Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cserepeket szét kell szórni a fasza tanyasi utakon még örülnek is neki az ott élők(kezeit széttáró)
megyek 3 hét(óranézegetős) addig kúpokat dugogatok olyan helyre ahová sose semmit nem szeretnék dugogatni(szemeit befogó)
ne is mond basszus(szemét befogó) aranyműves lettem(füleit bedugó)
Huhh,annyi arut rendelt ez a hulye főnök hogy oldalt ferek a raktarba,ugy felbasztam magam hogy racsuktam a rajtarajtot es elfutottam.
Egy halom mindent kell kivinni,osszerakni,bearazni,de nem sok kanalam van hozzam.
Amikor meg felszivom magam jonnek az energiavámpírok. 😒
sitthordáshoz nem kell két millás autó(szemeit körbeforgató) Pár száz ezer forintért venni kell egy lelakott szar furgont, (nem buszt) ha végzett a dolgával alvázszám kiköszörül, rendszám szélvédő matrica leszed azt betolni az árokba, bejelenteni, hogy ellopták. Amikor megtalálják nem kell felismerni(kezeit széttáró) ha 100 rugó egy konténer hamar kidolgozza az árát(kezeit széttáró) nem tudom,hogy az most nálunk mennyi 2 éve 45 volt(szemeit körbeforgató) A gyereknek meg nem vegyél azért buszt, hogy a haverjait szállíthassa trombitálni(ujjával nemet mutató) Bratyóm is beleesett ebbe a hibába annó. Volt egy mondeóelejű ford tranyója 9 személyes, azzal jártak trombitálni minden hétvégén. (big band eztek) Aztán annyi volt,hogy az üzemanyagot, meg az autópályadíjat közösen állták, mentek vagy éves szinten 10-15 ezret. Amikor az automata váltót javítani kellett sok száz ezerét vagy gumizni, műszakisztatni, olajat cserélni stb. arra soem adott pénzt egyik se csak húzta a száját, hogy az üzemanyagba beleszálltak pénzzel(kezeit széttáró) Pedig egyformán osztották szét a pénzt a haknikért(szemeit körbeforgató) Aztán egyszer lerohadtak Győrnél (ford tranzitról beszélünk ugye) de időpontra ki kellett érni nemzetközi big bend fesztiválra Passzauba. Én mentem a hajesszal akkor még hat személyes gépem volt belezsúfolódtunk 8-an + a trombiták nem volt kényelmes (kezeit széttáró) Végigszenvedtem a 3 napos fesztivált engem ez a trombitálás nem nagyon érdekelt,mondjuk kaptam back stage-es kártyát ingyen ettem -ittam. Minden nap részeg voltam máskülönben nem tudtam elviselni(szemeit körbeforgató) Ott igen jó pénzt kaptak aztán az én üzemanyagom nem lett kifizetve meg a bratyó tranyeszának a hazatrélerezése sem ( akkoriba volt olyan 40 rugó kb. 20 on pár éve) Na akkor mondta a tesó, hogy ezt így befejeztük. Most már Ő száll be másnak az autójába Ő is fizeti az üzemanyag ráeső részét. 2 hónap múlva feloszlottak(óranézegetős) 10 év után (kezeit széttáró)
Az egyáltalán nincs kizárva viszont az kivülről nem látszik(kezeit széttáró)
2 év 24e km, idén meg 300 😂
Annyi meló van, hogy idén 1x ültem motoron 😏
Ja, ja: egy hét múlva már rövidülni fognak a nappalok. Nyakunkon a tél! 😁
Vege lesz a szezonnak,igyekezz.
Hatsot tegnap kicsereltem…. Az külön elvezet a k1600-nal 😂
Meg egy első fékbetét csere és hétfőn jöhet a mehet.. 1mm van rajta 😂
Főni,beinditottad mar a bengabmw-t? 😆
Hogy mik vannak? 😂 neki nem vállalta át az állam, nem led közvilágítási lámpákat szerzett be… 😂
Írjak össze az állami szférában az autókat mert közbeszerzés lesz az összes biztosítására…. Lölö megvette a CLB-t…. Úgy izgulok, hogy ha ki lesz írva, ki fog nyerni… 😂
Jön még kutyára úthenger. 😂
Azé a nagytesó figyel. 😎
Á, azok most nem érnek rá: a saját embereikkel vannak elfoglalva.
https://index.hu/belfold/2021/...
Bár poénból meg kéne vetetni lölövel kilóra a munkahelyedet. 😂
Remélem gerinces liberálfasiszta DK kommandósként azonnal felmondanál,még akkoris ha dupla pénzt fizetnének. 😂
Már várom mior rúgja rád az ajtót a TEK és visz el munkatáborba. 😂
Én is utálom őt mint a 💩-t, szóval kvittek vagyunk! 👍️
Na jó de te jó komcsihoz illően kirekesztő,homofób ,vén szakállas szattyán vagy.
szóval téged utál a főni. 😂
Ez nem Bogyő, az ifjú Szájer 😂
Ne pánikolj! A Főnök szeret téged, a másságoddal együtt is: https://index.hu/belfold/2021/...
Kicsit bonyolultabb a helyzet. A kertbe nem tud beállni a konténer szállító, mert kicsi, szinteltolások vannak benne, hegyoldal. Az utca belvárosi, szűk, és egyirányú, hogy kint letegyék, ahhoz területfoglalási engedély kell, amit kérvényezni kell, rövid időre adják, és drága.
Szóval nem minden faék... ☝️