na mondjuk ez is igaz(vigyorgós) bár nekem mindegy melyik lop egyformán utálom az egész bandát. eddig még voltak kételyeim, de mára már egész biztos, hogy torockai lacára húzom az ikszet(meghajlós)
Na ácsi(ujjával nemet mutató) 4 alagút van. Kellett, mert volt ott domb(puszit küldő)
Na jó hát amelyik nem volt elég magas arra hordtak egy kis földet(kezeit széttáró)
bazmeg ezeknek mindig van valami megalomán elképzelésük(szemeit körbeforgató) Emléxemn a múltkor is elkezdtek építeni ilyen kőfalat,hogy meg ne támadják őket, azt lehet,hogy nem szóltak nekik, hogy már nincs jelentősége ezek 7000 km-ert építettek belőle. (fejét fogó) Most meg itt van ez a vashíd. Egész világon nincs már fém már a számítógépes kábelokat is gagyi szarból csinálják de most már tudom miért vásáról fel kína minden fémet(kezeit széttáró) Mondjuk azért egy dologban mi magyarok is világbajnokok vagyunk(gondolkodós) kb. ennek a kínai hídnak a bekerülési költségéből építettük meg a migráncsok elleni 150 kilométer drótkerítésünket 2015-ben(meghajós)
Ez tényleg állati, nagyon király........a kérdés mikor omlik össze, mennyi áldozattal (bár ez arrafelé nem szempont) és melyik munkást fogják okolni érte halálbüntivel jutalmazva.
Azt tudom hogy hulye vagy, de mikor fingszaguan erolteted az mar gond.
Na jó hát amelyik nem volt elég magas arra hordtak egy kis földet(kezeit széttáró)
Meg alagutakat az alföldi M6-oson?
http://youtu.be/uzLNC-strf0