fiával csinálja, nekem nincs dolgom ezzel a részével mondja,hogy mennyi én fizetem ő megcsinálja adja a pappert róla most még el tudom számolni családi kedvezménybe. Később is el tudom számolni csak azt már más formába.
Az. a gond hogy a klimáz többnyire muszáj tovább számláznod. A kereskedö a cég nevére terheli darabszám szerint. A munkadijjal tud játszani de ha nem áfás akkor azzal se nagyon
Normálisabbak 3métert adnak alapnak. De találkoztam már két méterrel. Burkolt áremelés:)a hat meg tavaly.még jo volt. Most már inkább hétezer. De mondjuk én a négy méterre se szoktam rákérni egy fillért se.
21 ben meg csak a 31. Szamla, most az ipse vagy sokat dolgozik feketen es csak azert vallal el ilyet ennyiert mert kell nemi papiros hogy ne zaklassa a NAV vagy kutyaütő es kevest melozik, azt is ehberert kell csinalnia.
én megvárom a 24-et hogy lesz e a diszkriminációval kapcsolatban valami változás, ha nem, akkor, van kontaktom 7 ezerért csinálják ezt. Szerintem én rég túl vagyok már a kolumbiain a bengálin meg az indiai 2-es, 3-ason is az angollal kezdhettem(kezeit széttáró)
azt monda ilyen midea szerű valami de jóféle klíma én nem értek hozzá és nem is érdekel. Működjön a parasztnak, hogy fizesse a lakbért engem ennyi érdekel.(kezeit széttáró) bár kiváncsiságból ránézek az árgépre mit kérnek egy ilyenért, most,hogy felhoztad(gondolkodós)
Az ötvenbe benne van a szerelési.anyag is mindenestől. A kiszállás. A vállalkozáa fenntartásának ráeső része. Legtöbb helyen egyedül nem boldogul. Ha meg akar élni akkor havi négy milliót (20 klima)kiszámláz ebben a formában és máris.nem katás....
Nekem ezzel nincs dolgom. Minden klímámat a srác szerelte szerintebb több mint tíz ha nagyon számolni kellene. Én meg vagyok vele elégedve precíz a munkájára. Nagyon ritkán volt ahol volt gond hozzáteszem nem az ő hibájából pikk pakk ott volt orvosolta.(kezeit széttáró)
Mennyi egy ilyen klíma felrakása? 2-3 óra max? 50-ért nem jó? megcsinál belőle 2-3 at egy nap meg kisadózóként kifizeti maga után azt a forint fillért hol itt a baj???
Van ilyen centaur, teljes vedettseg meg komplett vdettseg, antutest, S+T sejt meg a fene tudja mik.
vannak elesebb kesek a fiokban, ott mas a modszer.