Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én javarészt így élek
minél csóróbb az ember annál zöldebben él
nekem több eszem van
ami nem jó azt nem csinálom
az önszopatás nekem nem jó, bár lehet vele spórolni de akkor sem jó érzés
Szerintem a Zoli abban az "autóban? " egy kilométert sem fog utazni, legalábbis nem az anno kigondolt céllal. Ha egyszer mozgásra bírja, az első bontóig fog csak vele menni és még fizet is érte, hogy átvegyék tőle 😂
Megmondom oszinten ha a csale toloajto es a reccsrnő valto meg a kotvany kinezet nem zavart volna mar tavaly ment volna,semmivel nem volt rondabb latvany mint az utakon ezrevel futkozo 10 eves feher furgonok tobbsege.
Pedig a Zoli milyen jól el volt (van) már vele! 👍️ Te is aktív pihenéssel tölthetnéd a szabadidődet. Ott lebegne előtted a cél, hogy 2-3 év múlva mehetsz horgászni vele.
A vilsgbeket,a klimakatasztrofa megallitasat es a boldog bebifokakat is akarhatnad ezalapjan. 😂
leszarom a klímát 😂
a peca kocsi fontosabb lenne, de nem 1,2+ milláért kb olyan állapotban mint a zoli vett
Ugye tudod mit mondott a svéd vasutas, amikor a vonat levágta mindkét lábát?

"Hát a f@szom nem kéne?" 😂

Annyi pénzért akár két klímát is felszereltethetsz a lakásba.....
rendszámos l300 tudjatok legalább másfél év műszakival 500 ig 😉
😂
Ja, tudok olcsó bontost is hozzá 😄
Ertunk hozza,ilyen idosen ennyiert mind fos,keress minnel rozsdamentesebbet egy jo bonto elerhetosegevel egyutt,es nem szemettelepen jarsz kikapcsolodni hanem bontoban. 😂
Volt vivaro, nem jó bolt. Kevés a keveset futott, az 1.9 dci nem.lenne rossz ha nem 500 ezer lenne benne 180-ra visszatekerve. A kétezrest a fene tudja, van aki dicséri. Mindenesetre drága hozzá monden, de nem opeltöl kell venni hanem renaultéktol. Opel.át irta a cikkszámoz de renault minden benne. Viszont opelék dupla áron adják ugyanazt.
A legkissebb, 9személyes. Egy jumpy vagy vivaro kéne helyette de marad, kis lakatosmunka van még az alján és mehet megint 300ezret
Találtunk vagy 10-et, ami kb. de fele messze van, azokat végig járni...
na, úgy látom, a link beillesztését még nem sikerült a SM-nak megoldani... 🙁 meg a fent lévő lapozót se.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/vivaro/opel_vivaro_1_9_di_tour_l1h1_2_ev_vizsga_2t_horog-17155249#adatlapContainer
inkább valami ilyesmi lesz...
Na faxom, veletek is csak többen vagyok 😁
Amit néztem, igazából mind egyforma, 15-18 év, 300-500 ekm, 1,2-1,5 milla. Arra lettem volna kíváncsi mit NE vegyek semmiképp, de látom, nektek is akkora tapasztalatotok van ebben, mint nekem ☹️ Megvesszük az első Vivarót, ami beindul, én nem látni ki a padlóján, oszt' csá.
kb olyan ez mint a peca kocsim, egyszerűen nincs annyiért amennyit adnék érte, amennyiért van annyiért meg értelmetlen megvenni évi 30 peca miatt
Hosszu?Rovid?Magas,felmagas?
2-ért átveheted a jumperünket 😃 uj lendkerék, porlasztók…350ezer km…
Akkor ne vedd meg,lopj egyet. 😂
Pont azt nem akarom, megvenni és szervizzel kezdeni. Kb. 1 évre kell, annyit kéne úgy kibírnia, hogy utána ne csak a bontós vegye át, úgy, hogy fizetek érte ☹️ Persze ha jó a verda, maradni fog úgyis tovább 😁 Másik haver Vivarója 700 ekm, és nem látszik rajta...
Tekintse befektetésnek: ha nem hajtja szét, nem töri össze, akkor egy pár éves korában szemmel jól látható összegért el is tudja adni, ha már nem kell neki.
Ha a celosdzeg 1,5 akkir egy 4-5 milka nem rossz kompromisszum.