Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tökmindegy mit hol hordasz,elég hombár vagy,szóval az a hasitasi már nem ront a megítéléseden.
KFC, ott a kentakis öreg csóka vert hülyére??? Nem volt nehéz dolga félig már úgy mentél oda(fetrengős)
És akkor szerinted ki a hülye.Aki fordít egyet az alkarján vagy aki előveszi a hasitasiból a telefont hogy ha szeretné tudni az időt?
Szerinted melyik egyszerűbb?
De kár is erről beszélni.
na mi van csak elmentél a mekdrájvaba? Elvertek mi(fetrengős) Mondtam, hogy maradj a picsádon (röhögős)
Most KFC volt,ott SE. 😄
de szép volna ha a zsebembe hordanám ezeket(fetrengős)
Mar ket honapja ket het. 😆
Nem kell,AKARTAM.
Kelleni szaros fenykepet KELL feltenni magadrol hogy hulyebbnek tunj a valosagnal.
Telefon,pénztárca iratokkal,kulcs.
Ennyi zsebem mindig van.
neked nem(fetrengős) amikor a hiper szuper telefon mellé praktikusságból kell venni egy órát ÓRIÁSI (fetrengős)
mondja az aki órát hord 2021.ben(meglepődős)
Ezért írtam én is hogy ideje lenne már ha kitalálnák hogy az oltott fertőz vagy nem,és ha sikerül megálmodniuk akkor ugyanazt kéne harsogniuk.
2 hét(puszit küldő)
csak azért mert neked semmi nincs amit tárolhatná benne(fetrengős)
(gondolkodós) lehet ha nálad a kártya téged is simán távirányítóról vezérelnek. Csomagold be alufóliába, vagy rakd be a horgászládába az ólmok közé, úgy hordjad magaddal(szemeit körbeforgató)
ferencz orsolyát kérdezd
de. nem tudom mit aggódik ez a rusvai. Ő mondta, hogy oltakozzunk és akkor minden szép és jó(meghajlós) A meccsre meg csak beoltot kártyával rendelkező mehetett be, akkor mi a veszett fejsze nyele???
vagy eddig bort ittak és vizet prédikáltak???
téged a kinézeted miatt ott is megvernének(kezeit széttáró) legjobban teszed, ha maracc a picsádon mint eddig (fetrengős)
faxé nem készítették el neki úgy ahogy kérte? még a panaszkönyvbe is beírtam volna(meghajlós)
Neked megallt az ido a vonalas telefonnal es a brutal tokánál.
ez nem igaz(ujjával nemet mutató) nekem pl. tök kicsi a telefonom elfér az övtáskába. Bebaxna ha még mellé egy órát is kéne vennem(fetrengős)
Azért mert a te fejlődésed megállt valamikor a 90-es évek végén nem kell másokét is gátolni.
Ja es pipi szerint ma is elhaláloztam, mint minden hetvegen ket honapja. 😆
tényleg nagyon jó(szemét befogó) értem az élcet az írásodban egyetértek. ha rajtam múlna törvénybe hoznám, hogy mobil telefont hétfő szerda szombat lehet használni, a többi napokon csak vonalasat abból is a tekerő tárcsássat(meghajlós) majd meg szűnnének a tök felesleges semmirevaló telefonálgatások. Vissza jönne az a világ mint amikor még 114 Ft volt 1 perc 50 ezres átlagfizetés mellet és nem volt mp alapú elszámolás(meghajlós)
Ja pont úgy mint a hasitasi, minden sutyeráknak volt,aztán kinőttünk belőle.