Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mert nála nincs 28 fok.bent, kint meg sehol.sincs annyi
Addigra már csak 26 fok lesz - muszáj szellőztetni valamikor.
ezekkel akarsz majd fűteni is?
Klimavédelmi hatóság pontosabban. És nem.vicces, ha lenne emberük akkor nem lenne könnyű....nem véletlen a hatóság elnevezés.....navos a számlaszámuk.is...
ablakot minek nyitod ki? az ellene dolgozik a klímának a 28 fokos estéken(szemét eltakaró)
Ha felhivod a legtöbb kereskedő jócskán enged az árból. Neki.mindegy, ha partner viszi el mint a legtöbbet, még olcsóbban kell adnia. A nevesebb vagy,inkább minőségibb készülékeknél nincs ilyen, különben a disztributor kizárja a kereskedésből.
A gree mennyiségre megy, viszont meg kell találni aki felteszi szezonban:)
Mindenki először a saját klimáját szereli fel szezonban:)
Hogy ki???((kérdőjeles) KLÍMAHATÓSÁG??? Menj már(fetrengős)
kb. 5 percig megy fúlon aztán szépen belassít, majd 1-2 óránként felgyorsít szintén néhány percre(kezeit széttáró) ezt mint felhasználó mondom(meghajlós)
Klíma: Most vettem nagykertől a 3,5-ből 3db.-ot és nem ennyiért mint a katalógusban. https://gree-magyarorszag.hu/t...
Tudom azért mondtam 😁
nincs arra apparátus... csak a pénzt szedik be félévente tőlünk - mivel a navval egyenértékű.......Azt el is felejtettem, pipi...az is benne van a felszerelési dijban.. .. meg a jogosultság megujitása, meg a faszomtudja hány lehuzós pénz:)
Lefekvéskor, este 11-kor meg nyitjuk az ablakokat.
De eladják csak nyilatkoznod kell, hogy szerelővel rakatod fel innentől az ő felelősségük letudva max majd rajtad keresi a klímahatóság a klímát de a kutya nem fogja 😜
Aha... és ha kikapcsolod azonnal meleg lesz megint. Szóval hideget érzed csak épp menni kell a klimának hozzá. Az inverteres gépeket pont ezért találták ki, hogy ne menjen fullon folyton.
Haladó fokozat 😃
én nem hernyózok ezzel a szobát 5 perc alatt hűti, ha az egész felső szintet kell 20 perc.
Nálunk 24 fok van bent, délben kapcsoltam be, és az előbb meg ki a fostos Whirlpoolt. 👍️
Na pont elárultad a hibát. És ezt nemérti meg a sok okos. A falak ontják a hőt....Azokat kell hőn tartani mint fűtésnél télen és nem engedni felmelegedni. Attól hogy nem vagy otthon mehet a klima, mondjuk 25-26 fokon hazaérsz beállitod amilyen kényelmes. Komfortosabb, gazdaságosabb, berendezéskimélőbb...
A fejem felet van nem egy hangos darab ez a midea. ha csak a szobát hűtöm olyan 22-23 fokra kb. 5 perc alatt belassul a motor azt csendes üzemben van. Néha nagy ritkán bedurvúl 1-2 percre aztán megint csöndes. Alszok nem zavar még tv nézés közben sem(kezeit széttáró)
hát én pont este használom. Napközben nem igen vagyok itthon. Estére meg melegebb van a lakásban mint napközben amikor tűzi a nap. Estére ontják a falak befelé a meleget, per pill 28 fok van, úgy hogy a gyerek most indította a klímát(meghajlós)
Akkor vagy rossz helyre van felszerelve, vagy nem jól használod 😀
engem nem zavar mert pont alszok...
Éjjel minek klíma? Ha nappal normálisan használod este már nem kell. Nincs melegebb kint ami bejönne.
ezért is mondtam, hogy japán vagy ha nem japán akkor LG.