Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tizediknel vagy 3. Nal mibdegy,csak az ut nemileg hosszabb.
A gond az emelettel hogy soha sem csak egy darab van,minnel magsabb anbal tobb a cucc. 😆

De ha veletlen nem akkor is csak 5 centi miatt nem fer be az ajton es le is megy velem. 😆
Földszinteseket szeretem.....max elsö. A tizedeikröl meg utálok kilógni az ablakon
Csak.....mert igy müködik.....
Megszoktam,ezekbe a szarokba lofasz se fer,szoval fel-le szteppelek,neked meg legalabb 4. Ememelet felett hawaidizsi. 😆
miért ne hűtene? Nálam is hűti az egész felső szintet
Gondolom otthon a levest is igy eszik az asztalnál, mindketten maszkban 😀
2 hét(fetrengős)
De az nincs mindig 😀
Lift. 😆
A sok szerszám a nehéz. Legalább négy kör két embernek. A kültéri.30-35 kg a beltéri 7-8
Az szinte ingyenbe van neki akkor 😀Mondtam.nem.ért hozzá. Két szobát szük folyosorol nem.fog szinte semennyire lehüteni egy inverteres klima. A nagyobbik szobába kellett volna tenni. Nagy üzlet volt 😀
Szerinted?
nehéz egy ilyen?
akkor meg mit nem értesz? Nekem 200. És kisadozó a srác számlám van nem áfás(kezeit széttáró. egyébként 180 ért rakta volna de plusz 3 méter toldás kell mert a 2 szoba közötti folyosóra tetetem a beltérit így nyitott szobaajtóknál az egész lakást hűti.(kezeit széttáró) ma néztem a festőt. hát nem fáztam a legfelsőn.(szemeit körbeforgató)
Az nem baj,rektor,vannak korulotte okos jo orvosok is. 😆
Merkely az iroasztaláig se lát a belendés szemüvegén 😃 nem láttad hogy oltotta az apjá? Még a fejét is.elforditotta mert ugyse lát 😁
Merkely aszondta nem,szoval nem. 😆
A negyedikre a faszom.se vinné fel olcsobban a klimát 😃 mondom hogy balek 😃
Ja,viszont te vagy az abszolut csucstarto.
Na, megy ez neked 😃 én is ennyiért láttam mi.nem szereljük de akik igen számlásan 220 körül teszik fel.
Na itt van ennyiért találtam legolcsóbban. Ezek szerint pár ezerrel még olcsóbban is kapom mint ha én venném (kezeit szétáró)
Ja és ez lift nélküli 4 emelet(90 lépcső) (röhögős)
Ez komoly üzlet, a tibicsokim mulik rajta, nem baj ha memorizálja, igy nem tudja letagadni 😃
majd kinyitom a szárnyaim, ne magadból indulj ki én nem vagyok 140 csak 85(fetrengős)
Szeptember közepe és.itt a negyedik hullám 😃
Még jó hogy te sosem beszélsz róla.