minden esetre szólj ha tudsz földterületet 60 méteres sávot eladót vevő lennék rá(meghajlós)
Az államnak is mint erő szak szervezetnek is kutya nehezen mennek a kisajátítások pedig qrva jó pénzt ad érte(fetrengős) Én megkaptam a rám eső részre előre a következő 40 éves hasznot(fetrengős) így nem gondolkoztam kell e őket perelni(fetrengős)
Én jó pár 4 csillagos szállodának csinálom az informatikai rekonstrukcióját, baratom az informatikai üzemeltetését. Sokan kihasználták ezt az időszakot a fejlesztésre, korszerűsítésre. Szállodák esetében ritka a szegény tulaj, pláne amikor szaladt a szekér, napi 30-40e szoba árakkal, tömött szállodákkal. Most nincs tömve, sírás is van... Ez ilyen, ahol bevétel van, ott kiadás is és ezzel ok is tisztában vannak. Valamiért mégsem adják el a szállodákat…
Én a vezetője vagyok én teszem be az odavalókat megfelelő sorrendbe. (meghajlós) Az nem azt jelenti, hogy én is degenerált vagyok mint akik szerepelnek a listán(fetrengős)
Veszeteségesen meg minek bármit üzemeltetni, hogy egy két vendég olcson jusson hozzá? Te is eladtad a üz autokat ahelyett hogy olcsobban szállitottál volna.
Nem érzékelem külföldön a nagy árváltozást, ugyanazokon a jó helyeken foglaltunk szállást uannyiért, mint tavaly és tavalyelőtt… 5 éjszaka, bőséges reggelivel van ahol vacsorával 67e summa. Nem tudom a Balatonon meddig lennék el ilyen körülmények között… 😂
Nem tudom itthon hol
Ez nyilván így van csak kérdés lesz-e annyi vendég a magyobb áron, hogy bejöjjön a dolog? Ezt próbálgatják most oszt ha üresen maradnak akkor majd átgondolják......vagy nem és erőltetik a rendszeresen üresen maradt helyek üzemeltetését. Külföld sem jobb semmivel az árak ott is felszaladtak ahogy nézegettem.
Az a maszk az igazán jó. Arra, hogy ne tudjak normálisan levegőt venni, meg párás legyen a szemüveg. Bár én az orromra nem húztam fel soha(ujjával nemet mutató) 1,5 év alatt kétszer szóltak érte(kezeit széttáró)
Nincs igazad ini(fetrengős) azért lett vége a 3-ik hullámnak többek között mert a turkáimat bezárták, meg zotya butorqpleráját(fetrengős)
Meg mondták, hogy mindenkit bezárnak 2 hétre(meghajlós) Ehhez képest másfél hónap lett(óráját néző) de csak annak a 30%-nak akit valóban be is zárattak. Azt, hogy a multi nyitva lehetett létszám korlátozás nélkül és árulhatta ugyanazt amit én az teljesen rendbe volt(meghajlós) Mire elkezdett csillapodni a járvány amihez ezeknek az intézkedéseknek egyébként semmi köze nem volt akkorra bevezették a létszámstottpot. Egy múltiba már csak ezren lehettek egyszerre(fetrengős) Zotyánál a mai napig ki van írva, hogy egyszerre 120 ember az 1200 négyzetméteren(fetrengős)
Az államnak is mint erő szak szervezetnek is kutya nehezen mennek a kisajátítások pedig qrva jó pénzt ad érte(fetrengős) Én megkaptam a rám eső részre előre a következő 40 éves hasznot(fetrengős) így nem gondolkoztam kell e őket perelni(fetrengős)