Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EBC-t szoktam, most meg ez volt azonnal…. Holnap indulás….
De hát már harminc éve ezt mondjátok, találjatok ki valami ujat 😀 azóta felnőtt egy nemzedék 😁
Alapból nincs különbség, ezek mind kineveltek fiatalkoruktól kezdve, aki ideológiailag csapódik hozzájuk azt csak kihasználják addig amíg szükség van rá és amint hatalom közelébe kerülnek kivágják maguk közül, eddig az összes feltörekvő így csinálta és ahogy öregszenek maguk nevelik majd ki az utódaikat akik persze eleinte azzal válnak népszerűvé, hogy szidják az elődöt és lázadnak ellene persze csak óvatosan nehogy véletlenül igazi lázadás legyen belőle. 😂
ebben teljesen igazad van

de ez a politika egy egészen zárt közösség, aki kicsit is kilóg azt vagy kiirtják vagy megváltoztatják
Aki gondolkodik ezzel tisztában van, de ha akarunk valamit változtatni, hogy a gyerekednek , unokádnak ne kelljen ezeket a retkeket elviselni, hogy bárhol bármit megtehetnek akkor tenni kell ellene!
ha annyi 100 forintosom lenne amennyi megvalósítatlan program-igéret volt itt az elmúlt 30 évben az opel nem bírná el
Olvass bele a programjukba, ha abból 1% is megvalósul ez ügyben már többet tettek mint az elmúlt 30 évben bármelyik is! Nem kell, hogy ők kormányozzanak, sőt jobb is ha nem fognak de ha bele tudnak szólni, hogy ezek a fosztogatók nem azt tesznek amit akarnak az már elég!
szerinted akkor mi történne?
még ha isteni csoda folytán 2/3 többséget szereznének, amire kb annyi az esély hogy itt terem 15 szupermodell és felváltva nyalogatják a golyóim
Na épp ezért kell itthon a Mi hazánkra húzni az x-et!
én max akkor használom ha leállított motorral megyek hegyről lefelé
nem szemrehányásként mert van rajtam vagy 60 kiló felesleg, és nem is vagyon szép
de
anilyen fos muff felhozatal van a velencei tónál hát az katasztrófa
narancsbőr szottyadt úszógumi hegyek
még a 20 év alatti leányoknál is
szörnyű
strandon nem érné meg ismerkedni
Hátsó féket csak az olyan amatőrök nem használnak mint te, akik egyenesen sem tudnak menni.
Hátsófék használata alapvető vezetéstechnika.
gondolom elsőt cserélte(feleslegesen azt is) Mondta, hogy hátsó van neki otthon. Hátsó féket senki nem használja így nem is igen kopik
ja(meghajlós) herdál. Ilyet akkor cserélünk ha már hangja van egy kicsit karcolja a tárcsát a vas.
Azt sem tudják az ilyenek mit kezdjenek a temérdek pénzükkel (kezét széttáró) Jó dolgában kicserél egy hibátlan betétet vagyonokért a bébifókák mer sorra pusztulnak(ujját lefelé mutató)
hátsó betétet egddig 1 motoron cseréltem de csak azért mert szarul állt a fékkar és egy kicsit fékeztem egész nap
Ez a bmw-be ? Miért nem gyárit raksz bele ?
Kisebb motor nagy orom. 😆
Az még elbírja ezt a szezont 😆
Hátsó volt itthon EBC, elsőket úgy kellett szereznem gyorsban…. Jó lesz a brembo is… szegény ember vízzel főz 😆 mindegy, házhoz hozták, így nem nézem a fogát…. 😂
Ezért tartunk ott ahol, a pazarlás miatt. 😦 😷
A te csiga tempódban ez meg több ezer km 😂
1mm alatt 😂 tudom-tudom kar volt kiszedni…. 😂
Most mar mindegy, kapott újakat előre-hátra….
bőven van ott még(legyintős) egyébként meg a fékezés a gyávák menedéke(kezeit széttáró)
Még jó, hogy ránéztem 😂
a festés amit nem tudok megcsinàlni szépen
sok éve próbáltam de csíkos lett, pedig a henger egész drága volt a festékbis normális diszperzit
még mélyalapozóval is lekentem a falat mégis szar lett valamiért teljesem meglátszódott hol ment a henger széle
ellenben anyósnál a fűrészporos tapétát átfestettük azon nem látszódott a csíkosság