Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer biztos te is megmered nézni a motorod végsebességét de elmondom 160( fetrengős)
Allandoan ezt pofazod,eleg unalmas,de csak ez forog nalad.
Elotte volt az utalom a turistakat a balatonon,foleg a hárlisokat.
akkor továbbra sem szavazok
Miért bosszantana ha az emberek mehetnének állatkertbe színházba moziba stb szabadon
Miafaszt kezdjek akkor ha a gyari beteten brembo felirat vigyorog? 😆
Sehol nem vezetik be,csak pofaznak rola.
Az oltottak 100 evig elnek,pipi minden heten bejelenti mikor halok meg.
Mindjart irja hogy 2 het. 😆
Nem,mert az meg lathatoan teged bosszant.
Nekem 70ezer van a motorban, szinte kopásmentesek a tárcsák, 2. Szett gyári brembo van benne. Haverom az smr-t ilyen priros brembo sa-val vette, aztán ment a kukába és a helyére került a gyári. Sokkal sokkal jobb a gyárival.
Én bármilyen motort vennék, csak a gyári betétet raknám bele.
Nem csak tervezik hanem a kínaiak már építik is. A pillérek állnak, amikor votlunk, a hídtesteket is pakolták lendületesen.
én mindig a puhább organikust vettem, fele árban van mint a szinter felét is bírja, de szite semmit se kopik a tárcsa
mondjuk volt olyan alsópolcos ami nem bírt ki egy edélyi 3 napos túrát
Lehet az enxém is az ette meg, 40 ezer után cserés lett és mindig piros,brembó ment bele, de kibaszottul jól is fogott.
Figyelgesd majd mert van olyan tárcsa amivel nem igazán barát ez a betét és eléggé eszegeti a tárcsát. Meg érződik rajta hogy melegen jobban fog mint hidegen.
én arra szavazok aki az alapjövedelmet bevezeti, persze csak miután bevezette.
😃
Az a baj a negyedik hullámnál az oltottak fognak felfordulni 😀 ugyhogy a csokit helyezd letétbe
Nem.engem, hanem vakóban az van hogy annak a drága kártyának ami semmiresejó csak.kell valami értelmet adni különben az ellenzék mingyá a simlit keresi benne. Ami.egyébként is az.
Azért elég gáz a választók hiányosságait a kinevelésre fogni. Ráadásul már ez a rendszer sem.az ami volt régen. Az meg elég irreális elvárás hogy választások.után az uj jormány mindenkit milliomossá tesz és még dolgoznia se kell.
a pincébe nem érdemes beengedni ezt a kutya meleget
Én ma kinyitottam a pincét, kerti slozit, füstölőt és a kertkaput tehát én a folyamatos nyitás híve vagyok. 👻
Akkor akár nyithatnánk is mindent. Nem?
Nem,merkely megmondta a tutit.
Az a nem oltottak felfordulnak az nem 4. hullam.
Nem neked kell majd adnod neki?
Szerintem a big bro figyel teged es ezert van. 😆
Ki akar cseszni veled.
De a tibicsokid kell. 😆
Persze több is folyamatosan és köztük a folyamatosan kineveltek, ezek mindig ugyanazok.