Mondom, hogy elkúrtad 😁 nem azt a sok szart kellett volna szkennelned 600 dpi-ben, hanem a Fidesz tagkönyvedet, azt elég lett volna 150 dpi-vel is 😁 és máris benne lennél az első nyertes körben ☝️
Jó ezt kezdem feladni, most azt írja, hogy kimerült a keret de mától elérhető a 3 mrd, belépni meg nem tudok, mert túl sokan dolgoznak az oldalon(brávó) ebből konkrétan megint nem értek semmit(taps)
ügyvédi és közjegyzői papírok forognak többet a kezemben ott is vannak érdekességek, de nem szabad apróságokkal foglalkozni végül is csak közokirat(fetrengős)
én számítok arra, hogy azt mondják pénteken adjuk le.(kezeit széttáró)
A villanyautós cikkekben olvasgattam,hogy kb. 150 pályázat ment be a többi elveszett a lefagyásokban illetve be sem lehetett küldeni(kezeit széttáró) Tegnap linkeltem az ifka azt írja, hogy értesítenek mikor lehet beküldeni a feltöltött anyagot. De ezt csak akkor olvasod ha ügyfélkapun bemégy a sajátodéba. Ha nem mégy be az ellenkezője van még kiírva. Éjszaka folyamán módosították azt is,hogy nem csak a megkezdett űrlapok kitöltését lehet folytatni, hanem új beszálló is neki kezdhet. Szerintem alig lett beérkezett pályázat szerintem minimum fele meg annak is hibás(kezeit széttáró)
pont azért kerestem vissza laca válaszát, mert mesterséges megtermékenyítő írta, hogy mintha azt olvasta volna,hogy a nem válasz nem lesz jó(kezeit széttáró) Tehát simán befolyásolható vagyok pozitív irányba(meghajlós) Hejesírásból meg simán 4-es vótam csak szolok(kezeit széttáró)
Kitöltés közben, 2 óra küzdés után, kezet akart fogni egy frissen érkező kolléga, a vállamra tette a kezét, majdnem behúztam neki egyet, de csak ráordítottam hogy "most ne piszkálj" 😆 szegény azt se tudta mit vétett 😂
Ja, kéne ezekhez a leszarom tabletta.
Na igen. Aki töltött ki már adóbevallást, meg értelmezett bármilyen jogi nyelven írt faszságot az kiszúrja, illetve a programozók is előnyben vannak, mert a jogi nyelv is egy fajta programozási nyelv emberek számára.
A szöveg elejét is hozzá kell értelmezni, amiben le van írva hogy nem a kijelentésre kell válaszolni, hanem azt el kell fogadni.
Az hogy nyelvtanilag még passzol is valamennyire és csábít az ellenkező válaszra az az ő faszságuk. Csak egy pipát kellett volna odatenni ahogy minden ilyen nyilatkozat elfogadásnál szokott lenni, de a buzi programozó nyilván még nem látott ilyet, programozás szempontjából neki ez teljesen ugyan olyan true/fals logikai értéket ad vissza.
Tudod mint a viccben.
A programozót leküldi a felesége a boltba.
-Drágám hozz egy doboz tejet, és ha van tojás hozz hatot.
Ezek után haza állított hat doboz tejjel, mert volt tojás.
Látod, itt mutatkozik meg, mekkora surmó vagy 😁 nem értesz meg egy összetett mondatot. Pedig itt hányszor kijavítottunk, hogy írjál hejjesen, főként eleinte - de mindig azt mondod, leszarod, mert ez nem nyelvtan óra 😁 na itt az eredménye... ☹️
(InSAminator leírta a megoldást, pedig azt hiszem, ő német nyelvterületen él 😆)
Érdemes olvasgatni 😂
Olyan is van benne, helyszíni nyomozás esetén, hogy (elnagyolt megfogalmazás, nincs előttem a papír) “nyilatkozom, hogy a helyszínen bűncselekményekből származó eszközök, iratok, nagyértékű készpénz, fegyver található”…. No most például itt a helyes válasz, hogy nyilatkozom, mert ezzel mukodom együtt a hatósággal 😂 majd kifenykepezem… 😂 a jegyzőkönyv szerint ugyanis mindent átadtam, ami a semmi… 😂
Micsoda megfogalmazás ugye? 😂
Neked elég azt megjegyezni, hogy mindig “igen” és “nyilatkozom” a helyes válasz 😂
Nem bonyolult, a “nem nem“ kettős tagadás, tehát fennáll…
Elég annyit megjegyezned a jövőben, hogy minden ilyen “állami” doksiban az igen a helyes válasz 😂
az ilyet te a zotya haveroddal simán benyalnád apukám(puszit küldő) hagyjuk ezt az értelmiségi biz bazt nem vagytok azok( ujjával nemet mutató) (fetrengős)
A villanyautós cikkekben olvasgattam,hogy kb. 150 pályázat ment be a többi elveszett a lefagyásokban illetve be sem lehetett küldeni(kezeit széttáró) Tegnap linkeltem az ifka azt írja, hogy értesítenek mikor lehet beküldeni a feltöltött anyagot. De ezt csak akkor olvasod ha ügyfélkapun bemégy a sajátodéba. Ha nem mégy be az ellenkezője van még kiírva. Éjszaka folyamán módosították azt is,hogy nem csak a megkezdett űrlapok kitöltését lehet folytatni, hanem új beszálló is neki kezdhet. Szerintem alig lett beérkezett pályázat szerintem minimum fele meg annak is hibás(kezeit széttáró)
Ja, kéne ezekhez a leszarom tabletta.
És IGEN, egyetértek hogy idióták. 😁
Az hogy nyelvtanilag még passzol is valamennyire és csábít az ellenkező válaszra az az ő faszságuk. Csak egy pipát kellett volna odatenni ahogy minden ilyen nyilatkozat elfogadásnál szokott lenni, de a buzi programozó nyilván még nem látott ilyet, programozás szempontjából neki ez teljesen ugyan olyan true/fals logikai értéket ad vissza.
Tudod mint a viccben.
A programozót leküldi a felesége a boltba.
-Drágám hozz egy doboz tejet, és ha van tojás hozz hatot.
Ezek után haza állított hat doboz tejjel, mert volt tojás.
(InSAminator leírta a megoldást, pedig azt hiszem, ő német nyelvterületen él 😆)
Azaz,mosogatni jó lesz a srác. 😂
Mindenki 😁
Olyan is van benne, helyszíni nyomozás esetén, hogy (elnagyolt megfogalmazás, nincs előttem a papír) “nyilatkozom, hogy a helyszínen bűncselekményekből származó eszközök, iratok, nagyértékű készpénz, fegyver található”…. No most például itt a helyes válasz, hogy nyilatkozom, mert ezzel mukodom együtt a hatósággal 😂 majd kifenykepezem… 😂 a jegyzőkönyv szerint ugyanis mindent átadtam, ami a semmi… 😂
Micsoda megfogalmazás ugye? 😂
Neked elég azt megjegyezni, hogy mindig “igen” és “nyilatkozom” a helyes válasz 😂
előtte nap el kell kezdeni enni a frontint hogy ne verje szét a gépet az ember
Elég annyit megjegyezned a jövőben, hogy minden ilyen “állami” doksiban az igen a helyes válasz 😂