Pár éve előírás... nem vetted észre, hogy eltűnt a marketekből a raklapos akcijjós klíma? Alig valahol árulják, ott is úgy, hogy kifizettetik a beszerelést eleve, pluszt a garit is hozzákötik feltételként. Persze akik régebben tették fel, azokat nem érinti.
A hülyefasz mordori aki összecsavarozta agyig összeszorította és a bútorlap káva meg a lap szorulnak egymáson.Valahogy szétkapom,beteszek egy távtartó lapot és ujra összecsavarozom.
Csak utálok dolgozni "leszarom" emberek után.
Nem is szerelheted fel magadnak, elvileg el sem adhatnák neked felszerelés nélkül. Szinte mint a gáz...
Nekem van 2 a lakásban, nemtom milyen fajta, évek óta nem használjuk.
Add el nem kinyithatósnak. 😁 Hogy fog örülni a kuncsaft ha pár év múlva rájön, hogy mégis kinyithatós.
Vagy vidd vissza az importőrnek, hogy b@ssza meg.
Mert ezt veszik (vesszük) a legtöbben, pénz híján. Műszaki baj meg ezekkel sem sok lehet szerintem. A 2 Whirlpool vagy 6-8 éves típus, mégis gyártják a mai napig. Ha sz@r lenne, nem lehetne eladni.
állítólag százszám teszik fel ezt a gree cuccot
és csak ezt, ha vennék mást azt nem is vállalja
tuti beépített ügynök
az a baj nem láttam még hogy építik be aztán nem merek hozzáfogni
feltenji a falra meg áram alá helyezni nem egy nagy dolog, csak ha kiengedem a gázt véletlen akkor baszhatom az egészet mert tuti keményen lehúz majd a szerelő hogy nem az ő termékét vettem
tuti valami izmosabb akcióban kapja a szerelő
kb mint a bárdi hogy alspból mindenki kap 25% engedményt, aki meg kicsit is többet vásárol villámgyorsan ott van a 40% körül
Pedig nagyon hypolják a Gree-t. Mindenhol azt látom felszerelve. Nekem az mdv, tesómnak a midea van, az egyik mdv-nek volt eg kis fura búgó hangja, a kültérinek, azóta szerintem nem nyom olyan hideget mint a másik de egy éve megy így 🤷🏼♂️
Apáméknál ilyen márka van. Én nem erőltetném. Szoftveresen csupa szar az egész fos. Garanciával szórakoztak egy kicsit aztán rákenték hogy ez gyárilag ilyen és jól működik, csak épp nem tartja semmilyen szinten a beállított hőfokot, kézzel kapcsolgatják.
Inkább akkor Midea, azzal nem volt semmi gond, még ha kicsit egyszerű is.
valami ismerősének ismerőse ezekkel foglalkozik aztán ha nem kell számla árában felteszi, ha kell számla 55 ezer a felszerelés
mondjuk hihetetlen kategória hogy egy 200 ezres számlát el tudna adni 50 ért
de ráhagyom az egészet, szerintem értelmetlen évente 10 nap miatt kidobni ennyi pénzt egy kínai vacakra
azért nem kell lebecsülni a nőket
asszony reggel óta pörög, ezt a klímát felteszik ebben az árban azámla és jótállás nélkül, 5 évig ingyen takarítás és ha szerelési hiba azt javítja https://www.webklima.hu/gree-g...
öröm és boldogság mert most már csak 150 ezer hiányzik a projekt kivitelezéséhez
😂
Na jólvan, addig lehet nem mennék el 7,5 literes tankkal meg ilyen üléssel :D hétvégén a 130 km is elég volt egyszerre
Viccet félretéve kb Hatvan vonaláig mennék el max, mátrázást nem vállalok be az XR-rel. E-jeles minden istenverés rajta és full kultúrált hangja van (gyári zárt dob valami DRZ-ről, szinte ugyanolyan külsőre mint a gyári Honda, csak ezt lehet kapni emberi áron), de kicsit "egyedi", aztán nem akarom hogy szívózzanak a rendőrök.
Fetrengek a röhögéstől.
optimalizálják a termelést
ami azt jelenti hogy a legszarabb anyagból a legkissebb pénzért állítják elő
Csak utálok dolgozni "leszarom" emberek után.
Nekem van 2 a lakásban, nemtom milyen fajta, évek óta nem használjuk.
Apámékat is rábeszélték hogy milyen fasza, hiába mondtam hogy vegyenek valami bevált márkát.
még minig azt gondolja a nép többsége hogy fasza
Vagy vidd vissza az importőrnek, hogy b@ssza meg.
Valamit kell vele csinálnom mert eladhatatlan.
ez se igen több mint a gree aztán mégse ezt építik be
https://www.webklima.org/daiki...
és csak ezt, ha vennék mást azt nem is vállalja
tuti beépített ügynök
az a baj nem láttam még hogy építik be aztán nem merek hozzáfogni
feltenji a falra meg áram alá helyezni nem egy nagy dolog, csak ha kiengedem a gázt véletlen akkor baszhatom az egészet mert tuti keményen lehúz majd a szerelő hogy nem az ő termékét vettem
kb mint a bárdi hogy alspból mindenki kap 25% engedményt, aki meg kicsit is többet vásárol villámgyorsan ott van a 40% körül
Inkább akkor Midea, azzal nem volt semmi gond, még ha kicsit egyszerű is.
mondjuk hihetetlen kategória hogy egy 200 ezres számlát el tudna adni 50 ért
de ráhagyom az egészet, szerintem értelmetlen évente 10 nap miatt kidobni ennyi pénzt egy kínai vacakra
asszony reggel óta pörög, ezt a klímát felteszik ebben az árban azámla és jótállás nélkül, 5 évig ingyen takarítás és ha szerelési hiba azt javítja
https://www.webklima.hu/gree-g...
öröm és boldogság mert most már csak 150 ezer hiányzik a projekt kivitelezéséhez
😂
amúgy ez a greee is valami echte kínai akármi?
Viccet félretéve kb Hatvan vonaláig mennék el max, mátrázást nem vállalok be az XR-rel. E-jeles minden istenverés rajta és full kultúrált hangja van (gyári zárt dob valami DRZ-ről, szinte ugyanolyan külsőre mint a gyári Honda, csak ezt lehet kapni emberi áron), de kicsit "egyedi", aztán nem akarom hogy szívózzanak a rendőrök.