Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A terasz akinek van nyert ha nincs vagy kicsi akkor kuka.....
Szlovéniába nagyon szépszemű kedves felszolgáló szólt hogy egy asztalnál négyen.lehetne ülni.....moccantunk de már ugrott is, no-no-no maradjunk. Mef nem lehetne összetolni az asztalokat. Megint mocorgás hogy akkor.vissza.....no-no-no maradjunk.....csak tudjuk. Aztán vicceskedett hogy ha jön valaki arra szaladjunk és a park felé mutatott 😀
Szoval mindenhol várják a bevételt veszettül.
Negatív
Az lenne az igazi.
Lásson világot....lassú menet lesz. Egy dolomitokra mégse vihetem 😀
A mellettem levo bar fullon van mindig, igaz kicsi, csak terasz van. De full.Tele szemettel a kornyek miatta.
Ne ijeszgesd már, még több cigit fog szivni és mégiscsak a tüdö fogja elvinni még a választások előtt....utánna mwg annak eredménye 😃
Egyébként se......és monden ország megérzi a turizmus hiányát. Itthon erre még rá sikerült verni egy lapáttal a drágán.megcsinált kártyákkal, döglődik.is minden vendéglátós strand mozi szinház, mert még a hazaiak se visznek bevételt 😀 hajrá
Na azt nem tom minek? 😆
Lassan szerintem az se. Jövő hó elején cseh van tervbe, akkor megmondom az aktuálisat. Pályanehezitésként az asszonyt is viszem 😀
Milyet szeretnél, lozitiv vagy negativ?
Érdekes.....mi is voltunk többször is, senki nem hozott semmit.....ez csak duma volt.
Ráadásul nem.értem mit sápitozol, egyrészt sose jutsz oda másrészt emberek.közé se harmadszor meg be vagy oltva semmilyen veszély nem fenyeget
Majd hetfon informallak az uj ket hetes tervrol. 😂
Neked viszont ha nem dobod a bagot hosszu es keserves horges lesz a vegzeted egy tizkilos O2 palackot huzogatva kiskocsin.
Én be vagyok kétszer is oltva, nemigen van mitől tartanom. De neked - Pipi jóslata szerint - már egy kétnapos horvát gurulás sincs hátra. Nyugodj békében. 😪
Milyen érdekes,ugye?Ilyenkor nem hal meg tőle napi 100 ember.Az emberek elköltik a pénzüket majd újra berobban.
Te azer maradhatnal a vajogbarlangban egesz nyaron.. ........... Csak a biztonsag kedveert.
Engedmenykent cssk nappal kell az asztal alatt lenned. 😆
Es biztos forrasbol tudom hogy az egyik mutans a netrol tamad, a nyugatifeny szerverebol.
"Sehol sincs" járvány nyáron ahol a turizmusból akarnak megélni.
Osztrakoknak meg mindig csak a kinai turik kellenek? 😆
Na megszáradt már végre a szivárvány szín Adidas melegítőd?
Vagy ma is csak a fotelből váltod meg a rendszert? 😆
Ha sokszor beírod hogy O1G meg a Senkiházis képedet beszúrod, akkor biztosan fel fogja adni Viktor 😂
De hiszen most ott sincs.Elment nyáriszünetre.
Nekünk Görögország van megcélozva,most még pcr tesztet kérnek,de ha jól informáltak akkor a következő lépés az lesz hogy az antigén tesztet is el fogják fogadni,az feleannyi pénz.Ők kéthetente felülvizsgálják a dolgokat és azok alapján döntenek. Júli vége augusztus eleje az időpont,addig még bármi lehet.Tavaly kényszermegoldásból horvátország volt,de marhára nem jött be.
Király! Ifjú titánjaink onnan hozták tavaly a második hullámot. (Szembe szomszédaim egészen biztosan.) 👍️
https://index.hu/kulfold/2021/...
Na alakul ez.........szeptemberig megint szabad az ut lassan mindenhová.....
Szintkülönbség áthidalásra?Talán....
A lenyeg hogy az armageddon is o1g muve.