Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hasitasiban a telefonszámos notesz mellett 😀
Miért,neked a telefon mindig a kezedben van?
El a lófaszt 😀
Megint látszik semmi eszed 😀
most ahogy így mondod tényleg mintha jobban fájna minden izületem 😂
Pipi, ha nem lennék itthon, csak dobd be a postaládába…. 😂
Szerintetek Pipi elindult a támogatással vagy megint csak a pofája, bocs a tokája volt nagy? 😂
órát már csak a hülye hord még a c2-ben is van
Na mindegy,pont volt tegnap téma hogy én nem oltattam be magam.Mondom ha beoltattam volna magam lehet már nem élnék vagy bármi bajom lenne,így hogy nem vagyok beoltva meg semmi bajom,szóval egyenlőre jól döntöttem.
😂
Azért az is érdekes hogy olyan oltást fejlesztenek amit "mindenkinek"be kell adni nem olyat amit csak akkor kell ha elkaptad és a felgyógyulásban segít.
Persze,akkor töredéke lenne a bevétel.
Most nem mert még tart az oltási marketing, ha tömegével jönnének a problémák azt is eltussolnák hamarjában
Majd 5 év múlva azt mondják hogy igen az első generációs oltásoknál volt ilyen probléma de már kiküszöböltük.Most biztos nem ismernék be.
Bár engem nem.oltottak de lehet mások oltásátol nekem is izületi pnaszaim vannak miota a pandémia tart 😀
Ez hosszu idö lesz és eleinte ugyis azt mondják mint mindenre hogy nincs összefüggés.
Mondjuk pont ma olvastam hogy mióta oltanak drasztikusan megnövekedtek az ízületi panaszok,vizsgálják a dolgot.
Én nem gondolnám hogy megdöglik tőle az ember,de ilyen és ehhez hasonló következmények simán el tudok képzelni.
Itt van egy csomo full gazdag mindenhez is értő 😀
Órában seiko vagy casio a tutibb?
Mondjuk a nemzöképességet már elkezdték vizsgálni miután leoltottak milliokat, de természetesen nem okoz problémát 🙂 bár még csak a férfiakat merték vizsgálni és.publikálni 😁
én azt mondom 1 oltástól nem lesz itt sok hiba, nem is derül ki sosem
de ha ez most folyamatossá válik ki tudja mi lesz a vége
ez egy 80 ezres laptop volt, nem vártam el sokat tőle de azért egy 3-5 ezer forintos hűtőrendszer elfért volna benne
aztán persze higy belassul mert izzik a cpu az első faszbuk pörgetédkor
Ha kellett volna honnan veszel? 😁
Mondjuk a dns nem.is mostanra fog kiderülni, a chip meg eleve egy faszság volt már az elején is. Majd eljön annak is az ideje, de nem ilyen módszerekkel és mindenki tudatában lesz 🙂
😂 😂 😂
Lehet ebből rendeset is kapni 😂
laptop gyártás 21. század
a csavarhúzóval jelölt hely a ventillátor helye, az összes hűtése az a fényes bádog lemez