És akkor szerinted ki a hülye.Aki fordít egyet az alkarján vagy aki előveszi a hasitasiból a telefont hogy ha szeretné tudni az időt?
Szerinted melyik egyszerűbb?
De kár is erről beszélni.
(gondolkodós) lehet ha nálad a kártya téged is simán távirányítóról vezérelnek. Csomagold be alufóliába, vagy rakd be a horgászládába az ólmok közé, úgy hordjad magaddal(szemeit körbeforgató)
de. nem tudom mit aggódik ez a rusvai. Ő mondta, hogy oltakozzunk és akkor minden szép és jó(meghajlós) A meccsre meg csak beoltot kártyával rendelkező mehetett be, akkor mi a veszett fejsze nyele???
vagy eddig bort ittak és vizet prédikáltak???
tényleg nagyon jó(szemét befogó) értem az élcet az írásodban egyetértek. ha rajtam múlna törvénybe hoznám, hogy mobil telefont hétfő szerda szombat lehet használni, a többi napokon csak vonalasat abból is a tekerő tárcsássat(meghajlós) majd meg szűnnének a tök felesleges semmirevaló telefonálgatások. Vissza jönne az a világ mint amikor még 114 Ft volt 1 perc 50 ezres átlagfizetés mellet és nem volt mp alapú elszámolás(meghajlós)
Szerinted melyik egyszerűbb?
De kár is erről beszélni.
Kelleni szaros fenykepet KELL feltenni magadrol hogy hulyebbnek tunj a valosagnal.
Ennyi zsebem mindig van.
vagy eddig bort ittak és vizet prédikáltak???