Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamire csak jó kell legyen ez a kartya a jegkaparason kívül 😂
A horvát utazással kapcsaolatban olvasom, hogy visszafelé a gyökér magyarok csak basztatják az embert, védettségivel lehet jönni haza különben karantén. Buzi egy nemzet ez, saját polgárait szivatja alegjobban, bezzeg a meccsre lehet menni. Na mindegy, üzleti ut lesz az is akkor.
Állitólag a horvátok.terveznek valami hidat a tengerre ami kikerülné a boszniai területet, de hogy mikor lesz valami.belőle az kérdés.
Nem tudom most az a szakasz hogy működik. Elvégre ha horvátba mész jogosan és szükségszerüen mész át azon a szakaszon.
Anno meg papirt se kellett elovennem,csak intettek hogy mehet.
Ez csak annyiból lehet érdekes, hogy mondjuk a 8-ason végig haladva ven egy kevéske bosznia ahol ki és be. Na hogy ezt hogy lehet abszolválni, vagy ezt a szakaszt nem basztatják.azt nem tudom.
Ezt nem tudtam… tavaly olaszban és Ausztriában voltam… 2x
Tavaly juliustól állitottak vissza a kizárólag utlevéllel történő határátlépést. Ugy volt én is megyek a hónapban ugyhogy emiatt megcsináltattam, de jól lesz az későbbre is.
Jól teszed 🙃
Mondjuk nálam biztos, ami biztos mindig van útlevél is
Ez igaz…. Nem….
Idén?
Oda megint elég a személyi mindenféle teszt igazolás nélkül, ugyhogy pár nap családost is kezdek tervezni. Ha már itthon nem lehet csak ugy nyaralni 🙂
Többször voltam mar szemelyivel…
Horvatokhoz meg egy ilyet kell online kitölteni
https://entercroatia.mup.hr/
Utlevél kell boszniába. Most kihagyom, jövő héten mennek páran.
Boszniat kikerultuk a tervben, mert csak pcr teszt, de két napja oda is lehet menni
Igen
Az jó. Montenegro nyitott már? Ősz elején tervezem én is.
Hondaban használtam, nem volt panasz… amúgy a gyári is brembo
Szerbia, Albánia, Montenegro, Horvátország
Pedig tök jó a brembo betét
Merre?
Egyetértünk 😉
A velencei to vízszintje alacsony, pusztulnak a halak…. Minek mennének oda a jó muffok? 😂