Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örökölte, most mit csináljon…. A szülei is csak szegyenkeztek, legalább megteremtették neki, hogy ne haljon éhen…. Én nem sajnálom tőle… 😆
mi láttuk a putrit, amiben élsz…. amikor hozod az aprót, megengedem, hogy benézz…. 😂 de ha csak a pofa volt nagy megint, nyugodtan otthon maradhatsz, nem oszt nem szoroz… 😂
Eldobná mert rossz 😃
Fogalma nincs róla. Hasitasival meg sehogyse mutat jol egy rolex 😃
Arca sincs mert beleér a tokája 😄
Egyeztessük óráinkat(meghajlós) 11óra 48 perc. qvarz órásoknak: vonal, vonal kisszék, hóember(nevetős)
Mondjuk azt végképp nem értem egy ilyen igénytelen sült bolondnak minek az a sok pénz 😄 ugyse tudja mire használni.
bazmeg egy óra mit öltöztet ne röhögtess már(fetrengős) Ha tök pucér vagy legfeljebb akkor azt lehet mondani, hogy van rajtad valami(fetrengős) Eloszthatjuk 2 részre az óraviselőseket(gondolkodós) Vannak azok a kek buzik akik divatból hordanak ékszer helyett méregdrága órát(nem tartoztok ide csórók vagytok) nem kázió meg szejkóról beszélek azzal csak kiröhögtetiek magatokat(fejét fogó) Ha nincs a csuklódon 2 millás karóra akkor az nem is ékszer, nem is divat egyszerűen csak csóró kis buzik játékszere de csak égetik vele magukat.(kezeit széttáró) Egy rolex mondjuk egy megfelelő társadalmi szintet jelölhet (ide sosem fogtok tartozni)
A másik óraviselős az a modern okosórák rabjai. Ez egy nagy lófasz, még egy mobiltelefon a csuklón butítottabb verzióban. Kb. annyi értelme van mint a létezéseteknek(fetrengős) inkább nem mondom ki mennyi senkit nem szeretnék megbántani (fetrengős)
Hát van még egy 3-ik is de ezt csak nagyon félve mondom ki.(psszt mutató) Akinek azért kell karóra, hogy le tudja olvasni róla az aktuális időt. Ez kevés embernek adatik meg(kezeit széttáró) Olyan luxus, hogy valaki nincs rákényszerülve, a mobiltelefont használatra az a felső 1000-be tartozik(meghajlós)
ez a kfc-s webkamera tegnapi felvétel zotyáról(fetrengős)
Az lehet (kezeit széttáró) viszont az agyon ajnározott "lukszuskonyhád"-at láttam és ez sok mindent elárul(szemét eltakaró) Azon a szinten amin élsz 12 milla neked 6 év megélhetés(fetrengős)
Azt hittem mint informatikusnak bináris kijelzésű 😁
https://hu.esotericcosmos.com/...
úgy fordítsátok, hogy a férfiak nem szálljanak be a fizetős buliba(nevetős)
Egyébként én ilyenért semennyi pénzt nem adnék(ujjával nemet mutató)
Hagyd már ezt az offtopikot, inkább pipi strandolási szokásaira vagyok kíváncsi 😆
ségen 2-3 ember pecája fér el, ebből szerintem egy zsebpecával keszegezik, mert mindkét oldalon szomszéd van, így már a 4 is kicsit sok ha akad egy 5+os ponty visz mindent amikor 100+méterre van bedobva-behúzva
szóval 2 pecés meg 2 nő max aminek értelme van, de végülis ugyanannyi a költség mert a nők nem nagyon szálnak be a fizetős buliba
Az enyémmel is bajban lenne 😂 cserébe van rajta egy csomó város név, azt meg nem értené 😂
Sztem nála csak digitális jöhet szóba. Nem tudom, mit kezdene az enyémmel, analóg és szám sincs rajta 😁
Hogy tudna leolvasni egy mutatós órát a gyerek segítsége nélkül? Mindenhova meg nem kísérheti gyerek, van neki értelmesebb dolga is 😅
Az óra egy öltözék kiegészítő, de mit tudsz te erről (is) 😁
Ez Pipi az autópályán…. 😂
Megsebesültél Tangó? 😂
http://youtu.be/J821vzF37lM
Fogalmad sincs az igényességről… láttam a képeket, amin a házad is van 😂
Nem kell a szöveg…. Indulj a 12M támogatással… 😂 arcod van, teljesítmény nulla…. 😂
melyik hülye adta neked kölcsön a motorját kipróbálni(fetrengős)
na pl. az igényesebb volt mint az új modern konyhád(fetrengős)
hátha a fedett terasz meg a garázs nagyobb értéket képvisel, mint a komplett pecóm akkor neked nem is igen van arra a nyamvadt aprópénzre szükséged(Gonolkodós)
hát nem néztem meg mindet. látok 4-5 kilóért 1 hétre 6-8 fő részére. tehát napi 10-12 ezer ft. ide azoknak érdemes jönni akik össze tudnak ekkora társaságot szervezni. 2-őtöknek nem éri meg(kezeit széttáró)
Minek olvassak utána? Hogy hülye az aki órát használ. Ez az én véleményem nem tudományos megállapítás.(szemeit körbeforgató) Ezen a legjobb indulatommal sem tudok változtatni(kezeit széttáró) Egy igazi nagy marhának tartom az ilyet mind(fetrengős)