Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Széles utat, gumi fákat,
Olcsó benzint, szűk pin@kat!" 👍️

Jó legyél, és szobatiszta! 😂
Szállásokon szerettem ahol csak plusz pézé adták a klima távirányitot :)
Fel kell nyitni az előlapot és a kapocs fedél.mellett van. Legközelebb ha nem találod :)
Háát, volt időszak amikor jó volt, nekem is volt az lg-ben. Most már hogy minden megy alkalmazásról, nekem annyira nem hiányzik.
A midea alkalmazást hasznalom mondjuk csak, elkerül ez a hipermodern világ.
Sajnos kivették mindegyikből szinte. Pedig jó volt erre is
Jó utat, meg jó időt
Ez már a,vég 😄 az oltás,legyengitett 😁
Labor körülmények közt. És az mindenkinél más hogy szebb legyen a szám
Az élet úgy hozta, hogy nekem nem kell a cigány putriban élnem, mint neked 😂 bár idáig nem volt divat a családot burkoltan sem ciganyozni, de neked csak sikerült…. gondolom a tiedbol indultal ki… szegény gyerek…
Na mindegy urak és Pipi, elindultam túrázni, addig is minden jót kívánok nektek, jók legyetek
Mind olyan, utolsó beállitással indulnak
Nincs az almásban infra.
Igen
telefon nem tudja?
nekem a xiaomi kapcsolgatja a tévét is
Szerencsére megtaláltuk a távirányítót 😎
én nem éreztem hogy nehezebb mint az enyém pedig vagy 30 kiló plusz
alacsonyabb súlypont
földről nem emelgettem
A sima 390-es Duke-ot azért egyszer kipróbálnám....
Gyönge vagyok mint az őszi légy - engem a súlya aggaszt. Ha lesz valamim még, akkor annak legfeljebb 120-140 kiló között lesz a teli tömege. (A GéeSöccá') 193 kiló tele tankolva (20 liter), a bukócsővel, szerszámokkal, kacatokkal lehet nagyjából 200. Valami 250-es körüli gép kellene, de ami van az drága és nehéz. (pl. Suzuki V-Strom 250).

Bár ahogy mostanság állok a motorozáshoz, lehet már nem veszek semmit sem. Április vége óta a közelébe se mentem a motornak.
bogyó!
tegnap teszteltem a 390 adventure gépet, pont neked való szerkezet
annyira simulékony kezes, hogy pont ilyen öreg rokkantaknak való
nem kapkod nem rángat nem rezeg csak megy
6 ezres fordulaton 110 a tempó, 10ig lehet forgatni, szóval tudna menni sokkal gyorsabban is
nekem kicsit kemény a hátulja, de kanyarogni ipyen kell az eleje hibátlan
a szél se vészes 100 körül pedig magas is vagyok meg dagadt is
amúgy egész délelőttös sütögetés után se volt 26 fok, 25 fölé ritkán megy a hőmérséklet
inkább a pára ami sok bent, emiatt többnek érezni
amúgy a midea seer értéke sokkal jobb mint a kb azonos árban lévő márkás cuccoknak
most vagy csalnak a kínaiak vagy ténykeg jobbak
mérni kb senki sem tudja
Még a vacak Whirlpoolt is. Csak állítani nem tudsz rajta semmit távvezérlő nélkül, ugye...
Hééé, panasonic klímát el lehet indítani távirányító nélkül mint a mideát ?
ez egy célkitűzés

a motorom hirdetését gyors le is vettem nehogy most jöjjön egy vevő aztán átakakulna gyorsan klímává 😀
az a baj messze vagy aztán az utiköltség már 20+ ezer
Jó ár lehet, ott tudni kellene melyik modellek. Mindegyiknek van belépö prémium és valamilyen köztes. Árbol belépö modellnek tünik de áfásan elfogadhato az ár. Ha magasabb kategoria akkor pláne jo.
Panasoni,LG,Toschiba.Ezeket szereli egy ismerősöm.A készülékre mond 240-260 között.Mondtam neki normálisat kérnék.(hűt-fűt)Ez jó ár lehet?