A kínaiak sokkal jobban haladnak a hídjukkal, mint Lőrinc a miénkkel. Ráadásul szerintem nem is drágább.... http://youtu.be/4HenEHFjKJg;ab_channel=MachineEyeMachineEye
uhh ez nagyon fasza(meghajlós) nincs ebből 10 órás változatod?(kérdőjeles)
A rákos nem rossz csak már egy kicsit unom 2 éve minden nap megnézek egy 10 órásat belőle(meghajlós)
Hát én voltam fent, az a tető úgy néz ki,mintha tegnap rakták volna oda.(szemeit körbeforgató) Talán a por lehet több azóta. Mondanám, hogy szeretnék én addig élni amíg az összedől, de nincs már nekem kedvem még 2-3 száz évet leélni(legyintős)
ezt a befektetésemet szívesen odaadom neked (meghajlós) bár szerintem gyerek korom óta meg lehet ez a befektetés csak annyira nem okoz tüneteket, hogy ez is kb. véletlenül derült ki.(kezeit széttáró)
az a hódfarkú régen nagyon tetszett
de
aki a házat tervezte mérnök az ismerős volt, az mondta ha 1x akarok tetőt csinálni akkor bramac, elég bitangul van megépítve, kisssé túl lett minden méretezve, az összekötő fákon simán mászkálhatok meg se reccsen 😁
Nekem 8 évvel ezelőtt ezért kellett az egész tetőt újra lécezni, átrakni. Dögnehéz, 100 éves, 2 soros fedésű apatin cserép (gyk. hódfarkú - 14 centinként van lécezve alatt), ez már az én életemet valószínűleg kibírja. Vagy 150 darabot kellett cserélni (bontottból) és még van fennn a padláson pótlásnak vagy 100 darab. Ez utóbbit a szomszédtól kaptam ajándékba, a régi házát elbontotta, arról jöttek le.
amíg a léc bírja addig nincs baj
akkor kezdődik a hiba ha a léc kezd behajolni, ez ilyen 20+éves mutatványok
a 60-70es években rengeteg tetőanyag nyárfa volt mert hiánycikk volt a fenyő, pl anyámék szomszédjában is a gerenda fenyő de a léc nyár aztán nem au igazi
ez nincs vetemedve egy se. ez úgy áll ahogy a 80-as években legyártották. Olyan 85 körüli a ház gondolom ezzel rakták nem utólag 15 év múlva(kezeit széttáró)
fogalmam nincs, ha tippelni kellene a terránra tippelnék
annyira nem érdekelt a dolog hogy megjegyezzem
nekünk anno kb 250nm-ből néhánynak volt lebaszva a sarka
ezt békéscsabai mázatlannak nézem, ami sokkal jobb mint a mázas mert azok örökké szétfagynak
ami nem beton annak az a baja hogy vetemedik, és ha tetőt bontani kell akkor meg kell számozni mert utána baszottul össze-vissza áll
Nekem fogalmam sincs milyen cserepem van de ez a házam teteje a mepszről. (kezeit széttáró). Most, hogy bontogatni kellett a napelem sínjének felszerelése miatt megfogtam tuti van 2 kiló darabja(hüledezős) Mondjuk a szerelők nem is örültek neki,mert minden második hozzá van drótozva a tetőléchez. (kezeit széttáró) Az is biztos, hogy hamarább dobom fel a pacskert 30 év múlva mire ezen bármilyen állagváltozás bekövetkezne(fetrengős)
nem kellett senkinek sem, csak lezúzva
a vakolatot elvitték tőle de a cserépre azt mondta kivágja a gumit
ami vicc hogy az új cserépből 270 törött volt, de úgy hogy teljesen épnek nézett ki megfogták és ketétört, le is videózták a műveletet mert be akarták nyújtani a kárigényt
konkrétan leszarta mindenki, a forgalmazó is meg a gyártó is
kb 100 meg lett mentve de lett kb 100 hiánya, ami a legdurvább hogy hónapokig nem lesz meg a pótlás, addig lett bádog feltéve az új tetőre hogy ne ázzon be
azt mondja már nagyon bánja hogy belekezdett az egészbe de az ingyen pénz elvarázsolta 😁
nekem még az eredeti bramac cserép van, avval bárkit agyonverek törés nélkül, szerintem ha még 150 évig élnék akkor se kellene új cserép
a zuzmót le kellene már mosni, de ha pár év múlva lecseng az építkezési láz, a mostani negyedéért le fogják mosni az éhező munkások
Te vén hülye(vigyorgós) ez csak promó(fetrengős) Odavetnek koloncnak egy-két amúgy is használhatatlan semmire való emberkét a saját köreikből. Ilyen mindig volt és lesz is.(meghajlós) Na most mondja, a baloldal, hogy nincs független igazságszolgáltatás(fetrengős) Már ki is fogták a vitorlájukból a szelet. Hiszen saját emberük bukott az igazságszolgáltatás kerekei által(fetrengős) 300 milla fetrengős. 2 szer ennyi jön be naponta csak lőrinek(fetrengős)
http://youtu.be/4HenEHFjKJg;ab_channel=MachineEyeMachineEye