Az oltasol semmivel nem lett rosszabb az elet,nincs negativ hatasa,semmi emlegetett csipp,dns manipulacio stb.Az egesz "huha,gyorsan fejlesztik,megdoglesz tole" blőd baromsag.
Viszont van ellenanyag mindenre IS.
Meg pipire is immunis lettem.
Pedig az a toka odabasz vizualisan. 😂
a központban a körforgalomnál van az a híres fagyizó, de amióta az öreg feladta azóta sokak szerint esett a minőség, én ezt nem tudom megerősíteni mert sosem eszek ott
inkább itt: https://www.facebook.com/pages...ó-Cukrászda/408442215839104
ha nincs faszbukod akkor kiss ernő u. 54.
nem nagy kerülő a tó felé jövet-menet
az adagok nagyobbak nekem a 2 gombóc már küzdelmes, ízre meg olyan mint a többi, nekem mindegyik egyforma
a népnek tetszik mert néha 50 ember áll sorba, van hogy busszal érkezik a nép.....
Soltvadkerten hol van az a világhírű fagyizó amiért ki van nyúlva mindenki? ha már megyünk gavallér leszek meghívom a családot 1 gombócra és nem édes tölcséresre(ujjával nemet mutató)
valóban nem, de annyiért inkább azért veszek egy pecót oszt rálocsolok még 3-at azt hoz fix 85-öt havonta(fetrengős) Én 4 millerért veszek autót baszki. röhögős) pont ugyanazt tudja amit a 12 milleres csak ennek még a fenntartási költsége is nulla(meghajlós) A sajátom nekem is céges így az sem került többe 4-nél egy utcáról betévedőnek aki nem cégre veszi meg 11 fizethetne érte.(szemeit körbeforgató)
Az autó nekem csak egy szükséges rossz egy használati tárgy egy eszköz amiért nem szeretnék sokat fizetni. Viszont szeretem a szervizmentes igénytelen darabokat ha már nem fizetek érte sokat legalább a fenntartására se költsek sokat(fetrengős)
Sem a BMW, sem a Lexus nem az enyém, céges… nekem egy 15 éves Kia Sportage-m van…. 😂
12M re lenne most igény támogatás gyanánt, az nem sok egy ekkora spilernek, mint te…kicsi pénzt is megbecsülök…
hát a gúnyás üzlet az árnyéka lett önmagának a vírus előtti időkhöz viszonyítva az nem megy olyan nagyon jól,(sírós) de van helyette más szerencsére, mondjuk ész nem kellett hozzá csak pénz(kezeit széttáró)
Mondjuk én nem zsigerelem ki az alkalmazottakat, nálam mindenki meg van becsülve és fullra bejelentve…. Lehet ezért nem leszek soha gazdag, de nekem jó így is…. Támogass 😁
Te mondod, hogy neked milyen jól megy…. Pedig sírtál, mint a fürdős kurva 😂
Nekem pedig minden támogatás jól jön 😂 Én szegény kisvállalkozó vagyok, elfogadom… 🙃
értelmeztem(puszit küldő) azt írtad, hogy felvásárolták az autópálya nyomvonalat ahol az M7 ment volna. Erre inkább völgyhidat építettek, (akkor42 mrd-ért) hogy ne kelljen kifizetni a kisajátítást(taps) És csak a pillérek helyét kellett kisajátítani(röhögős) Erre írtam,hogy 8 éves gyerek már ilyet nem hisz el(röhögős) Persze vannak meglett felnött emberek akiknek a gondolkodása soha nem ér el egy 7 éves gyerek szintjét sem és te köztük vagy a H.A.B ez igazolja is(fetrengős)
Nem hiszem el, hogy annyira hülye vagy, mint aminek teszed magad 😂 de ha nem megy, szólj a gyereknek, hogy segítsen szöveget értelmezni, szerintem neki tanítják 😂
Viszont van ellenanyag mindenre IS.
Meg pipire is immunis lettem.
Pedig az a toka odabasz vizualisan. 😂
inkább itt: https://www.facebook.com/pages...ó-Cukrászda/408442215839104
ha nincs faszbukod akkor kiss ernő u. 54.
nem nagy kerülő a tó felé jövet-menet
az adagok nagyobbak nekem a 2 gombóc már küzdelmes, ízre meg olyan mint a többi, nekem mindegyik egyforma
a népnek tetszik mert néha 50 ember áll sorba, van hogy busszal érkezik a nép.....
Az autó nekem csak egy szükséges rossz egy használati tárgy egy eszköz amiért nem szeretnék sokat fizetni. Viszont szeretem a szervizmentes igénytelen darabokat ha már nem fizetek érte sokat legalább a fenntartására se költsek sokat(fetrengős)
12M re lenne most igény támogatás gyanánt, az nem sok egy ekkora spilernek, mint te…kicsi pénzt is megbecsülök…
Nekem pedig minden támogatás jól jön 😂 Én szegény kisvállalkozó vagyok, elfogadom… 🙃