Mobdomen hogy felvilagosult es elfogado vagyok.
De attol meg rusnya. 😂
Minden japot addig kell szeneslapattal utnibmig felhagy a formatervezessel,es rabizza egy olaszra.
Hát nekem elvileg 7 dokumentumnak kellene felmenni. Az adókártya 1-ik oldala, a szig 1-ő, 2-ik oldala, a lakcímkártya lakcímfelöli oldala, meg a megrendelői szerződés 3 oldal.
Na ezt a hsz-t elmentettem majd olvasgatom még.(szemeit körbeforgató)
Arra rájöttem én is , hogy a legördülősávból jobb tenni a címet. az volt szerintem 20 perc mire azon végigmentem majd a pályázati oldalon amikor vissza néztem ki maradt, hogy utca pedig tudom,hogy betettem(kezeit széttáró) úgy hogy mehettem vissza. Aztán ha qrva gyorsan írtam akkor 2 rubrikát tudtam tölteni a gondolkozásig. (kacagó)
Én még láttam a pályázati oldalon az autóra vonatkozó adatokat is azokat nem nekem kellett volna töltenem?, hogy milyen tipus hány ülléses stb?
Na azért ez a pályázat nagy adrenalin volt. Kb. mint Kakucson motoroztam volna 😆
De most már megyek füvet nyírni, hátha nem ered el a zápor még egy kicsit.
Azért lásd be: egyetlen agysejttel manapság már nem (mindig) lehet megnyerni egy pályázatot - főleg ha a konkurenseknek több van. (Kezeit széttáró.) A nemzet gázszerelője is folyamatosan képezi magát.
Kell az adókártya, a személyi első és hátsó oldala, meg a lakcím kártya, valamint a kereskedővel kötött szerződést kell feltölteni.
Ha ez megvan akkor van még egy oldal, ahol nyilatkozol hogy megértetted hogy büntetőjogi felelősség, meg jogosult vagy, és nincs kizáró ok.
A faszok nem pipát, hanem igen/nem választást raktak be, de nyelvtanilag szarul jön ki. Ne foglalkozz vele, mindkét helyre igent kell behúzni, mert informatikus csinálta, nem ember 😆
Utána a lap alján van a beküldés, aztán ennyi.
Még azt javaslom, hogy az országnál csak annyit írj be hogy M, aztán a legördülőből válaszd ki Magyarországot, mert ha begépeled, akkor minden betűre 5percet töltöget, ha kiválasztod akkor meg csak egyszer.
Ugyan ez a többinél is. Pl. a közterület jellege, a Megye és Város beírásnál is.
A szerződés feltöltésnél ha több file akkor egyszerre is ki lehet jelölni és szépen feltölti.
Én 200kbyte körüli méretre lecsökkentettem, így gyors volt.
Ha ügyes a könyvelőd akkor be tudja szkennelni PDF-be úgy hogy minden lap egy file-ba kerül. Az sem egy hátrányos dolog, de az egyszerűség miatt én JPG-t használtam, mert azt a kormány ügyintézők is biztos meg tudják nyitni, és előre én sem tudtam mit enged. Autó nevemről leíratásnál már kellett feltöltögetni, akkor elfogadták a JPG-t telefonnal befotózva, ezért most is így csináltam, csak ügyelj rá hogy jó minőségűben legyen csinálva. Sanyi által javasolt szkenner alkalmazások általában jók.
szerintem 10 éve használok ilyet. Volt már soxor cserélve is nekem eddig mindig csak annyi volt vele a dolgom, hogy berakták, feltelepítették azt ha szkennelni kellett vele csak beraktam amit kell azt nyomtam az egéren a gombot(fetrengős) Állítgatni még soha nem kellett semmit idáig(fetrengős)
nekem meg nem szurkolt jó bogyó lehet a villanydákóval nem akar menni???
Bár igazából nem rajta múlott(kezeit széttáró) észt Ő sem adhat nekem(kezeit széttáró) abból neki is kevés van(gondolkodós)
Egyébként miután a pályázó adatlapja ki van töltve és feltöltöd a doksikat van még sok kérdés vagy lehet nyomni a beküld gombra?, Egy jutubos demóverziót igazán megcsinálhatnának erről az egészről, lépésről-lépésre nem mindenki informatikus, hogy kell élesben kitölteni, feltölteni stb. Ezt menet közben kitalálgatni kevés rá az idő nekem legalább is most első körben(kezeit széttáró)
Én kerestem a neten meg ezen az ifkás honlapon is valami demót, hogy hogy kell ezen végigszenvedni, de nem találtam semmit a jutubon is csak egy szőke picsa mondta el nagyvonalakban amit egyébként is lehetett tudni. Az ifka pályázati tájékoztatóján sem volt, hogy milyen formátumban kell betölteni a dokumentumokat, én még azt sem tudtam,hogy nem lehet ezeket egyszerre küldeni, én úgy mentettem el, hogy szig, adókártya, lakcímkártya 1 lapon volt + a másik fele, majd amikor láttam, hogy külön kéri hát el kezdtem külön szkennelni(kezeit széttáró) aztán sok lehetőségem már nem maradt rá kihajított a rendszer)kezeit széttáró)
Lehet, de most csak magánszemélyek pályázhatnak, cégek nem, talán ez javítja az esélyeket.
Illetve mivel várható volt a keret kimerülése szerintem akinek esze volt az mind próbálkozott az első fordulónál, hogy legyen esélye még ha lecsúszik róla. Pár bizonytalan lesz csak pluszban.
Mondjuk azt rossz hír ha tőled nem kértek foglalót, mert akkor több komolytalan is bepróbálkozik, hisz semmibe sem kerül.
Tényleg az kéne, amit ini mond, hogy aki pályázni akar az tegyen le 500ezret.
Szerintem leszkenneltetem a könyvelővel neki is van vagy szólok valakinek aki ért ehhez a szarhoz mint ahogy zotya is mutatta de lehet ránézek mindjárt, hogy jutok bele a szoftverébe(kezeit széttáró) én az ilyenekhez hülye vagyok sosem érdekelt de most lehet ez miatt bukott a dolog(kezeit széttáró)
De attol meg rusnya. 😂
Minden japot addig kell szeneslapattal utnibmig felhagy a formatervezessel,es rabizza egy olaszra.
Arra rájöttem én is , hogy a legördülősávból jobb tenni a címet. az volt szerintem 20 perc mire azon végigmentem majd a pályázati oldalon amikor vissza néztem ki maradt, hogy utca pedig tudom,hogy betettem(kezeit széttáró) úgy hogy mehettem vissza. Aztán ha qrva gyorsan írtam akkor 2 rubrikát tudtam tölteni a gondolkozásig. (kacagó)
Én még láttam a pályázati oldalon az autóra vonatkozó adatokat is azokat nem nekem kellett volna töltenem?, hogy milyen tipus hány ülléses stb?
De most már megyek füvet nyírni, hátha nem ered el a zápor még egy kicsit.
Ha ez megvan akkor van még egy oldal, ahol nyilatkozol hogy megértetted hogy büntetőjogi felelősség, meg jogosult vagy, és nincs kizáró ok.
A faszok nem pipát, hanem igen/nem választást raktak be, de nyelvtanilag szarul jön ki. Ne foglalkozz vele, mindkét helyre igent kell behúzni, mert informatikus csinálta, nem ember 😆
Utána a lap alján van a beküldés, aztán ennyi.
Még azt javaslom, hogy az országnál csak annyit írj be hogy M, aztán a legördülőből válaszd ki Magyarországot, mert ha begépeled, akkor minden betűre 5percet töltöget, ha kiválasztod akkor meg csak egyszer.
Ugyan ez a többinél is. Pl. a közterület jellege, a Megye és Város beírásnál is.
A szerződés feltöltésnél ha több file akkor egyszerre is ki lehet jelölni és szépen feltölti.
Én 200kbyte körüli méretre lecsökkentettem, így gyors volt.
Ha ügyes a könyvelőd akkor be tudja szkennelni PDF-be úgy hogy minden lap egy file-ba kerül. Az sem egy hátrányos dolog, de az egyszerűség miatt én JPG-t használtam, mert azt a kormány ügyintézők is biztos meg tudják nyitni, és előre én sem tudtam mit enged. Autó nevemről leíratásnál már kellett feltöltögetni, akkor elfogadták a JPG-t telefonnal befotózva, ezért most is így csináltam, csak ügyelj rá hogy jó minőségűben legyen csinálva. Sanyi által javasolt szkenner alkalmazások általában jók.
Bár igazából nem rajta múlott(kezeit széttáró) észt Ő sem adhat nekem(kezeit széttáró) abból neki is kevés van(gondolkodós)
De ga neked bejon,aldasom ratok. 😂
Illetve mivel várható volt a keret kimerülése szerintem akinek esze volt az mind próbálkozott az első fordulónál, hogy legyen esélye még ha lecsúszik róla. Pár bizonytalan lesz csak pluszban.
Mondjuk azt rossz hír ha tőled nem kértek foglalót, mert akkor több komolytalan is bepróbálkozik, hisz semmibe sem kerül.
Tényleg az kéne, amit ini mond, hogy aki pályázni akar az tegyen le 500ezret.