Igen, ezért is mobilnetezek külföldön, soha nem használom a helyi wifi-t. Amíg nem volt meg a modemes laptop, addig a telóról osztottam netet a tabletemnek mobil hotspotként. Illetve motoros túrákon a mai napig azt csinálom, mert oda csak a picike windowsos tabletet hordom magammal (erre töltöm át esténként a fotókat a fényképezőgépről).
Azt megoldom a madarasban,kell a fasznak szallitas.
Remelem juliusban tenyleg jon a MI pad 5,abba kene LTE,azzal mar jol ellennek internet ugyileg.
Az atlag olcso kulfoldi szallasokon fost wifik vannak kibaszott lassu internettel.
Igen. Évente legalább egyszer feltöltöd, és nincs vele más dolgod. A 990-forintos SIM-hez ráadásul jár ingyen kiszállítás, 80 perc lebeszélhetőség, 5 SMS és 500 GB adatkeret is. Én így vettem a lapitopiba két évvel ezelőtt.
Nekem most már a "saját" nem is fogy: eddig a céges SIM-hez (az Telenoros) nem volt mobilnetem, de másfél hónapja ahhoz is jár havi 1 GB. Mostanság arról netezek, navigálok, a saját, Maratonos 5 GB meg érintetlen. Jó ez így! 😁
https://digi.hu/mobilinternet
ennél olcsóbb a világon nincs. Lányomnak ilyen van, nem is tudja elhasználni... előtte a vodánál 1 G-ért fizetett ennyit (ill. én, helyette 😁)
Ja, mikor leírtam, láttam, hogy Digi nem OK... csak jó ez a szerkesztés funkció... egyébként holafaxba lax, a Digi már ott van minden 3000-nél nagyobb helyen, és bővül folyamatosan. Egyedül eddig Paks-Szekszárd közt az országúton ejtette el a fonalat, mindenütt ment...
Feltöltőkártyásban a Telekom Domino Maraton szerintem verhetetlen. Nem a legolcsóbb, viszont nem jár le, nincs időkorlátja (addig érvényes, amíg a SIM-ed nem jár le). Én ezt használom a telefonban és a laptop 4G modemjében is. Van hogy hónapokig nem fogy, nyaraláskor, kiküldetéskor meg bőven. Évente 2 db 5GB-os nekem elég szokott lenni (egy a telóban, egy a laptopban), pedig a navigáció is ezzel megy.
ebbe nem vagyok biztos, de nincs olyan, hogy havi 10-ért ingyen és annyit beszélsz amennyit akarsz? szerintem net is van korlátlan(gondolkodó) utána kéne nézni(gondolkodós) Nemrég hallottam a rádióban, hogy az előfizetők több mint fele szarik rá, hogy milyen csomagba van(én is) aztán feléből harmadából ki lehetne hozni ezt egy kis utána járással (kezeit széttáró)
havi kb 2 gb mobil adat kellene
a vodafonnál 3 giga 2200ft
van szolgáltató ahol ez olcsóbb?
3 giga nem kell ma újul meg aztán van még hátra 1,4
de az 1 giga meg sosem elég és az 1300 ft
percdíj lényegtelen évente nem beszélek 10 percet
ötlet?
elsősorban a feltöltőkártyás netek érdekelnek
digi sajnos még nem jó felénk
https://www.telekom.hu/shop/te...