Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te téglába méred az emberi intelligenciahányadost?Pedig van fejlettebb számítási mód erre.
a kiollózást felteszi a scannelt dokumetumot meg nem kezdődik(haját tépő)
Pipi próbál.ehhez is érteni, de szokás szerint a legolcsóbb kóklert ebben is fehajtotta vélhetően. Nem kis munkával 😃
Nagy szamokkal dobalodztok. 😆
Nem kell, vannak balekok 😃
Jah, pláne amatőr, én tavaly előtt próbálkoztam a katával, de már áprilisba kiestem a határszámokból 😃
Az annak.jó aki anyagot, berendezést nem.ad el.csak a munkáját értéksítí. Egy klimás ha belefér a 12 millióba akkor nem.sokat dolgozik. Jelenleg a garázsomban van ekkora értékben berendezés 😀
hát bakker leszkenneltem a számlát megfelelő kitakarással nem tölti fel a tököm ki van már a számítástechnikával...
Akkor amatőr.....mint a rendőr napelemeseid 😀 vagy valami hajléktalan 😀
Én.ugyan még őtven.nettóért rakom de a nyomorult anyagár emelés.miatt nekem.is követni kell a többieket. Próbálok még a tavalyi áron gépet ócsitani
itt a számla amit be fogok küldeni. Még a szomszédasszonynak várnám, hogy mire dobja neki vissza a mák hiánypótlásra a napelemeset ha megvan akkor a héten töltöm felfelé oszt küldöm be pályázatra.
A srác kisadózó nincs áfa. én el tudom számolni a pályázatban.(meghajlós)
Csak neked osszefüggéstelen mert egyszeru vagy mint a feltegla.
Nem,leírtam mire várok.Aztán egyszerűen okafogyottá vált az egész.
"nyulbela voltal es nem csinaltattad meg mert penzbe kerul. 😂"
Ha azért nem csináltattam meg mert pénzbe kerül,akkor hogy lehetek nyúlbéla? összefüggéstelen.
Hidd el, a forró felület lesz gond. Locsold vizzel egész nap 😃
Te satuhülye vagy megint. Kurva kedvezményesen csak a vastagabbik cső métere nettóban nem jön ki 800-ból 😀
És már hatért se nagyon számol senki, legfeljebb ha egy métertől inditanak 😀
nekem szarrá is vágta nagyvonalakban az egészet ez a koronás műbalhé hisztiztem egy kicsit túl vagyok rajta szerencsére volt miből elindulnom ennek az üzletnek köszönhetem(kezeit széttáró)
Eleve áfás ötvenért már senki nem szerel 😀
állj már ki a kapuba mert itt a környékeden egyik putri pont olyan mint a másik(kezeit széttáró) nehogy rossz helyre dobjam be a lajvét teszkós szatyorba tettem(meghajlós)
ez igaz (gondolkodós) ismerem ezt a cipőt sajnos
Nem, folyamatos, mint a virus-oltasigazolas-kartya.
Csak egy baszott antitest teszten nyammogtal egy hetig. Menjek, nemenjej, elkaptam, nemkaptam, aztan nyulbela voltal es nem csinaltattad meg mert penzbe kerul. 😂
hát most felhő nem nagyon volt az elmúlt napokban. Azt látom, hogy június elején volt egy csúcs nap akkor még ez a dögmeleg nem volt. De akkor jött ki az első jó idő, a gyerek ovi leszerelő buliját tartottuk idei első rövid gatyás napom volt
Közvetlen szomszédságomban mindenhol van napelem(fülét bedugó) Autót még nem kell tölteni az aurisba max egy telefontöltőt tudok bedugni a dokker még jövő tavasz ha nyerem a pályázatot. A bojlert meg általad tanácsoltak szerint időzítő kapcsolóval elláttam azt nem lehet össze vissza időpontba melegíteni, úgy találtam ki, hogy nagyjából minden napszakra jusson melegvíz de a legfontosabb esti fürdésre csumán legyen a tartály(kezeit széttáró)
Szerintem meg ott fognak tülekedni a klímaszerelők ini háza előtt a munkáért(fetrengős) lehet akkora lesz a rancsúr, még rendőrségi oszlatás is lesz(fetrengős)
felénk olyan 50-55 körül tesznek egy klímát. átlagos helyekre. persze úgy nő az összeg minél távolabb esik a beltéri és a kültéri egymástól asszem méterenként 6 rugó anyaggal munkadíjjal. Na az a tiszta haszon mert kb. 800 ft az anyagköltség méterenként de hát pénzből él mindenki. Az alapszerelésbe nálunk 3 méter benne van.(kezeit széttáró)
Talán kétszer jött szóba,most is te emlegeted mindkettőt nem én.
nos 150 a klíma 50 a szerelés ez 200 kila. Családtámogatással a szerelés duplája jön vissza, vagyis egy 100-as. Előfinanszírozású. felmégy a mák honlapjára letöltöd a rád vonatkozó nyomtatványokat. A gtyerek közös háztartásba legyen és 25 év alatt legalább az asszony rendelkezzen adókártyával ne legyen köztartozás nagyjából ennyi a feltétel, meg legyen számlaszámotok (kezeit széttáró)
http://www.allamkincstar.gov.h...
Olyan Pipis.Zokni szandál hasitasi,mégis milyen nyelvjárást vársz?