Pedig a vett diploma se lehetett olcso, amit végképp nem tud mire használni 😀 maximum csak a fogalmazás órákon figyelt oda, ráadásul ettöl grafomán is lett 😀
nekem ilyen órám van
1993 körül vettem a mai napig működik
igaz 2012 után már csak akkor veszem elő ha valami vizes program van ahová telefont nem viszek és szeretném tudni mennyi az idő
ez meg ritka a napok 99,99% a szekrényben van
20-30-40-50 ezer forintos óra neked égő? Te szerencsétlen, hát 500 forintos telefont használsz. Te pont ne mond azt hogy mi égő és mi nem. Tudod mi égő, a pipi jelenség. A hasitasi, zokni szandál és a c2 a kézben. Mint egy hajléktalan. És neked égő egy 20 ezres óra?
azok a leg veszélyesebbek(gondolkodós) Akinek sok pénze van és hülye is nincs annál rosszabb a környezetre(fejét fogó) remélem rád csak az utóbbi igaz(meghajlós)
hát annyira ismerhettek már,hogy én lennék az utolsó aki ilyenért pénzt ad(fetrengős) tőlem a divatolás a kekség az nagyon távol áll, az sem nagyon érdekel ki mit gondol. Én egy kicsit talán szánom is az ilyen embereket, akik arra áldoznak, hogy minél többnek látszanak. persze mindenki arra költ amire akar. Minden esetre 20-30-40-50 ezer forintos órával nem égetném magam az tuti inkább elkajálom ha már olyanra kell pénzt kiadni ami később nem termel. (fetrengős)
Ezt én is tapasztaltam a környezetemben, hogy a teljesen életképtelen, csak vegetativ életjeleket produkálo egyedeket néha megsegiti az isten és ad nekik pénzt hogy boldoguljanak 😀
Na akkor elmondom. Simán be lehetett menni mindenféle kártya nélkül. Sosem látott ember volt ott, gondolom a koronavírus miatti műhisztiből adódó kártyás diszkrimináció okán termál strandra nem engednek be embereket az elmegy oda ahová beengedik őket. Kormányuk megint csak nagyot remekel. (taps) olyan helyre mehet a tömeg strandolni számolatlanul ahol a strandfenntartás költsége pici töredéke egy termálstrandhoz képest. (Soltvadkerten még a vizet sem kell leengedni 2 naponta cseréhez(fetrengős) Ahol meg csillagászati összeg az üzemeltetés oda nem engedi be a széle fizetőképes tömeget(taps) Pont ugyanígy szopatott engem is a bezárással.
Ez a szakértői hozzáértő kormány. Jó lenne már ha tavasszal mennének a picsába
1993 körül vettem a mai napig működik
igaz 2012 után már csak akkor veszem elő ha valami vizes program van ahová telefont nem viszek és szeretném tudni mennyi az idő
ez meg ritka a napok 99,99% a szekrényben van
Legalább ennyi, ha màr háttal állsz az életnek… 😂
Ez a szakértői hozzáértő kormány. Jó lenne már ha tavasszal mennének a picsába