Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden esetre szólj ha tudsz földterületet 60 méteres sávot eladót vevő lennék rá(meghajlós)
Az államnak is mint erő szak szervezetnek is kutya nehezen mennek a kisajátítások pedig qrva jó pénzt ad érte(fetrengős) Én megkaptam a rám eső részre előre a következő 40 éves hasznot(fetrengős) így nem gondolkoztam kell e őket perelni(fetrengős)
Én jó pár 4 csillagos szállodának csinálom az informatikai rekonstrukcióját, baratom az informatikai üzemeltetését. Sokan kihasználták ezt az időszakot a fejlesztésre, korszerűsítésre. Szállodák esetében ritka a szegény tulaj, pláne amikor szaladt a szekér, napi 30-40e szoba árakkal, tömött szállodákkal. Most nincs tömve, sírás is van... Ez ilyen, ahol bevétel van, ott kiadás is és ezzel ok is tisztában vannak. Valamiért mégsem adják el a szállodákat…
67ezerért?1napot.
Valami listát összekéne dobni rola....
Tisza tó milyen strandügyileg?
Hát pont te írtad hogy 1/8-on,te ostoba. Én tegnap is végig azt írtam 800 helyett 100.
Na ideje felhívnom egy-két strandot, hol nem kell a kártya(legyintős)
Én a vezetője vagyok én teszem be az odavalókat megfelelő sorrendbe. (meghajlós) Az nem azt jelenti, hogy én is degenerált vagyok mint akik szerepelnek a listán(fetrengős)
Veszeteségesen meg minek bármit üzemeltetni, hogy egy két vendég olcson jusson hozzá? Te is eladtad a üz autokat ahelyett hogy olcsobban szállitottál volna.
Ezt most személyes sértésnek vettem(kezét karbatevő sértődött pofát vágó)
Nekem ez nem hit kérdése, mint neked az életed 😂
Nem érzékelem külföldön a nagy árváltozást, ugyanazokon a jó helyeken foglaltunk szállást uannyiért, mint tavaly és tavalyelőtt… 5 éjszaka, bőséges reggelivel van ahol vacsorával 67e summa. Nem tudom a Balatonon meddig lennék el ilyen körülmények között… 😂
Nem tudom itthon hol
értem,hogy ehhez sem értesz nincs ezzel bajom hidd azt amit írtál(meghajlós)
törteknél voltál? Vagy épp beteg voltál? 800 és 100 között van összefüggés? törtként hogy is írod?(Szemeit körbeforgató)
Nem véletlenül vagy te a HAB lista királya 😆
Emiatt ne aggódj, téged egyikünk sem félt 😁
Ez nyilván így van csak kérdés lesz-e annyi vendég a magyobb áron, hogy bejöjjön a dolog? Ezt próbálgatják most oszt ha üresen maradnak akkor majd átgondolják......vagy nem és erőltetik a rendszeresen üresen maradt helyek üzemeltetését. Külföld sem jobb semmivel az árak ott is felszaladtak ahogy nézegettem.
Nem nagyon érdekel, te mit minek tartasz 😂
Azt látom,hogy benneteket nem nagyon zavarnak(fetrengős)
én most megint beszartam nagyon ahogy eddig is(megdöbbentes)
Lacám szerintem magatokat féltsétek jó(puszit küldő)
Az a maszk az igazán jó. Arra, hogy ne tudjak normálisan levegőt venni, meg párás legyen a szemüveg. Bár én az orromra nem húztam fel soha(ujjával nemet mutató) 1,5 év alatt kétszer szóltak érte(kezeit széttáró)
van sok, festés helyett kellene
Nincs igazad ini(fetrengős) azért lett vége a 3-ik hullámnak többek között mert a turkáimat bezárták, meg zotya butorqpleráját(fetrengős)
Meg mondták, hogy mindenkit bezárnak 2 hétre(meghajlós) Ehhez képest másfél hónap lett(óráját néző) de csak annak a 30%-nak akit valóban be is zárattak. Azt, hogy a multi nyitva lehetett létszám korlátozás nélkül és árulhatta ugyanazt amit én az teljesen rendbe volt(meghajlós) Mire elkezdett csillapodni a járvány amihez ezeknek az intézkedéseknek egyébként semmi köze nem volt akkorra bevezették a létszámstottpot. Egy múltiba már csak ezren lehettek egyszerre(fetrengős) Zotyánál a mai napig ki van írva, hogy egyszerre 120 ember az 1200 négyzetméteren(fetrengős)
Mi köze ennek a matekhoz?
nem megy a matek neked mi?
értem én ezt is. Ezzel mi is így vagyunk mégsem emelhetjük fel a gúnya kilónkénti 5 ezres árát 10 ezerre(gondolkodós)