Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hát ennek akkor utána kell járjak. De szerencse hogy most lett felrakva a 3,5-es, de kell majd még egy a műhelybe, vagy kettő 🤔
Vagy lehet ugyanazt irod te is a plafonra vonatkoztatva 🙂
Nem, az ötvenszázalékos visszatérítés.
MÁK történet.
Szerintem arra.
Az amit Pipi mond, hogy családoknak lehet kedvezményt kérni az mi ? Vagy ő most a 3+3-ra gondol ?
Nekem elsőre Vlagyivosztok jutott az eszembe. A futómű megfelelő lehet ehhez is. 😆
Matra-Erdély tul kelet?
Van ket-harom telefon modt is,csak nem nyiffanak ki egy 5-10 evig. 😆
... és pont a GABA TV-ket nem ismerik... tudom, egy sajátmárkás teszkós fosadék, de Magyarországon (meg sztem másutt is) eladtak belőle pár 10ezret.
Szevasztok, a Vác-Gödöllő vonaltól keletre van valami értelmes út? Nem baj ha nem tükörsima, nem durvulni mennék, meg az XR úgyis kimozogja kirándulótempónál (80-90), csak valami dimbes-dombos kanyargás legyen benne, meg ha lehet erdőben fusson, hogy ne pusztuljak meg a napon. Köszi.
😀
Még......
Hát, hogy például a Pipinek az autópálya sem volt elég széles, hogy ne menjen neki valaminek. 😁
Ezt a széles utat sose értettem,mi abban a jó? 😆
A sziamiauban alapból bennevan mindben.
a csap tekerőkkel mit kezd? azt is viszik
De mit kezd vele?
Igen, az is pénz... az olcsó szállásokon számít. Meg aztán azok, akik a legolcsóbb szállásra mennek, hajlamosak ellopni, ezért is rakják el ☹️
Szokott lenni kapcsoló a burkolat alatt.
Ha hőmérsékletet nem is, de ki be kapcsolást meg lehet oldani.
Melózunk, de jól jön ha be tudom kapcsolni. Kurva anyjukat elrakják a távirányítót, gondolom földhöz bassza majd az embert az a 300ft amit megeszik a klíma, mi meg szopjunk a 35fokban. Hülyék…
de kicsoda?(meglepődős)
Pedig téged lassan simán agyonvernek bármerre mész 😁
nem vagy te az a megsértődős szerintem. Hülyéskedünk. Ennyinek bele kell férjen(meghajlós)
azért te tudtál magaddal vinni ha a szükség úgy hozta(fetrengős)
jó túrázást(meghajlós) merre mégy?