Dehogy ezeknek. A megfelelési kényszer miatt teszik, ha egy zöld egér előtt kéne, akkor az lenne, mert a képernyő előtt felnőtt generáció szocikulturálisan gyenge, pontosabban nulla teljesítményt mutat, a nyájszellem vált uralkodóvá.
Praktikus oka van,akkorak a telefonok hogy csak azert hogy udot nezzek nem tartom magamnal,nyaron kulonosen szar pakolas,szereles kozben a tepsi a zsebben.
Ezert aldas az ora.
Ertesitesek jonnrk,idot latom,lepesszam megvan stb.
én 99,9%-ban vanília-puncs fagyit szoktam enni, a többit nem szeretem, így van összehasonlítási alap, (legfőképp hogy többszáz helyen ettem már kb mindenhol az országban)
amit írtam semmivel sem rosszab mint a többi, pl akasztón kb fele annyit adnak kb azonos árért és semmivel sem jobb
szegeden ettem már egy egész jó kinézetű cukrázdában olyan szar fagyit hogy sosem ettem attól rosszabbat, szerencsére elég sóher adag volt, így csak kicsit sírtam mire elfogyott
ellenben ugyancsak szegeden a nagyáruház környékén egy kis putri fagyizóban 550ftéfrt kaptam akkora adagot hogy majd leszakadt a csuklóm, és tök finom volt
A népnek nem a finom kell hanem a sok, ahol sokat adnak az általában albán jellegű pálmazsíros hulladék (érezni ahogy a szájpadláson felragadozik) , nálunk tavaly olaszoktól hazajött egy pizzakészítő (voltak valami díjai is meg ilyenek ott kint) és csinált a faluban egy elviteles pizzériát, állati jó pont mint kint a jobbak, mondjuk kintről hozatja a liszttől kezdve a feltétek alapjaiig mindent ellenben vékony tésztás (kérésre sem hajlandó vastagabbat készíteni mivel az már nem pizza) amit igen kedvelek, de a nép már nem annyira mondván igaz, hogy finom, de nem laknak vele olyan jól mint a benzinkutas hazai pizzával ami vastag és nyúlós kevés és semmitmondó feltétekkel, remélem nem zár be mert nálunk nem a jót hanem a sokat veszik a népek.
Én fiatal vagyok, soha egy percre sem éreztem szükségességét. Szép az almás, és menőbb lehetnék ha a karomon lenne de hát nélküle is az vagyok 🤷🏼♂️
A pulzusmérő néha kellene meg hogy nem kell telefont vigyek magammal pl biciklizni, de ilyen apróságok miatt ennyi pénzt biztosan nem adok ki.
Csak egy újabb dolog amivel a telefonod rabja leszel. Tök jó mert mèg a zsebedből sem kell kivenni a telefont ha értesítést kapsz…
Amúgy nekem seikom nem volt sosem,casiom viszont sok.Soha semmi gond nem volt egyikkel sem,még elem csere sem pedig volt amelyiket 10 évig nyúztam.De gondolom a seiko is ugyanez.
(Annak amúgy én sem adnék.)