Na mindegy,pont volt tegnap téma hogy én nem oltattam be magam.Mondom ha beoltattam volna magam lehet már nem élnék vagy bármi bajom lenne,így hogy nem vagyok beoltva meg semmi bajom,szóval egyenlőre jól döntöttem.
Azért az is érdekes hogy olyan oltást fejlesztenek amit "mindenkinek"be kell adni nem olyat amit csak akkor kell ha elkaptad és a felgyógyulásban segít.
Persze,akkor töredéke lenne a bevétel.
Mondjuk pont ma olvastam hogy mióta oltanak drasztikusan megnövekedtek az ízületi panaszok,vizsgálják a dolgot.
Én nem gondolnám hogy megdöglik tőle az ember,de ilyen és ehhez hasonló következmények simán el tudok képzelni.
Mondjuk a nemzöképességet már elkezdték vizsgálni miután leoltottak milliokat, de természetesen nem okoz problémát 🙂 bár még csak a férfiakat merték vizsgálni és.publikálni 😁
ez egy 80 ezres laptop volt, nem vártam el sokat tőle de azért egy 3-5 ezer forintos hűtőrendszer elfért volna benne
aztán persze higy belassul mert izzik a cpu az első faszbuk pörgetédkor
Mondjuk a dns nem.is mostanra fog kiderülni, a chip meg eleve egy faszság volt már az elején is. Majd eljön annak is az ideje, de nem ilyen módszerekkel és mindenki tudatában lesz 🙂
Persze,akkor töredéke lenne a bevétel.
Én nem gondolnám hogy megdöglik tőle az ember,de ilyen és ehhez hasonló következmények simán el tudok képzelni.
Órában seiko vagy casio a tutibb?
de ha ez most folyamatossá válik ki tudja mi lesz a vége
aztán persze higy belassul mert izzik a cpu az első faszbuk pörgetédkor
a csavarhúzóval jelölt hely a ventillátor helye, az összes hűtése az a fényes bádog lemez