Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muciologus szakon vegeztek.
Próbáld meg egyszerűen elhinni, hogy úgy van. Mint O1G hazugságait. 🙃
Nem, ezek szerint MI vagyunk hülyék 😂
Aztán még az idö.se az már.mint régen..... jelenleg a Cs133 nukleoid atomjának két hiperfinom struktúrájú szintje közötti átmenet periodus idejének 9192631770-szerese.
Ezek bazmeg hülyék 😀
Szupermennel tuti van. 😂
A méter jelenlegi meghatározása:
A 86-os tömegszámú kripton atom 2p10 és 5d5 szintjei közötti átmenetnek megfelelő sugárzás vákuumban mért hullámhosszának 1650763,73-szorosával egyenlő. 😀
Ki volt az az idióta aki ezt igy meghatározta? És hogy a faszomba ellenőrizzem le vagy vegyem alapul 😀
Még vákuumot csak-csak csinálok de honnan vegyek kripton atomot, meg azt a két szintet honnan akasszam le és még mérjek valamivel hullámhosszot is 🙃
Igyál egy sört, attól megnyugszol.
sztep báj sztep kawám(puszit küldő)
Hogy mit csinálok???
írták(meghajlós) Meg ha bemegyek ki van írva, hogy be van adva 2021.06.15 08:39-kor(meghajlós)
Csak mondtad, hogy te kaptál a beadás után 1-2 órával ímélt ezt hiányoltam, de nem aggódok(kezeit széttáró)
Engem?
A suly ugy ratapaszt az ulesre mint a gizai piramist a sivatagba. 😂
Pfffffff.....ezt az észlényt....társítsd valamilyen képnézegetőhöz alapértelmezettként
Más se kapott, de az oldalon írták hogy be van fogadva akkor jó.
Laca, a pályázat be van küldve azt látom de az asszony még nem kapott róla ímélt(kezeit széttáró)
Vélemény?
Oké(megahjlós) és most mit kell csináljak?(kérdőjeles)
szerintem van egy halom ilyen nagy milkám ha ini segít visszaállítani ezt a káoszt lehet befényképezem8fetrengős)
Amikor megyünk a Zolihoz Tibi-csokiért, majd utána Pipihez óriás Milkáért 😁
nem konvertáltad, csak a painthez van társítva a jpg
Ott kényelmes, téged ott már lefúj a menetszél 😛
Nem megy csak 150 el. 😛
Ez Honda, simán jobb mindenben IS 😘
Mikor versenyzünk? 😝
Kicsit lassu vagy,huzd jobban. 😂
Most 6 liter az ingazos atlagom.
Talán inkább homoszexi..... 😆