zotyám nem rólad van szó most abszolúte(kezeit széttáró) még csak kategóriában se (szemeit körbeforgató) Mamlasz keres 9 személyes kisbuszt. Gondolom azért mert személy szállításra kell, nem azért,hogy kibassza belőle a hátsó üléseket azt betóolja hátra a babettát(gondolkodós)Nincs kizárva, hogy csak 1-2 évre ahogy kihámoztam. Amit linkeltem vitót ennyi pénzért kb. jó alternatíva lehet. Az a tulaj is kb. olyan fasz mint én, hogy megcsinálta az autót qvázi a következő tulajnak.(kezeit széttáró) Az még bőven elfut és eladásnál nem kell nagy mínuszokra sem számolni. persze vehet újat is egy 20-asért de gondolom nincsenek ilyen tervei. Ez neki pont jó,hogy arra az 1-2 évre ne szopjon(nagyon)
Egymilliot egyik se fut el jelentos felujitas nelkul.
A merga annyiban jobb hogy gariidoben ha megdoglik barhol kerdes nelkul cserelik a blokkot.
A kisteher kb 5-800e re van tervezve.
Elso vevo a fontos,es a ceg aki elsonek megveszi legkesobb 500e km nel nullara kifuttatva eldobja,de nyugaton van flottacsere 150-200e nel is.
Neztem duksit 80e nel,gyakorlatilag uj volt,mindene,de 5,4 a vege,az havi 150 kiadas asszem 5 evre,annyit nem er meg nekem az hogy havonta 3x elugorjak konyhaert felputtonnyal hatvanba meg 4x kicigoljek munka utan egy cipost 3e ert olyannak aki halalhorgest ad ki mert a tehertaxi ket emberrel 6,5 ezerert viszi ki.
Na le kellett szaladni hangoskodtak a gyerekek azt hittem van valami baj...
Na szóval, ha nekem kellene 9 személyes verda én ilyesmit választanék. Ha nem akarnék sok pénzt fizetni érte(márpedig én egy autóért nem akarok) csak 1-2 évre kellene akkor meg tuti,mert nagyjából értékvesztés nélkül még el is adható később. Bár szerintem mindenki azt vesz amit akar. Én az ilyen fordokat azt messzire elkerülném. Ezek még nagyjából bírják a strapát 800-1 miliót is elfutnak kis odafigyeléssel.A ford elhasal az első 150 ezernél.
szerintem 2 forint vállalható egy ilyenért. Remélhetőleg a szopókon már túl van azt megcsinálta a tulaj. Csak halkan mondom újba egy ilyen 18-20 millió.(dollárjeles) És pont ugyanezt tudja 10-es árért. A melósokat elviszi a-b-be. Lehet nincsen nagy navi egérmozival meg hasonló faszságok. lehet a sávot se tartja de ezek feleslegesek is
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mercedes-benz/vito/mercedes-benz_vito_109_cdi_l_extralong-17169310
tessék 9 személy kilakatolt, megcsinált. Mondjuk ez 2 guriga jó esetben ha csak 1 évre kell jó választás lehet. Ha eladó akkor még alkudni is lehet. Ha cégre vennéd akkor 1,6 ba megvagy átírással ha alkudsz
én leírtam mit ne (kezeit széttáró) merci jó válsztás lehet de alánézős, mennyi a lakatolni való rajta. Ha véletlen megcsinálták érdemes eljátszani a gondolattal. Azért nem kell azt hinni, hogy erőgépek. A viváró szerintem felejtős vítót nézegess.
a pénzes újgazdag heti szinten fullos kuka+ 3-10 zsák szemét
nekem 3 hetente megtellik félig
mondjuk a műanyagot elhordom céghez újrafelhasználni, ha több a peca néha 3-4 flakon is összejön egy héten
sosem értettem az ilyen projekteket, mert ha szegény az ember és azért bassza a fillért.
de akkor nem utazik új motorral
ha meg van zseton bőven a több napos utazásokra akkor miért ez az önsanyargatás
A merga annyiban jobb hogy gariidoben ha megdoglik barhol kerdes nelkul cserelik a blokkot.
A kisteher kb 5-800e re van tervezve.
Elso vevo a fontos,es a ceg aki elsonek megveszi legkesobb 500e km nel nullara kifuttatva eldobja,de nyugaton van flottacsere 150-200e nel is.
Neztem duksit 80e nel,gyakorlatilag uj volt,mindene,de 5,4 a vege,az havi 150 kiadas asszem 5 evre,annyit nem er meg nekem az hogy havonta 3x elugorjak konyhaert felputtonnyal hatvanba meg 4x kicigoljek munka utan egy cipost 3e ert olyannak aki halalhorgest ad ki mert a tehertaxi ket emberrel 6,5 ezerert viszi ki.
Na szóval, ha nekem kellene 9 személyes verda én ilyesmit választanék. Ha nem akarnék sok pénzt fizetni érte(márpedig én egy autóért nem akarok) csak 1-2 évre kellene akkor meg tuti,mert nagyjából értékvesztés nélkül még el is adható később. Bár szerintem mindenki azt vesz amit akar. Én az ilyen fordokat azt messzire elkerülném. Ezek még nagyjából bírják a strapát 800-1 miliót is elfutnak kis odafigyeléssel.A ford elhasal az első 150 ezernél.
tessék 9 személy kilakatolt, megcsinált. Mondjuk ez 2 guriga jó esetben ha csak 1 évre kell jó választás lehet. Ha eladó akkor még alkudni is lehet. Ha cégre vennéd akkor 1,6 ba megvagy átírással ha alkudsz
http://youtu.be/gAkXbSGDGwQ
Ez toredek aron kesz lesz.
nekem 3 hetente megtellik félig
mondjuk a műanyagot elhordom céghez újrafelhasználni, ha több a peca néha 3-4 flakon is összejön egy héten
de akkor nem utazik új motorral
ha meg van zseton bőven a több napos utazásokra akkor miért ez az önsanyargatás