nem vehetek drága bútort a 2-ik albérlő tuti szétrúgja. Vagy hiszed vagy nem ez is egy szakma nem lehet eszetlenül csinálni dolgokat. Én sajnos az elején a saját hibáimból tanultam, most van olyan aki segít bár az több mint 40 albival nyomul ott már van tapasztalat bőven.
A lapraszerelt konyha amiket te szeretsz egy kibadzott fos.Arulom mert penz az is.De tenyleg nem butor.
Es lapraszerelt meg lapraszerelt kozt van merfoldes kulonbseg szerelesben.
Sz a Livia konyha pl amit te favorizalsz a lengyelek szemete.
Egy BRW mas teszta,abbol volt fa frontos,az nrm rossz.
Most vettem egy konyhát. Még meg se akartam venni mert szerintem 2 hét mire eljutok odáig, hogy kell, csak nézelődök mert ajánlották a boltot.Na kinézek egyet mondom ez jó is lenne(így morfondírozok) kérdi a faszi, hogy el is viszi? Mondom üsse kő úgy is lapra van szerelve akárhol is elfér 2 hétre. Azt mondja nincs lapra szerelve(ujjával nemet mutató) ez bútorbolt(fetrengős) Már nem volt pofám azt mondani, hogy 2 hét múlva jövök érte emberekkel.(röhögős) na mindegy segített betenni én kibasztam a telephelyen de elszállt az az illúzió,hogy én azt egyedül felviszem(fetrengős) Lapon lenne fordultam volna vele 3-at azt szórakozásképen összedobtam volna a helyszínen. Egyébként is vonz ez a játék szeretem az ilyen lapraszerelt dolgokat összelegózni. Na ezt az élményt is elvették. Minden esetre legalább olcsó volt, meg még ki is néz valahogy. Bár a feldeponálása némi pénzembe fog kerülni, hogy én meg nem fogom az tuti(röhögős)
Van olyan lapraszerelt amit kicsomagoltunk es laponkent vittunk be. 😆
Ez a korfu meg a vevo lemerte es szerinte elfer,ja,szereld ossze,a vegeben volt ket labfejnyi,a jobb oldalon ajtonyi.
Es MINDIG utolag szolnak hogy hova. http://comforte.hu/termekeink/...
Ezert Szivesen fizetten volna sokat a sracoknak,de a hölgy reggel akarta,mert mindig dolgozik,nagy zetrl volt,es a sracok meg csak delutan vannak.
Eleg jo cardio edzes,de hosszu tavon tenyleg szetcseszi az izuketeket ez a munka.
Amugy jo sokszor szivom meg foldszint vagy tetőter csaladi hazban.
Mivel alapteruletre fizetnek hazat a kibaszott gyoker tervezok lehetlen fing meretu lepcsoket terveznek.
A hazi kalakaba takolt meg a pipi fele zegzugos ajto ajto hatan hulye epuletek id kiakasztoak.
A csok miatt inkabb sok kis szoba se segit,volt hogy 1 db 160 as agy volt faltol falig,es szereld ossze ott. 😆
hát mert annyi eszed van csak mint amennyi látszik(feterengős) ha nekem bútorboltom lenne alapból nem lennének olyan bútoraim amik nem férnek be egy lépcsőházi bejárati ajtón(90x205) A lift méreteit is fejből tudnám. (röhögős) egyébként meg nem készen kapná meg a bútort hanem lapra szerelten, majd jó pénzért meg összeraknám.(tapsolós) Van egy haver kint valamerre külföldiában, őneki annyi a dolga, hogy vállalkozóként lapraszerelt bútorokat rak össze helyszínen.(taps) na ahhoz nem kell túl nagy befektetés egy furgon meg egy akksis csavarozó. Agyig van melóval azt nem aprópénzért dolgozik ám(ujjával nemet mutató)
ahol nekem vannak ott mind szépen fel van újítva, érintőgombosok kijelző stb. szerintem már megszűnt ez a gyakorlat, hogy 1 hónapból 2 hetet nem megy a lift(kezeit széttáró)
egyébként meg ha véletlenül nem jó a lift majd akkor mégy amikor jó lesz, szerintem van mit csinálni máshol is.
15-20 db-os konyha,majd etkezo szekkel es a fenypont egy talalo,a legbelsobe forgatva. 😆
Nem pite festekesvodor,meg legkondi.
100x210 es dupla falu delity river uveges vokt,hogy rohadna meg
A vegen a sarok leszerelt labbal se ment be az ajton,az visszament,es lett egy ket darabra szedhetos agynemutartoval rendelve.
Ha lehet soha tobbet
Volt amikot egyedül.is csináltam, akkor 7-8kör fel a negyedikre, kültérit egyedül fel aztán a végén lepakolni is 5kör legalább. Ha lent felejtesz valamit akkor még plusz mehetsz
Már szóltam, holnap jönnek az OTIS-tól felmérni.(kezeit széttáró) Mondtam igyekezzenek,mert a héten elkészülnek az ablakok szerintem azt is rakják, jó lenne addig elkészülnének vele(fetrengős)
(szemeit befogó) a kültéri jó lesz.(nevetős) Mondjuk 2 hete a festővel vittük fel a cuccot fejenként 4-et fordultunk. volt, hogy mind a 2 kezembe 1-1 20 kg-os diszpivödőr.(füleit bedugó) Azt tudtam, hogy a nehezével kell kezdeni a végén a vödrök meg a létra(fetrengős) Az utolsó körnél fent 10 percig csak pihegtünk kapkodtuk volna a levegőt de nem volt. én 30 évet dohányoztam meg ő is (fetrengős) Arra azért büszke vagyok, hogy egyszer sem kellett megállnom menet közben mind a 4 kör egy nekifutásra történt(meghajlós) de nem csinálnám minden nap. (röhögős)
Nagyon sokert.
Még kettőért kawa felteszi a klímát is(fetrengős)
Ez biztos. 😆
Es lapraszerelt meg lapraszerelt kozt van merfoldes kulonbseg szerelesben.
Sz a Livia konyha pl amit te favorizalsz a lengyelek szemete.
Egy BRW mas teszta,abbol volt fa frontos,az nrm rossz.
Ez a korfu meg a vevo lemerte es szerinte elfer,ja,szereld ossze,a vegeben volt ket labfejnyi,a jobb oldalon ajtonyi.
Es MINDIG utolag szolnak hogy hova.
http://comforte.hu/termekeink/...
Eleg jo cardio edzes,de hosszu tavon tenyleg szetcseszi az izuketeket ez a munka.
Amugy jo sokszor szivom meg foldszint vagy tetőter csaladi hazban.
Mivel alapteruletre fizetnek hazat a kibaszott gyoker tervezok lehetlen fing meretu lepcsoket terveznek.
A hazi kalakaba takolt meg a pipi fele zegzugos ajto ajto hatan hulye epuletek id kiakasztoak.
A csok miatt inkabb sok kis szoba se segit,volt hogy 1 db 160 as agy volt faltol falig,es szereld ossze ott. 😆
egyébként meg ha véletlenül nem jó a lift majd akkor mégy amikor jó lesz, szerintem van mit csinálni máshol is.
Nem pite festekesvodor,meg legkondi.
100x210 es dupla falu delity river uveges vokt,hogy rohadna meg
A vegen a sarok leszerelt labbal se ment be az ajton,az visszament,es lett egy ket darabra szedhetos agynemutartoval rendelve.
Ha lehet soha tobbet
1, ha a telefonba mondja, hogy 10-ik akkor tuti van lift
2, sokkal szebb a kilátás
Nincs buszke csak kidöglött ember.
Pihengess.
Mondjuk a 42. Kornel te is eldobod a buszkeseged. 😆