Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azért, hanem mert egy rakás fos, és eleve úgy ad garanciát a forgalmazó praktiker vagy osan hogy csak akkor jár ha az ő szerelőjük teszi fel.
Nem láttam.még olyan klimát aminek a kasznija egy év után hosszában magától elreped és ömlik belőle a viz 😀
Ráadásul a legszemetebb kinai lomok közé tartozik 😃 de cserébe occsó
pont ugyanannyi feltenni a bontottat mint az újat. Persze kawa nem szeret másnak a szakszerűtlen lebontású klímájával pöcsölni,mert az újjal kevesebb a gondja. Attól, hogy a kültéri meg a beltéri között van egy szoba, pont semmit nem befolyásol, hogy új e egy klíma vagy használt. Csövezni, vezetékelni mind a kettőt ugyan úgy kell(kezeit széttáró)
Pedig néprajz diplomája van. Biztosan valamilyen tájszólás lehet. 😂
Nagyon tajparaszt szöveg ez a kila 😀
nem is értem aki klímában gondolkozik mindenki rögtön fél milliósat akar. nekem itt van ez a mideám az egész felső szintet hűti 5-6 éve. Boltokba ugyanezek vannak bent jók és nem is zabálnak nincs is horror árban
a kültéri meg a beltéri között van egy szoba, szóval nem egyszerű feltenni a bontottat
Nem. A panel húmérséklet számit, illetve hogy mennyit tud leadni a környezetének. Leghatékonyabb tavasszal meg ősszel lesz szikrázó napsütésben, akkor amit a nap melegéből.a fekete felület beránt azt nagyon jól ke tudja adni a hüvös környezeti levegőnek.
lófaszt fogyasztanak a mostani invereteres klímák
Megy 3 hetet egy évben ini. fokozatosan indul nem is vesz fel nagy áramot. Kawa majd el mondja, ő ért hozzá.
Attól, hogy a gyerek ev. szerintem nem bukik semmi. A kérdőívben azt nem kérdezik, meg egyébként sem érdekel qrvára senkit, hogy micsoda a gyerek Lehetne államtitkár is, a kor számít. A 1,5 millás konyhátok simán 7 kilából kijött volna egy kis utána járással.
én whirpool dolgot az életben nem veszek többet, mosógép meg mikró volt de csak szoptam velük
buzi mikró is 2 havonta kibaszta a vezérlőpanelen a biztosítékot, fél óra volt kicserélni, végül felbasztam magam beforrasztottam egy 1,5mm2 vezetéket hogy "égjél szét a gecibe"
aztán nem éget, ment vagy 3 évig, utána elkezdett a magnetron gyengülni, végül 20 perc volt egy tál leves megmelegítése
a mosógépeknél is a panelok örökké elfosódtak
szóval ott rohadjon meg a whirpool ahol van
Ilyet vettem, három éve 99 ezer volt ingyen szállítással, de most se sokkal több. És jó. A villanyszámlám amivel nőtt (hűtés + 2*2 hét fűtés tavasszal/ősszel) annyival csökkent a gázszámlám. Semmi baja nincs, évente egyszer kitakarítom és kész.

https://www.webklima.org/whirl...
nem 2 hónap 2 napot írtam. Az ilyen bálnáknak azonnal esik a cukor bekómálnak
egyébként felmégy a jófogásra használt bontott klímák 40 ezerért vannak fent. nekem is van elfekvőben egy 2,5-es vagy 3,5-ös klímám midea, inverteres. 42 ezerért láttam ugyanezt a jófogáson. Csak nekem 70-ért tennék helyére a plusz gázzal, plusz csövezéssel többe jönne ki, mint egy vadi új a támogatással. (kezeit széttáró) Azért nem dobom ki, mert tökéletesen működik semmi baja kevés kilóméterrel. Lehet valahol keresek neki helyet mindig jól jön ha kallódik egy ilyen. Jobb mint egy rossz mosógépet kerülgetni a kamrában(fetrengős)
Ha nem eszik 2 honapot attol meg nem hal bele.
Neked miért nem jó a "lenézett" 3,5kW-os hűtő/fűtő Whirlpool? Az felszereltetve sem kerül 200 ezerbe, még manapság sem.
Klímások nem szeretik, mert nem keresnek rajta eleget. 😂
nincs 25 éves de vagy 3 éve már ev, így nem nevelem, szóval bukok minden ilyen támogatást
biztos van olcsóért is klíma aztán a villanyszámlánk lesz 3x annyi
milyen 3-4 kiló??? Családtámogatás nélkül max 2 családtámogatással 1 kila. Azt már tényleg kirázod kisújból. Szerinted én albikat klímáztatnám 4 kiláért???
A klíma meg jó dolog igaza van a nejednek. itt 27 fok lenne nélküle
ini 2 napon belül éhenveszne ezt te sem kívánhatod
családtámogatással nekem 1 kila vadíúj 3,5-ös helyére szerelve. (szemeit forgató) Most megint kell még+-ban kettő csak már nincs pofám családtámogatásra megkérni azt már tényleg nem hinnék el, hogy abból áll a ház. egyébként 2 kilából szerelve meg vagy azzal a rohadt légkondival. ha a gyerek meg nincs 25 te is kérheted alanyi jogon. Néhány papírt ki kell azért tölteni hozzá, meg elküldeni az ügyfélkapun keresztül. legalább 1-nek rendelkezni kell adókártyával az feltétel.(kezeit széttáró) ha konyhára nem sajnáltatok milliókat szerintem ez is belefér. Apropó a konyhát is lehetett volna fél pénzből megcsináltatnotok, bár nem tudom a fiad elmúlt e már 25 éves(kezeit széttáró)
Vidd el a hegyekbe,es hagyd ott.
nem akar miatta plusz munkát vállalni, engem basztat hogy dolgozzak többet
de ha kolbászos kenyeret ettünk volna ebédre most még mindig csak 22 fok lenne bent mit tegnap volt
3-400 ezret nincs kedvem megkeresni ilyen hülyeségekre, az 200óra plusz, bele is halnék
Ez az ipse egy állat.
http://youtu.be/3C8i5RoPj7E
(meghajlós) igen ezért kérdeztem mert nem tudtam(kezeit széttáró) ne legyél blődi, (ujjával nemet mutató)mért kellene mindenhez értenie az embernek amije van neki? Ha csak azt vehetnék amihez valamennyit konyítok nem sok mindenem lenne(gonolkodós) neked meg lehet semmid(fetrengős)
- A válasz kimerítő volt köszönöm(puszit küldő) ini írta ezt a 25 fokot. Ezt akkor úgy értelmezem,hogy 25 fok melegben felhőtlen napsütésben tudja leadni a maxot. Jól gondolom???
De mi a pöcs bajod a légkondival? 😁
Asszony megrendeli, márkaszervizzel felszerelteti - neked csak ki kell fizetned, más dolgod nincs. 😂
asszony egész délelőtt a gáz mellett baszkódott
mindenféle dögöt sütögetett meg krumplit
felment a hőfok aztán most meg az idegeim eszi hogy légkondi kell
Hhhhh, 🤔