ha viszed a sittet akkor meg 80 ezer
haver pont így szopta be
tetőről mehetett volna a cserép a konténerbe így meg pakolt 2 délután
munkából kiesés 12 ezer benzin 5-6 ezer szóval pár ezerért szopatta magát
Látom, a haverjaid is pont olyan igénytelenek, mint te. A te esetedben mondjuk nem értem... nem vagy csóró, futná rendes életre is. Szóval ez nálad egy veled született igénytelenség 😁 amin nem tud segíteni a lóvé se. Itt fel is merül, mire hajtol, minek a pénz, minek a napelem, villanyautó, a megtakarítás? Csak még több pénzed lesz, hiába 🙁
Igazából költözésre kell, meg egy ház felújítást kell megcsinálni vele... arra minimum rámegy ez az év. Fiam lesz a gazdája, Pesten. Talán jobb lenne mindig bérelni, ha kell, de az nyűgös, drága, mindig várni kell, intézni... ez meg ott lesz. Valszeg még sittet is fog szállítani, kipakolt üléssel 😁 mert ahol a háza lesz, ott egy 3 köbös konténer egyszeri alkalom kb. 100 rugó. Aztán, ha műxik a verda, maradhat még, befér a haveri kör (zenekar cuccostól) vagy az egész család, ha úgy adódik.
most,hogy melyik alkalmazott mit szar le ezt nem lehet általánosítani szerintem. Ezt embere válogatja. Ha én ülnék céges gépen annak biztos, hogy jaj lenne. Az enyémmel sem különösebben törődök akkor egy cégessel miért törődnék, ha lenne főnököm egyébként is utálnám, mert biztos szarul is fizetne(kezeit széttáró) Van cimborám amikor tettünk egy karikát a kamionba amivel járt váltópapucsba ülhetem be(fetrengős) Egy másik cimbi kamionjába meg kb. térdig ért a szemét. Szóval ezt embere válogatja8kezeit széttáró)
Járhattam volna így is vele, hogy minden alkalommal rendbe tetetem ha éri valami,meg pippelgetem, mint bogyesz, hogy lehelgetem meg szarvasbőrrel törölgetem(fetrengős) Volt amikor 2 évig sem volt lemosva, egyszerűen nem kérte a szürke szín(kezeit széttáró) A mostani is fél éve nálam van egyszer már februárba lemostam az útsózás miatt(kezeit széttáró)
Ez így nem teljesen fedi a valóságot(röhögős) Na mit nevezünk megcsinálásnak először is. nekem 3 autóm kivételével csak japán motoros japán autóm volt, az utóbbi autóm is egy tojota motoros tojota volt 360 ezer km-rel. Tehát ahhoz nem kellett hozzá nyúlni sem, mert még beleszalad ugyanannyi, ha megvan 15 ezrenként az olaj, olajszűrő, gázolajszűrő,levegőszűrő csere. Ha nem járjuk ki belőle csumára a tankot sose majd 700 körül lesz valami apróság generátor, klímakompresszor ilyesmi.
Én a megcsinálásnak az értem amire én szartam rá azt simán úgy jártam az autóval mikor eladtam azokat megcsináltattam pedig árulhattam volna úgy is vagy megcsináltatthattam volna a történtek után azonnal is, hogy én használjam úgy, hogy szép és jó az autó. Amikor egy kicsit horpadt, kicsit jött le a festék, kicsit kitört az első lámpa stb. én nem rohangáltam ezeket jóvátenni(kezeit széttáró) Amikor belém jött a hülye rendőr azt lezúzta a hátulját én 1,5 évig hátsó lökhárító nélkül össze-vissza törve jártam vele. Csak jött a műszaki azt mondta a haver, már megszűnt az a jó világ, hogy így átmenjen.(kezeit széttáró) Az,hogy a tolóajtókat már alig bírtam elhúzni befelé is erőből kellett csapni, a stabilizátor kar el volt törve alig lehetett tekerni a kormányt (filléres dolog majd egy évig úgy jártam) a kerékcsapágy 4 hete búgott már és egyre erősödött a hangja stb. ezeket mind megcsináltam. Az oldalajtók sínjeit nagygyomásúval, kitakarítottam, áttöröltem befújtam wd 40-el 1 újjal lehetett csukni a tolóajtókat. Az összes zár már szar volt hátul meg a jobb 1-et sem zárta már. így az autót 2 éve nem is zártam be. kb. 1 óra alatt megcsináltam az érintkezőket a jobb 1-nél volt egy kis szopás, mert ott az ajtókárpitot is le kellett venni, ott egy kicsit be voltak rohadva a pálcák azt kellett kitakarítani, meg befújkálni azt 1 gombnyomásra zárodott, még egyre meg nyílt az összes ajtó, előtte meg évekig nem(meghajlós) A stab kar és a gumik a pálca ki lett cserélve tök könnyen lehetett tekergetni a kormányt, közel egy évig küszködtem vele az autószerelő a kerékcsapággyal együtt, munkadíjal kb. 20 ezerért csinálta meg. (kezeit széttáró) 15 ezer volt a kilakatolás 90 körül a festés és polírozás. az egész kotlára költöttem 130-140 ezer ezer forintot és minden működött rajta és szépen nézett ki. tehát megcsináltam másnak. Én is járhattam volna vele így, de én nem vagyok igényes az ilyen dolgokra így én csak pusztítottam rajta(kezeit széttáró) Tehát bátran kijelenthetjük, hogy MEGCSINÁLTAM MÁSNAK AZ AUTÓT, HOGY NEKI JÓ LEGYEN (meghajlós)
Nekem a regebben emlitett balcancar motorjan sem kellett semmit javitani, csak korulotte minden szetesett, minimum 40 eves, hogy ehat jobb mint a caddy.
Mint már írtam, rohadtul nem mindegy ki és mire használja az autót.
De nyilván az 1.3M km alatt volt kopó fogyó alkatrész cserélve,én most a motorjáról beszéltem hogy nem kellett hozzányúlni.
Persze,a tulajok legtobbje olyan mint a tasi,az o 1100 asan izzocsere volt csak 250ekm alatt.
Az persze csak kenyszerbol volt hogy 5 blokk 8 idomkeszlet meg 6 vazpolir volr rajta es a sercli.
Sosincs olyan hogy egymillio 300 es csak egy turbo,azis mert ugy szereti,csak elsikkad a tobbi.
Futomu,kormanymu,par generator stb.
A duksiban 640 e van,ECU szerint.
A feknyeregben a csuszkak feszke van megkopva,kolompol benne a csap,osszerakva visszamenne?Persze,mert ne,mukodne,csak fekezesnel picit csattog,akinek megvan 15 eve eszre se veszi,mert megszokja,de attol meg szar.
Keritettunk 4 tonnasrol feknyerget ujat,valakinel hevert,es eladta 22e ert.
Szerintem megerte.
Ja a kirohadt oldalu masterhez is rendelt a renyotol oldalpanelt,nem odapontoztak 0,8 as lemezt,meg megvakolták uvegszalas gittel,es duplicolor ezustel megfujtak?
Ez sem feltétlen igaz.Legtöbb esetben az a baj hogy céges az autó,tehát gazdátlan,hajtja az alkalmazott aki természetesen pont leszarja az autót és az sem mindegy mire használja az ember.
Pont a múltkor dumáltam egy emberrel,caddy-je van neki,0 km-esen vette most 1millió 300ezer van benne,azt mondta kötelező szervizek voltak,meg egy turbó csere,de az is csak azért mert turbókat hord be külföldről és kicserélte nagyobbra.
Szóval el mennek azok 1milliót,ha számít a gazdájának.
Te még a büdös életbe nem csináltattál meg másnak autót, csak az igénytelenségig lelakott kotványokat kiglancoltad minimálba annyira, hogy elvigyék elfogadható áron a portáról 😀
http://youtu.be/FhxNbZtwz00