Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és online rendelve most 1 GB ingyen net jár hozzá (roaminggal):
https://www.telekom.hu/shop/te...
Összesen 10 db SIM lehet a neveden, tehát ezzel nem sokáig fogsz játszadozni. A Maraton meg egy év alatt már sokkal olcsóbbra jön ki.
ez hol van most mert nem találom
990 ért veszek minden hónapban másik kártyát 😀
nekem a csatorna parton kellene a net, a lefedettségi térkép szerint kb 10 km körben fehér folt
digi lenne a legjobb a tv is az, aztán lenne olcsó net
Ja ok, mert ez külön készülékben (tablet) lesz.
De ha már van Domino SIM-ed, miért nem arra rendelsz egy Maratont?
Nemhinnem,mar van egy plusz sim-em,ezrn hivom a vevoket.
Ott vakami 500 gb meg 40 perc duma volt alap.
https://online.auchan.hu/shop/...
Igen, ezért is mobilnetezek külföldön, soha nem használom a helyi wifi-t. Amíg nem volt meg a modemes laptop, addig a telóról osztottam netet a tabletemnek mobil hotspotként. Illetve motoros túrákon a mai napig azt csinálom, mert oda csak a picike windowsos tabletet hordom magammal (erre töltöm át esténként a fotókat a fényképezőgépről).
Nem biztos hogy megoldod: az "ajándékok" csak online rendelésnél járnak tudtommal, másutt csak "üres" SIM-et kapsz.
Azt megoldom a madarasban,kell a fasznak szallitas.
Remelem juliusban tenyleg jon a MI pad 5,abba kene LTE,azzal mar jol ellennek internet ugyileg.
Az atlag olcso kulfoldi szallasokon fost wifik vannak kibaszott lassu internettel.
Igen. Évente legalább egyszer feltöltöd, és nincs vele más dolgod. A 990-forintos SIM-hez ráadásul jár ingyen kiszállítás, 80 perc lebeszélhetőség, 5 SMS és 500 GB adatkeret is. Én így vettem a lapitopiba két évvel ezelőtt.
Nekem most már a "saját" nem is fogy: eddig a céges SIM-hez (az Telenoros) nem volt mobilnetem, de másfél hónapja ahhoz is jár havi 1 GB. Mostanság arról netezek, navigálok, a saját, Maratonos 5 GB meg érintetlen. Jó ez így! 😁
Ezt ha jol nezem kell egy 990 forintos domino sim kártya,majd ehhez veszel 4e ert egy 5GB os mobilinternet csomagot?
Nincs rúmingja? Erről egy kurva szót sem írnak sehol... elvileg EU-n belül lennie kéne... Szerbia nem EU. Hívási tarifa is vagy 400 Ft onnan EU-ba...
Szerbia nincs az EU-ban tudtommal, ezért nem ment. Romániában, Szlovákiában simán működik, évek óta ilyenem van.
Asszem nekem is ez van... ha elfogy feltankolom, ennyi, de sokáig bírja. Bár legutóbb Szerbiában nem ment...
Jó ahol van lefedettsége, de nem jó pl. EU-s roaminghoz.
https://digi.hu/mobilinternet
ennél olcsóbb a világon nincs. Lányomnak ilyen van, nem is tudja elhasználni... előtte a vodánál 1 G-ért fizetett ennyit (ill. én, helyette 😁)
Ja, mikor leírtam, láttam, hogy Digi nem OK... csak jó ez a szerkesztés funkció... egyébként holafaxba lax, a Digi már ott van minden 3000-nél nagyobb helyen, és bővül folyamatosan. Egyedül eddig Paks-Szekszárd közt az országúton ejtette el a fonalat, mindenütt ment...
nem telefonálok semmit
viber vagy mail
szóval ha 1000 ft a percdíj az se érdekelne ha a net filléres
Feltöltőkártyásban a Telekom Domino Maraton szerintem verhetetlen. Nem a legolcsóbb, viszont nem jár le, nincs időkorlátja (addig érvényes, amíg a SIM-ed nem jár le). Én ezt használom a telefonban és a laptop 4G modemjében is. Van hogy hónapokig nem fogy, nyaraláskor, kiküldetéskor meg bőven. Évente 2 db 5GB-os nekem elég szokott lenni (egy a telóban, egy a laptopban), pedig a navigáció is ezzel megy.

https://www.telekom.hu/lakossa...
ebbe nem vagyok biztos, de nincs olyan, hogy havi 10-ért ingyen és annyit beszélsz amennyit akarsz? szerintem net is van korlátlan(gondolkodó) utána kéne nézni(gondolkodós) Nemrég hallottam a rádióban, hogy az előfizetők több mint fele szarik rá, hogy milyen csomagba van(én is) aztán feléből harmadából ki lehetne hozni ezt egy kis utána járással (kezeit széttáró)
havi kb 2 gb mobil adat kellene
a vodafonnál 3 giga 2200ft
van szolgáltató ahol ez olcsóbb?
3 giga nem kell ma újul meg aztán van még hátra 1,4
de az 1 giga meg sosem elég és az 1300 ft
percdíj lényegtelen évente nem beszélek 10 percet
ötlet?
elsősorban a feltöltőkártyás netek érdekelnek
digi sajnos még nem jó felénk
Merjünk kicsik lenni! 👍️
De ez a Tibi-csokik méretére ne vonatkozzon! 😁
Dehogy,inkabb csak guritom magam elott a koloncot.