Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mondod? egy lófasz kis csatorna a dvcs, sokat motoroztam a partján "edzés" gyanánt egy kb 30km szakaszon
4-5 embernél sosem volt több, volt hogy senki sem volt kint
most meg volt hogy egy 5-6km szakaszon volt vagy 15 kocsi legalább 20 pecással
már a cigók is pecáznak vazzeg.....
Kibaszott sok horgász lett mindenhol. Mondjuk én is tavaly óta kezdtem ujra, pont ez a nyavaja miatt.
szóval akkor belátható időn belül a tisza tó is arra a szintre eljut mint a balaton
ha elkezdik intenzíven irtani a szúnyogokat akkor utána vége is lesz a szabad pecának
Vannak igy páran...volt osztálytárs százezreket költött itthon, külföldre kevesebbet járt. Tavalytol elkezdett ö is horgászni, gyerekkel megbeszélték idén ez lesz, nem mennek sehová. Haverom állandó utazó mondjuk ö külföldre is szeretett menni. Tavaly és.idén turázgatnak, kalamolnak a ternészetben. Páran jol jártak mert a vérvizsgálat átesettnek hozta ki öket, felénk mindenki ment csináltatni, hátha a nyarat megoldja igy. Akinek nem jött be az nem költ csak fagyira, nem eröltetik a fizetövendéglátást.
biciklizni ingyen van kenura szállni néhány ezer ft. Horgászni 30 ezer egész évre, úgy hogy akinek nincs pénze vagy van de nem tudja hol elkölteni az most mind itt van. Én meg nem akarom kerülgetni itt az embereket egy jó ízűt motorcsónakozni sem lehet már,mert vagy a horgász csónakok miatt kell mindig lassítani, vagy a kenus horda miatt vagy nem veszem el a gázt azz az 50-es hullámkeltésnél belefordítom mindet a vízbe.(mérges)
mindegy a te elméleted nem jön be,(kezeit széttáró) hogy ez fasza a vendéglátó,strand,mozi,színház,szállás stb.nek akár milyen igénytelennek is kiáltasz ki veled ellentétben én hordtam ezekre a helyekre a pénzt most meg nem(kezeit széttáró) te meg hiába oltattad magad az a betegség ellen nem véd és te ahogy eddig sem költöttél 1 fillért sem vendéglátó helyen kártyával a zsebedben sem fox, úgy, hogy te mint reprezentatív példa a te személyes forgalmaddal egyébként sem számoltak a vendéglátósok, nem te húzod őket ki a bajból én meg nem tudom mert nem engedik(fetrengős)
Ráadásul mindenki horgászni kezdett meg természetjárni movel sehova nem mehetnek 😡
Aza gond nem.látod a különbséget. A tisza tora nem.kell védettségi kártya. Pláne bringázni, de fürödni se.
Eddig nem ugy van hogy csőd es nrm jonnek az emberek? 😆
Nem nagyon
Szóval akkor még qrva jó volt egy üres 126 négyzetkilóméter a horgász álma. Hétvégén akkor is volt pörgés de nem volt jelentős. Most, hogy mészárosék meg akarják venni ezt is (kezeit széttáró)öntik bele számolatlanul a pénzt. Az elmúlt 3 évben totál felújították abádszalókot, füredet, sarudon vizijátszótér, az erőműnél a raftingpályát szervezik megvalósítani. Párhuzamosan odacsábítják azt a sok koca biciklist akik 1%-os emelkedőn már nem tudnak tekerni azoknak pont jó a 0 szintkülönbségű tisza tó körbe(kezeit széttáró) Ez nem is lenne baj, de utána ez mind vizibiciglire, kenura vagy supra ül(áll) aztán kezd zsúfoltá válni.Én most játszok a gondolattal,hogy otthagyom a faszba az egészet...
Mindigis igenxtelen fasz voltal,az osszes keped emberek nelkuli helyeken van ahol nem kell fizezni.
Meg munkasszallon.
Ha arra fizettel ennyit........no comment. 😂
de gondolom ebből 100 olyan hogy hol van víz hol nincs esetleg nem megközelíthető kocsival
NA CAPS LOCK
126 négyzetkilóméter van hely bőven DE (puszit küldő) Én amikor odakerültem HÉTKÖZNAP ÜRES VOLT MINDEN TELJES EL VOLT NÉPTELENEDVE AZ EGÉSZ.
én kb. 150-et ott hagyok havi 4 szombatra. Most meg nem(röhögős) Elmegyünk oda ahová tudunk, múlt héten széchenyi kisvasút, libegő, margitsziget kis budai hegyi túrával, most meg belépő nélküli szabadstrand, holnap meg peca szintén ingyen. Szóval példálózhatsz velem nyugodtan nekem nem engedik elkölteni a pénzemet ahol ilyenkor szoktam és még is tudunk járni eltölteni a hétvégénként. Úgy hogy én leszarom a kártyát. az a 2-3 millió aki szerinted nem vinné a pénzt az pont úgy van vele, mint ahogy én.(puszit küldő) Az, hogy neked van kártyád azzal nincs kint a vízből 1 vendéglátós sem(fetrengős) 1 vasárnapod van amikor költhetnél pénzt, azt sem étteremre, mozira színházra vagy strandra költöd, hanem fizeted a karosszériás haverodat(fetrengő)
haver szokott járni cserkére strandra Ilyenkor már ott 1 tűt nem lehetett leejteni, most meg lézengés van(kezeit széttáró) A polgármester már panaszkodik a kormány beperelésével fenyegetőzik(fetrengős)
menj fel a szállás pont.hu ra oda foglalok ahová akarok tavaly már sehová sem tudtam ilyenkor a visszamondókra vártam(puszit küldő)
Azok a kis panziók mentek ki jobban ahol letárgyalták, hogy ne kell azt a kártyát annyira komolyan venni.
a tisza-tó mennyire zsúfolt peca ügyileg?
tudom hogy nem egyszerű víz szóval nem könnyű meghatározni a zsúfoltságot mint pl egy bármi kis fos tavon, de azért csak látszik hogy mennyivel nőt a pecás sereg
a balaton kilőve mert olyan stég árak vannak hogy nem ér annyit az egész, partról "ingyen" meg kb esélytelen a peca mert alig van hely, velencei tó dettó, duna nekem nem jött be, környékbeli csatornákon legalább 20x annyi ember van mint 5 éve volt
marad(na) a tisza tó ami jelentősebb vízterület, de még a közelében se voltam sosem
eddig még mindig bejött amit mondtam esetleg van olyan jóslatom ami még várat magára(fetrengős)
tudja én is tudom mert forgatókönyv szerint megy(puszit küldő) Szeptemberig minden okés(puszit küldő)
előbb mondtad, hogy a haverod szállodája 1/8-adon pöszörög(gondolkodós) Most akkor szartig van minden vagy pangás van döntsd már el(kezeit széttáró)
csak te arról már nem értesülsz/fetrengős) Bár most a kolumbiai jött divatba(fetrengős)
egyed 1700 ft-ért a lángost itt még mindig csak 500 azon is van 4 szeres szorzó(fetrengős)
hülye azzal nem engednek sehova(röhögős)