Szerintem a Zoli abban az "autóban? " egy kilométert sem fog utazni, legalábbis nem az anno kigondolt céllal. Ha egyszer mozgásra bírja, az első bontóig fog csak vele menni és még fizet is érte, hogy átvegyék tőle 😂
Megmondom oszinten ha a csale toloajto es a reccsrnő valto meg a kotvany kinezet nem zavart volna mar tavaly ment volna,semmivel nem volt rondabb latvany mint az utakon ezrevel futkozo 10 eves feher furgonok tobbsege.
Pedig a Zoli milyen jól el volt (van) már vele! 👍️ Te is aktív pihenéssel tölthetnéd a szabadidődet. Ott lebegne előtted a cél, hogy 2-3 év múlva mehetsz horgászni vele.
Ertunk hozza,ilyen idosen ennyiert mind fos,keress minnel rozsdamentesebbet egy jo bonto elerhetosegevel egyutt,es nem szemettelepen jarsz kikapcsolodni hanem bontoban. 😂
Volt vivaro, nem jó bolt. Kevés a keveset futott, az 1.9 dci nem.lenne rossz ha nem 500 ezer lenne benne 180-ra visszatekerve. A kétezrest a fene tudja, van aki dicséri. Mindenesetre drága hozzá monden, de nem opeltöl kell venni hanem renaultéktol. Opel.át irta a cikkszámoz de renault minden benne. Viszont opelék dupla áron adják ugyanazt.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/vivaro/opel_vivaro_1_9_di_tour_l1h1_2_ev_vizsga_2t_horog-17155249#adatlapContainer
inkább valami ilyesmi lesz...
Na faxom, veletek is csak többen vagyok 😁
Amit néztem, igazából mind egyforma, 15-18 év, 300-500 ekm, 1,2-1,5 milla. Arra lettem volna kíváncsi mit NE vegyek semmiképp, de látom, nektek is akkora tapasztalatotok van ebben, mint nekem ☹️ Megvesszük az első Vivarót, ami beindul, én nem látni ki a padlóján, oszt' csá.
Pont azt nem akarom, megvenni és szervizzel kezdeni. Kb. 1 évre kell, annyit kéne úgy kibírnia, hogy utána ne csak a bontós vegye át, úgy, hogy fizetek érte ☹️ Persze ha jó a verda, maradni fog úgyis tovább 😁 Másik haver Vivarója 700 ekm, és nem látszik rajta...
Tekintse befektetésnek: ha nem hajtja szét, nem töri össze, akkor egy pár éves korában szemmel jól látható összegért el is tudja adni, ha már nem kell neki.
minél csóróbb az ember annál zöldebben él