Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ezt hülyeségnem tartom. Mi rendelkezünk jelentősebb földterülettel, valamennyire belelátok, pláne, hogy most vitt el a nif belőle 10 hektárt. Amit mondasz ilyen urban legend, mende monda. Értem én, hogy te ott ülsz a tűz közelének a leges leg szélén de ilyen nincs amit írsz.
Vásárolj fel nekem légyszives egy nyomvonalat. Nálunk 60 métert számoltak olyan szélesen kaszabolják le az erdőt az Útnak. Légyszives mond meg, hogy tudok 60 méteres földcsíkot megvenni 100 km-er hosszan?(kérdőjeles) Mi az,hogy felvásárolják az autópálya nyomvonalát???? 91-től magántulajdon. ERkkora baromságokat hallottam már én is de hát ez egy hülyeség. " híd lábai által elfoglalt területet sajátítottak ki fillérekért," ne röhögtess már. Olvasgass egy kis kisajátítási törvényt én épen azt csináltam év elején, hogy megtámadjam-e a kényszerintézkedést vagy sem. Mindent ki kell sajátítani az államnak ami utána az eredeti funkciójára alkalmatlan. Nekünk még az autóút mellett felhúzandó kerítés utáni részt is kisajátították, hisz oda nem telepíhetünk erdőt tehát funkcióját vesztett terület(puszit küldő)
Kérdés milyen tények.......bár aki oltott lett valamilyen érdekböl.azt látom saját megnyugtatására próbál bizonyosságokat kijelenteni
Itt mindenki, mindent tud…. 😂 nem engedi senki, hogy megzavarják a tények 😂
Az can ráírva, hogy uv álló… nem értem mi az hogy mennyire…. Vagy igen, vagy nem…. Erre azt írjak igen. Ha az uv megeszi x év alatt, akkor nem uv álló, de hat semmi nem tart örökké
Már régen elengedtem. Itt úgy is mindenki jobban tudja, értelmetlen győzködni, csak gondoltam jobb ha tudjátok hogy az eredeti prognózist picit megkavarja az új mutáns terjedése.
Vedd meg kitart mig élsz 😄
ez a fajta zsugorcsővel van valakinek ismerete? mennyire uv álló?
https://www.primanet.hu/termek...
nem tehetek róla ez születésem óta megvan ez a rengeteg tudás

bárki mond bármit a sok maszkos buzulás a sok fasz bezárásos intézkedés lófaszt se ért
végigment mindenkin a vírus aki nem bírta meghalt, a többi meg védett lett, emiattállt meg a terjedés nem azért mert a marcsi butik be volt zárva fél évig
ősszel jön a következő, az ismét elvisz párezer embert, azán ismét lecsillapodik
6-8 év múlva fel sem fog tűnni ez a folyamat
a sok mesterségesen életbentartott egyed kihal, legalább nem korcsosul el teljesen az emberi faj

amúgy aki igazán akart védekezni az tudott volna, nekem is van itthon egy csomó ffp2-3 maszk, szerinted mennyit bontottam ki belőlük?
Nem a haverom, te szerencsétlen. Ha azt írom hogy 1/8-adon van, akkor te azt hogy értelmezed? Olvass már végig rendesen egy hsz-t!
Akkor mégegyszer leírom. 800 helyett 100 a vendég! Ezek a számok nem hazudnak. De ugyanezt erősítette meg az étterem tulaj szomszéd is, és harmadikként, elég szembetűnő is ez az állapot.
Engedd el…. Minek? 😂
Hát persze, hidd ezt 😆
A sok védettségis focista mégis lefertözte egymást most is.....de hogy hogyan?
Még mindig kurva okos vagy 😋 csak épp még mindig nem érted, hiába mondtam el milliószor, ugyan azt a butaságot fújod.
Kevesebb vendéggel is.ugyanazok a kiadások és az elvárt haszon....nem bonyolult.
Lacám a kockázatot ti vállaltátok(fetrengős)
A hidat tudom, az Árpi bácsinak köszönhetjük…. Amikor anno kiderült az autopalya nyomvonal az akkori szocik elkezdtek felvásárolni szinte ingyen az eredeti nyomvonalon levő földterületeket, arra apellálva, hogy qrva drágán átadják az államnak, mert az eredeti terveken bizony nem volt híd… erre Árpi bácsi csak annyit mondott, mikor kiderült, hogy előre spekuláltak a szocik, hogy: híd….
-De de de…..
-nem érdekel, híd…
Így egyszerűen csak a híd lábai által elfoglalt területet sajátítottak ki fillérekért, a spekuláló szocik meg beszoptak a faszt 😂 tudom-tudom, a hivatalos állásfoglalás szerint az eredeti nyomvonalhoz az önkormányzatok nem járultak hozza 😂
ugye a foci ebre oltottsági igazolvánnyal lehetett bemenni nem? Akkor mitől is várják.??? A 4-ik, hullám szeptember lesz hisz viktorék megmondták na az ő jóslata eddig még mindig bejött.(fetrengős) benneteket elvisz mi meg kiprüszköljük kb. 1 nap alatt. (puszit küldő)
Tényleg van hely mindenhol, de az árak a tavalyihoz képest nagyon elszálltak épp tegnap nézegettem hova foglaljak 20-a környékén 1 hétre és hát nem fogok, nem a kártyával van itt baj hanem a fizetőképes kereslet hiányával.
én ezt már a legelején mondtam, aki akar vizgyáz magára, aki nem az így járt
pl senki sem mondta hogy egy fodrász nem vehet fel ffp3 maszkot+arcvédőt, nem dolgozhat kesztyűben, nem fertőtlenítheti az eszközeit
az hogy egy hajfestés-vágás nem 7 ezer lesz hanem 8 vagy 9 a felhasznált védőfelszerelések miatt avval együtt kell élni, ez senkit sem döntene romlásba, legfőképp hogy egy "nívósabb" szalonban ettől lényegesebben több az ár ott meg az a plusz pár ezer senkit sem érdekelne
de inkább be kellett zárni mert az veszélyes, de a madaras teszkó négyzetméterenként 2 emberrel az nem volt az
A tisza tavon mindig is intenzíven irtották a szúnyogot. májusig volt gond velük utána már nem. A tiszatón meg 10-szereződött a forgalom az 5 évvel ezelőttihez képest. Számolatlanul öntik bele a pénzt az összes kikötőt felújítják a mienkkel tavaly végeztek 350 millió(sípot fújó)
Kell minden a NER-nek ezt sem hagyják veszendőben, beleforgatják az állami pénzeket majd szaré-hugyé magánkézbe vándorolnak. Én azért mentem oda 6 éve mert nyugi volt. Tudtam olyan helyet, hogy 3 nap alatt sem találkoztam senkivel(gondolkodós) Most hirtelen olyat sem tudok, hogy 3 óra alatt ne találkoznék senkivel(szemeit körbeforgató) a partról megközelíthető horgászállások a forgalomtól kihalt időben is népszerűek voltak. Mondjuk engem azok hidegen hagytak. (kezeit széttáró) Csónakkal kerestem szigetet vagy szárazföldről megközelíthetetlen partszakaszt vagy simán horgásztam a csónakból(kezeit széttáró) Már nem tudok felmenni nánáról füredig hétköznap sem,hogy ne kellene vagy 25 ször belassítani. Ez már nem az ami volt 6 éve. Én itt feladom...
Így-így......igazából ezt várja oltott oltatlan.
Minek neked horgász tó?
Asszonyék már a következő hullámot várják, és nem őszre, hanem a foci EB utánra.
Terjed az indiai mutáns. Pár helyen már vissza is zártak.
Angoloknál a lakosság 80%-a be van oltva, vagyis mondhatjuk hogy megvan a nyájimmunitás, mégis terjed náluk.
A jó hír hogy csak a nem oltottak között.

Én azt mondom hogy nyitni kellene, feloldani minden korlátozást. Aki akarta már beoltatta magát. Aki nem akarta az meg vállalta a kockázatot, nincs értelme a gazdaságot miattuk fékezni.
Orbán aggódik a nem oltottak miatt, de mit veszíthet? Egy rakás DK szavazót? 😋
ezzel pont így vagyok én is(járok a gyerekkel meg a mamákkal horgászni a saját horgásztavamra ingyen(kezeit széttáró) Meg tavasszal bejártunk egy csomó budai hegyet szintén ingyen. Nekem sokkal jobb is volt mind a strand mert azt én utálom de a gyerek miatt mennem kell(kezeit széttáró)