Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom, hogy elkúrtad 😁 nem azt a sok szart kellett volna szkennelned 600 dpi-ben, hanem a Fidesz tagkönyvedet, azt elég lett volna 150 dpi-vel is 😁 és máris benne lennél az első nyertes körben ☝️
Jó ezt kezdem feladni, most azt írja, hogy kimerült a keret de mától elérhető a 3 mrd, belépni meg nem tudok, mert túl sokan dolgoznak az oldalon(brávó) ebből konkrétan megint nem értek semmit(taps)
ügyvédi és közjegyzői papírok forognak többet a kezemben ott is vannak érdekességek, de nem szabad apróságokkal foglalkozni végül is csak közokirat(fetrengős)
Egyébként miért értesítenének mikor lehet beküldeni? a következő etap időpontja nyilvános 08.09 hétfő
én számítok arra, hogy azt mondják pénteken adjuk le.(kezeit széttáró)
A villanyautós cikkekben olvasgattam,hogy kb. 150 pályázat ment be a többi elveszett a lefagyásokban illetve be sem lehetett küldeni(kezeit széttáró) Tegnap linkeltem az ifka azt írja, hogy értesítenek mikor lehet beküldeni a feltöltött anyagot. De ezt csak akkor olvasod ha ügyfélkapun bemégy a sajátodéba. Ha nem mégy be az ellenkezője van még kiírva. Éjszaka folyamán módosították azt is,hogy nem csak a megkezdett űrlapok kitöltését lehet folytatni, hanem új beszálló is neki kezdhet. Szerintem alig lett beérkezett pályázat szerintem minimum fele meg annak is hibás(kezeit széttáró)
de mert a két mínusz jelet ha kersztbe rakod az kiad egy + mi így tanultuk ti is(kérdőjeles)
pont azért kerestem vissza laca válaszát, mert mesterséges megtermékenyítő írta, hogy mintha azt olvasta volna,hogy a nem válasz nem lesz jó(kezeit széttáró) Tehát simán befolyásolható vagyok pozitív irányba(meghajlós) Hejesírásból meg simán 4-es vótam csak szolok(kezeit széttáró)
Kitöltés közben, 2 óra küzdés után, kezet akart fogni egy frissen érkező kolléga, a vállamra tette a kezét, majdnem behúztam neki egyet, de csak ráordítottam hogy "most ne piszkálj" 😆 szegény azt se tudta mit vétett 😂
Ja, kéne ezekhez a leszarom tabletta.
Ja, mig pipi az első mondatot próbálta megérteni addigra meg is lett a létszám 😆 de persze ezt mindenkú benyalta volna 😁
Na igen. Aki töltött ki már adóbevallást, meg értelmezett bármilyen jogi nyelven írt faszságot az kiszúrja, illetve a programozók is előnyben vannak, mert a jogi nyelv is egy fajta programozási nyelv emberek számára.
Úgy van. A NEM kijelentésre kell helyeselni.
És IGEN, egyetértek hogy idióták. 😁
Az alapadatokat már kitöltötted és ott van, az e-mail cím abban van. A pályázat benyújtás ettől független.
Két hónapig? 😲
Ne zavard már meg ezzel a kettős tagadással,így sem érti 😂 különben ebben az esetben nem úgy van, mint a matekban, hogy két mínuszból egy plusz lesz 😁
A szöveg elejét is hozzá kell értelmezni, amiben le van írva hogy nem a kijelentésre kell válaszolni, hanem azt el kell fogadni.
Az hogy nyelvtanilag még passzol is valamennyire és csábít az ellenkező válaszra az az ő faszságuk. Csak egy pipát kellett volna odatenni ahogy minden ilyen nyilatkozat elfogadásnál szokott lenni, de a buzi programozó nyilván még nem látott ilyet, programozás szempontjából neki ez teljesen ugyan olyan true/fals logikai értéket ad vissza.

Tudod mint a viccben.
A programozót leküldi a felesége a boltba.
-Drágám hozz egy doboz tejet, és ha van tojás hozz hatot.
Ezek után haza állított hat doboz tejjel, mert volt tojás.
Látod, itt mutatkozik meg, mekkora surmó vagy 😁 nem értesz meg egy összetett mondatot. Pedig itt hányszor kijavítottunk, hogy írjál hejjesen, főként eleinte - de mindig azt mondod, leszarod, mert ez nem nyelvtan óra 😁 na itt az eredménye... ☹️
(InSAminator leírta a megoldást, pedig azt hiszem, ő német nyelvterületen él 😆)
Az se rossz 😅
Azért többeknek sikerült már atlendulni ezen a problémán, meg is kaptak a támogatást 😂
Jegyezzetek meg,nem,nem értelmiségi.Éttermiségi.
Azaz,mosogatni jó lesz a srác. 😂
Hát persze 😀
Mindenki 😁
Érdemes olvasgatni 😂
Olyan is van benne, helyszíni nyomozás esetén, hogy (elnagyolt megfogalmazás, nincs előttem a papír) “nyilatkozom, hogy a helyszínen bűncselekményekből származó eszközök, iratok, nagyértékű készpénz, fegyver található”…. No most például itt a helyes válasz, hogy nyilatkozom, mert ezzel mukodom együtt a hatósággal 😂 majd kifenykepezem… 😂 a jegyzőkönyv szerint ugyanis mindent átadtam, ami a semmi… 😂
Micsoda megfogalmazás ugye? 😂
Neked elég azt megjegyezni, hogy mindig “igen” és “nyilatkozom” a helyes válasz 😂
a nyomtatvány kitöltő programjaik se semmik
előtte nap el kell kezdeni enni a frontint hogy ne verje szét a gépet az ember
Nem bonyolult, a “nem nem“ kettős tagadás, tehát fennáll…
Elég annyit megjegyezned a jövőben, hogy minden ilyen “állami” doksiban az igen a helyes válasz 😂
az ilyet te a zotya haveroddal simán benyalnád apukám(puszit küldő) hagyjuk ezt az értelmiségi biz bazt nem vagytok azok( ujjával nemet mutató) (fetrengős)
Szerintem ha van diplomája azt is vették a szülei. Egyébként se boldogult azzal.se