Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a jó a ruppótlanságban,hogy nem érint az infláció! 💷
Én tavaly szeptemberben fűtőolajat vett féláron a Covid miatt. Várom nagyon a szeptemberi 5. Hullámot 😂
mikor jön már a benzinár csökkentő újabb kamu vírus hiszti?
lassan tankolni kellene eddig tartott a múltkori olcsóbenzin
Vizibicikli is számít 😁
Azért csak leakasztottam volna a harangot
Tengerjáró hajót nem javítottam még, az még jól mutatna a névjegyen 😁
Tehát akkor mostantól Targonca- ÉS Toronyórajavító Informatikus vagy? 😅 😂
Gratulálok! Őszintén 😇
Üzenem annak, aki a múltkor baszogatott, hogy targonca javító informatikus 😁 tegnap egy toronyórát javítottam helyszínen 😁 A nagy mutató 1 méter, a torony mind a 4 oldalán van óra, egy központi szerkezet hajtja középről minden számlap mutatóit. Eltört kardáncsukló, lelazult mutatók, szoruló kihajtás... volt minden. A szerkezet nagy része 100+ éves. Nehezítés, hogy minden negyed órában kondul a nagyharang, ami egy szinttel alatta van - hát az onnan közelről elég hangos 🤕
A lelkész motorozik, úgy talált meg ismerősökön keresztül 😁
szerencsém van hogy csóró vagyok mint a templom macskája, nincs gondom az ilyen támogatásos stresszre
ebben a korban már úgy is minden szar, aztán még az ideg is enne
Nem tudom melyikőtöknek ilyen fergeteges a humora - de szét röhögtem magamat rajta! 😍
Mert azt hitte a végén, hogy vissza nem téritendő a támogatás... 😆
Hát... eddig is elég méretes támogatásokról döntött! 😁 bár könnyebb volt, mert kevesebb pályázót kellett elbírálni. Mészáros, Tiborc, Simicska - az utolsó nem jól állította be a formot, annak el is lett utasítva a támogatása 😂
Nem tudtam, hogy a Főni az IFKA ügyfélszolgálaton dolgozik 😂 mondjuk testhezálló feladat 😂
Csak azt lehet..''
Ez nagyon jó 😀
A tények makacs dolgok 😂
Pedig a Zoli Tibi-csokija után a Milkát is el bírnánk nyammogni.... 😁
Azt a kurva, te tegnap hajnal óta nem is aludtál? Csak a pályázat?! Neked a dupláját fogják adni mint másnak!!!
majd valami olcsóbbat nézek(meghajlós) nem kell nektek milka(ujjával nemet mutató) még a végén kicserepesedik a szátok tőle(röhögős) óriás meg pláne nem kell mert egészségtelen(kezeit széttáró)
Egyik volt kollégám modogatta mindig, hogy:
:Akit nem lehet nevelni, azt idomítani kell."
Hát a "mi pipink" pont ilyen 😅 😂
Aze ez pipikem az erintetteknek minimum egy orias milkat meger.
2,5 millio. 😂
Aszondod meg egy az amőba pipit is lehet idomitani?
Látod, még téged is ki lehet tanítani ilyen egyszerű dologra is, ami azért sok-sok embernek sikerült már... mondjuk az összes nyertes pályázónak az elmúlt években 😆 szívja mindenki a másik vérét, de azért csak nem lett elengedve a kezed...
Hát ilyet még nem tettem kivételesen komolyan írom a mondandóm(meghajlós) Igaz a pályázatot még nem nyertem meg de jó esélyem van rá, reményeim szerint jó lett kitöltve a pályázat. A szalonból a faszi egyébként 8:40 körül hívott, hogy be lehetne adni a pályázatot, mondtam neki már 8 óra óta küzdök vele(kezeit széttáró)
Köszönöm srácok a segítséget (név nélkül mindenki tudja azt mennyit tett hozzá)nélkületek tuti elbaxtam volna a nyilatkozatot, meg a dokumentum feltöltési formátumát(kezeit széttáró)
Tehát még egyszer köszönöm csak jó ez a fórum valamire IS (meghajlós)
és igen Tisztelt Orbán 1G Viktor!
Ez a megfelelő módja az értesítésnek, nem mögékerülősen kiengedjük a 3000 millert, hogy majd lesz valami 😆