Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jó tipp. Inverter birja
Huuuubazmeg.......veszel vmit és azt se tudod mit. A napelem melegben nem olyan jó hatásfokkal bir. De ini is tudja pedig nincs is neki
a napelemnek.
25 fok felé tudja még a névleges teljesítényt, 40 fok felé már esik vagy 10%
Tipp,melege lehet az inverternek?
Na más:
Miért van az, hogy minél melegebb van annál kevesebbet termel az erőmű?
Nem bírják a napelemek a napot?
Ahogy a beszukult szemeidet nezem elobb visz el a pia miatti majzsugor mint engem a virus,a bengáli. 😆
(gondolkodó) Ennyien már megdöntjük a kormány(fetrengős)
előbb-utóbb csak bejön(fetrengős)
Hol a virus,hol az oltasigazolvany,hol a harli talalkozo,hol a turistak pestrol.
Te tenyleg ilyen hulye vagy vagy teteted?
Állandóan ezt pofázom, ez forog csak nálam? Mi???
Semennyit,figyelek.
Jönni attól még lehet, csak 10 nap karantén. Két pcr tesztel lehet a töredéke.
Én is. Szóval 4.
Kicsit ferdítesz.
Lassan 3 honapja irogatod,nem kene feladni?
már írtam(kezeit szétáró)
azt meg ne bánd, hogy szarrá olvad ebbe a melegbe okádék egy csoki, pedig én kevés édesség van amit nem eszek meg szívesen(fetrengős) A letéttel meg igyekezz, kevesebb mint 2 hét(óranézegetős)
pedig én erre számítok(gondolkodós)
én a mamáéval fehér porból csinálok utcácskákat (fetrengős)
hát ezzel vigyázzál, tegnap menet közben vadkert felé hallottuk a rádióban, hogy lehet menni a horvátokhoz át is engednek nem is kérnek csak személyit (meghajlós) Viszont haza nem lehet jönni,mert a határon visszafelé kérik az oltáskártyát vagy tesztet(fetrengős)
akkor már leszünk 3-an itt? (gondolkodó) Ha ilyen arány lenne jövő áprilisban lenne ám nagy meglepetés
Mit lehetne itt mondani? Ha én lennék ott ettől is többet lopnák, de mivel nem én vagyok ott így zavar a dolog bármelyik kormányoz(kezeit széttáró)
nekem is mondták, hogy kellene használnom(kezeit széttáró) én nem jöttem rá,hogy miért(szemeit körbeforgató) 270-ről meglassítani közel 350 kg-ohoz nem sok szerepe volt mert nem nagyon érte a hátsókerék a talajt (fetrengős)
Az a tokád sulya.