átlagba nálam ettől nem megy többet a klíma. 25 fok felett kapcsol. Mióta megvan 1x volt egy extrém év amikor 6 hőségriadó volt nyáron, akkor kb. dupla ennyit ment.
Az a helyzet faterhoz szerelték be a kazánt, mondják a gyerekek mennyi lesz az össz költségből a kazán, mert én sokallottam érte a 6 kilót. egy fos baxi kondikazánért. Nincs itt már mellébeszélés(ujjával nemet mutató) 2 gomb és látod a legolcsóbb árakat és azt várja a vevő jogosan , hogy a legolcsóbb helyről jöjjön a cucc, ha már olyan kell. Háztartásban ilyennel már nem lehet átbaxni az embert.(kezeit széttáró)
Ostoba vagy 😅 ráadásul vidiás furot nem köszörülünk, pláne hogy inkább kitörik belöle mint az éle menne ki.
Ne sajnálj, de ingyen nem teszek neked klimát sose mint a haverod 😃
ezeket a fúrószár kivételével kb. 1x veszel meg. A fúrószárat egy darabig elköszörülgeted aztán az mondjuk mén a kukába. De az is rohadt sokat kibír. Valahogy hagy ne sajnáljalak már benneteket amikor 2 óra munkával felmarkoltok 50+ áfát amikor papírt sem adtok róla, ha nem kérnek de még is felszámoljátok(kezeit széttáró)
megtaláltam a klímánkat
már csak 200 ezer és neg tudjuk venni
mondtam asszonynak ha itt van az asztalon az ára meg +80 a szerelésre egyből megrendelem https://www.klimadepo.hu/klima...
A furoszár önmaga 110 felettvan de a leggagyibb is több mint ötven 😃
Egy nirmális peremezö is hatvan. Egy szervizcsaptelep 2-300, egy vákumszivattyu 140 😄 és ezek netto árak és töredék ami kell
ettől fosok én is, hogy megvernek a szomszéd romák. Gondolom minden oldalról az vesz körül(gondolkodós) Jó hely lehet ahol a kerítésemért meg az autójaimért cserébe adnának egy komplett városrészt. (füleit befogó) De azért te még is csak ott élsz, hogy sikerült összekomáznotok a helyi kisebbséggel(kérdőjeles)
Baz csak nem(kérdőjeles) (fejét fogó) az asszony ott született a kerületben ugye?
Nyugi nem tudod rossz helyre dobni…. A kamerák amúgy is vesznek, majd szólok a szolgálatnak, hogy ne verjenek meg téged nagyon…. Itt olyan putrik vannak, hogy a kerítés több, mint a komplett házad, autókkal együtt… 😂 😂 😂
tisztán 10 nem annyura rossz egy fél napos munkára, ha kevonsz minden amortizációt adót stb, napi 20-30 ezer vállalható, hiszen a szar munkát a segéd végzi
de ha ebből a 10ből kell venni a szerszámokat meg minden egyebet fenntartani akkor kár hozzákezdeni
azok a leggecibbek
erre már jó régen rájöttem, nem a semmiért utálom mind 😀
30 éve kannás bort hordtunk, ahova 5-10 kannákat vittünk (kisbolt, kiskocsma) azok mindig megkínáltak vakamivel kóla kávé jégkrém forró tea stb filléres cucc
ahova 5-600 kannákat vittünk azok még a kerzi csap vizét is sajnáltàk tőlünk
volt aki lehordatta a geci mély pincébe volt vagy 30 lépcsőfok) a 20 as kanna borokat, de egy pohár vizet nem volt képes adni
szóvsl én már 20 éves kor előtt megutáltam ezeket az újgazdag geciket, azóta is tart, remélem a pokolban bele tudok hugyozni abba a vízbe amibe főzik őket 😂
Ne sajnálj, de ingyen nem teszek neked klimát sose mint a haverod 😃
már csak 200 ezer és neg tudjuk venni
mondtam asszonynak ha itt van az asztalon az ára meg +80 a szerelésre egyből megrendelem
https://www.klimadepo.hu/klima...
Egy nirmális peremezö is hatvan. Egy szervizcsaptelep 2-300, egy vákumszivattyu 140 😄 és ezek netto árak és töredék ami kell
Baz csak nem(kérdőjeles) (fejét fogó) az asszony ott született a kerületben ugye?
de ha ebből a 10ből kell venni a szerszámokat meg minden egyebet fenntartani akkor kár hozzákezdeni
erre már jó régen rájöttem, nem a semmiért utálom mind 😀
30 éve kannás bort hordtunk, ahova 5-10 kannákat vittünk (kisbolt, kiskocsma) azok mindig megkínáltak vakamivel kóla kávé jégkrém forró tea stb filléres cucc
ahova 5-600 kannákat vittünk azok még a kerzi csap vizét is sajnáltàk tőlünk
volt aki lehordatta a geci mély pincébe volt vagy 30 lépcsőfok) a 20 as kanna borokat, de egy pohár vizet nem volt képes adni
szóvsl én már 20 éves kor előtt megutáltam ezeket az újgazdag geciket, azóta is tart, remélem a pokolban bele tudok hugyozni abba a vízbe amibe főzik őket 😂