neki.mindegy, ha partner viszi el mint a legtöbbet, még olcsóbban kell adnia. A nevesebb vagy,inkább minőségibb készülékeknél nincs ilyen, különben a disztributor kizárja a kereskedésből.
A gree mennyiségre megy, viszont meg kell találni aki felteszi szezonban:)
Mindenki először a saját klimáját szereli fel szezonban:)
kb. 5 percig megy fúlon aztán szépen belassít, majd 1-2 óránként felgyorsít szintén néhány percre(kezeit széttáró) ezt mint felhasználó mondom(meghajlós)
nincs arra apparátus... csak a pénzt szedik be félévente tőlünk - mivel a navval egyenértékű.......Azt el is felejtettem, pipi...az is benne van a felszerelési dijban.. .. meg a jogosultság megujitása, meg a faszomtudja hány lehuzós pénz:)
De eladják csak nyilatkoznod kell, hogy szerelővel rakatod fel innentől az ő felelősségük letudva max majd rajtad keresi a klímahatóság a klímát de a kutya nem fogja 😜
Aha... és ha kikapcsolod azonnal meleg lesz megint. Szóval hideget érzed csak épp menni kell a klimának hozzá. Az inverteres gépeket pont ezért találták ki, hogy ne menjen fullon folyton.
Na pont elárultad a hibát. És ezt nemérti meg a sok okos. A falak ontják a hőt....Azokat kell hőn tartani mint fűtésnél télen és nem engedni felmelegedni. Attól hogy nem vagy otthon mehet a klima, mondjuk 25-26 fokon hazaérsz beállitod amilyen kényelmes. Komfortosabb, gazdaságosabb, berendezéskimélőbb...
A fejem felet van nem egy hangos darab ez a midea. ha csak a szobát hűtöm olyan 22-23 fokra kb. 5 perc alatt belassul a motor azt csendes üzemben van. Néha nagy ritkán bedurvúl 1-2 percre aztán megint csöndes. Alszok nem zavar még tv nézés közben sem(kezeit széttáró)
hát én pont este használom. Napközben nem igen vagyok itthon. Estére meg melegebb van a lakásban mint napközben amikor tűzi a nap. Estére ontják a falak befelé a meleget, per pill 28 fok van, úgy hogy a gyerek most indította a klímát(meghajlós)
A gree mennyiségre megy, viszont meg kell találni aki felteszi szezonban:)
Mindenki először a saját klimáját szereli fel szezonban:)