Jó lehetett a meccs, egy percet se láttam belőle... csak ma olvastam reggel az eredményt 😁 A lapok becsületes helytállásról írtak..
Sztem úgy történt, hogy a 83. percben szólt a portugáloknak az edző, hogy "fiúk, ez már a meccs, nem az edzés" erre 7 perc alatt gyorsan bevertek hármat 😂
Tegnap a két Orbán jól bemutatta a magyar futballt 🙁
Pedig logikus és igy van, de ilyen szabatosan nem tudtam volna megfogalmazni 🙂
Mindig a magasabb energiaszintröl a kisebb felé haladunk és enwrgia nem.vész el 😀 ez tudományosan ugy van ahogy F2 leirta 😆
Elgurult a gyógyszerük 😁 Egymást hülyítik ezekkel, mert halandó azt se tudja, mi az 😅
Bonyolíccssák, bonyolíccsák, ahelyett, hogy vennének valami drágább mérőszalagot a teszkós helyett 😡
Azért tedd hozzá, hogy az elektron energia szintjei közötti átmenet, csak magasabb gerjesztett állapotból való alacsonyabb energia szintre való átmenete jár minden atomra (anyagra) jellemző állandó frekvenciájú és hullámhosszú energiakvantum kibocsátással, mely energiája megegyezik két gerjesztett állapot energia különbségével, mert csak összezavarod Pipit, aki nagyon helyesen tart otthon kryptont tégelyben, hiszen a levegőben is van…
Én azt hittem ezt mindenki tudja 😁
Jóval egyszerűbb és gyakorlatiasabb mint hangzik.
A kripton elektron szintjei közötti átmenet foton kibocsájtással jár, azaz világít. Azaz lehet fénycső, de leginkább kripton lézer a fényforrás.
Ezzel csinálnak egy lézer interferométert, amivel közvetlenül lehet összehasonlítani egy adott távolságot és a fény hullámhosszát, azaz kurvaprecíz mérésre alkalmas.
Ezeknek a komplikált meghatározásoknak annyi a lényege, hogy alap fizikai jelenségekből származtatják, ami mindig minden körülmény között reprodukálható, így nem kell önkényesen meghatározott etalon.
Régebben a föld kerületének 1/40000ed része volt a méter meghatározás, de ezt annyira lemérni sem egyszerű, meg kiderült, hogy nem is olyan állandó, amikor mégis sikerült pontosan lemérni.
De egyébként pont ez veti fel a kérdést, mi a ponzosság alapja? Ahogy fejlödik a tudomány egyre kacifántosabb etalonokat találnak ki olyan mértékegységekhez, amiket amikor megalkottak tök egyszerüen be lehetett azonositani.
Konkrétan a fény sebessegehez…. A fény 1mp alatt vákuumban megtett útjának 1/299 792 458-ad része. Ha kawa ezt ellenőrzi és egyenlő a másikkal, akkor megvan az eredmény
ezek az atomok elég kicsik nem nehéz őket elveszíteni.(kezét széttáró) én ma délután kinyomtattam 5 oldalt azóta el sem mozdultam az irodából azt sehol nem találtam, úgyhogy kinyomtattam még egyszer (karjait széttáró) Az ilyen atomokat vagy mi érdemes ilyen gyógyszeres fiolába tárolni aminek rácsavarhatós a teteje onnan nem fog eltűnni (gondolkodós) Én a molekuláimat szoktam így tárolni azt mindig meg van(meghajlós) Ja meg a vesekövemet is így tároltam de a gyerek eljátszotta valahová kiskorába(haját tépő)
Eredetileg a Párizson áthaladó délkör egynegyedének a tizmilliomod részeként határozták meg. Azt se volt könnyü lelépni pontosan....
A platinarudra karcolt jelek meg állitolag nem.elégitették ki a mai kor magasfoku pontossági igényeit. Na ezt megbeszélhetnék a kömüvesekkel is....
Sztem úgy történt, hogy a 83. percben szólt a portugáloknak az edző, hogy "fiúk, ez már a meccs, nem az edzés" erre 7 perc alatt gyorsan bevertek hármat 😂
Tegnap a két Orbán jól bemutatta a magyar futballt 🙁