Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ez akkor is körmönfont(gondolkodós)
- "A pályázat beadásával nyilatkozom, hogy korábbi pályázatokkal kapcsolatban nem áll fent pályázati támogatást kizáró körülmény jelen pályázatom esetében. " "Kijelentem, hogy NEM NEM ÁLL FENT" vagy kijelentem, hogy " IGEN NEM ÁLL FENT." Az egész hosszú összetett mondatban egy db vessző van a, hogy előtt. Megmondom őszintén az egészhez minimum grécsi tanár úr kellene, ezek nagy hülyék. Nem lehetett volna olyan, hogy "rubrika FENNÁLL" "Rubrika NEM ÁLL FENT" (kérdőjeles)
Pipinek ez már bonyolult....szerintem egész életében mindig volt valaki aki megoldotta a problémáit..... vannak.ilyenek......
láttam, de nem nagyon olvasgatom(ujjával nemet mutató) van a múlt hétről is(kezeit széttáró) valamelyik üzletbe mindig odatalál valami balfasz havi szinten(kezeit széttáró) Legalább 4 éve nem is büntettek meg semmiért és nem is értem akkor minek járnak(kezeit széttáró) Pedig ha akarnának találnának hibát, mert azt mindenhol találnának(kezeit széttáró)
Nekem ez annyira nem egyértelmű szar a megfogalmazás, simán rá lehet vágni, hogy nem.
Na végül is azért jöttem ide fel, hogy megnézzem nem jelentkeztek még ezek az IFKÁsok, hogy be lehet e küldeni az anyagot(kezeit széttáró)
Azért igen, mert :
IGEN, nyilatkozom, hogy---bla-bla-bla nem áll fenn kizáró körülmény
Nem egyedi estet… pl aki már látott életében NAV jegyzőkönyvet ezeken a megfogalmazásokon fenn sem akad… 😂 abban vannak csodák… gondolom Pipi is látott már…. 😉 ez azért nem ördöglakat logikailag… 😂
Neked vagy neki? 😂
Azért ez teljesen egyértelmű
átjavítva. Szerintem nőnek az esélyeim a többivel szemben ezt tuti faszra vették sokan(röhögős)
Kezdem pödzögetni tehát IGEN nem áll fenn (füleit bedugó)
Ezek idióták ez fasza beugratós kérdés na szerintem itt vérzett a 30%-k beadók 90%-a(fejét fogó)
te tényleg mind a 2 helyre igent írtál8gondolkodós) bár nehezen értelmezem, hogy miért? Miért(kérdőjeles)
"Ha ez megvan akkor van még egy oldal, ahol nyilatkozol hogy megértetted hogy büntetőjogi felelősség, meg jogosult vagy, és nincs kizáró ok.
A faszok nem pipát, hanem igen/nem választást raktak be, de nyelvtanilag szarul jön ki. Ne foglalkozz vele, mindkét helyre igent kell behúzni, mert informatikus csinálta, nem ember 😆"
oké de te benyújtottad azért tudott oda jönni igazolás ami be sincs küldve a rendszerbe szerintem azt nem is látják, akkor honnan tudnák az emil címet?
Szerintem cecil majd a vírus helyett bejelenti, ott most úgy is kevesebb lett a dolguk(röhögős)
nem lehet kérni rakják fel ide az üzifalra? Ezt hamaréb olvasom(kezeit széttáró)
Előbb feltettem,hogy most éjszaka módosították a hozzáálásukat és aki be sem tudott lépni egyáltalán az most újként elkezdtheti kitölteni a pályázati lapot. Én számítok arra, hogy a 400 hely még nem telt be az ifka balfaxkodása miatt(kezeit széttáró) azt néhány napon belül adnak egy startpisztolylövést mert kezem a gombon lesz az tuti(fetrengős)
Hát volt időm most cizellálni az űrlapot 9x13-asba töltöttem fel 600 dpi vel vagy mivel ezt simán bevette meg szerintem jobb is lett a minősége, meg nagyobb is lett.(kezeit széttáró) már csak a zöld gombra várnék, lehet le sem fexem(röhögős)
Akkor ezt te, hogy értelmeznéd?(kérdőjeles)
Na módosult a helyzet most már új lapot is lehet nyitni eddig csak befejezni lehetett a megkezdettet
Ezt még ők sem tudják szerintem, de arra tippelek a következő fordulóban.
E-mailen írnak.
Pár óra késéssel, de nekem oda jött a visszaigazolás
ki van töltve nincs még beküldve de miért igen?
Nyugtass meg, hogy itt mindkét helyen az igent jelölted meg?!...
Kéri Laci külön szólt, hogy faszul van megadva a válaszlehetőség, de igennel kell beküldeni...
https://villanyautosok.hu/2021...
Nem írnak szépeket(kezeit széttáró)
Na megkerestem ezeket a villanyautósokat amiről kéri írtjó kezdődik a cikk(fetrengős)
hát én is közte voltam az anyázok között úgy ordítottam reggel dühömben, hogy szerintem ma repedt meg a mennyezet(fejét fogó)
talán ezért is vitte többre nálad(fetrengős)
nem(ujjával nemet mutató) tényleg ennyire hülye vagyok hozzá(kezeit széttáró) de azért ezt is megoldottam a bojler is ment, meg sok minden más is. nekem ez az elektronikus világ bonyolult és nem is igen érdekel. (kezeit széttáró)Jobban szerettem a kockásfüzetes időszakot(gondolkodós)
én töltöttem fel de nem én szeretném átvenni az autót(ujjával nemet mutató) Mit gondoltál majd beleülök olyan fosba?(kérdőjeles)
Van én nekem rendes autóm(fetrengős)
Elintéztem(sípot fújó) Most egy kicsit büszke is vagyok magamra8fainat mutató)
Nos ha bemegyek a pályázati rendszerben minden eddigi melóm fent van doksikkal együtt. Már csak a startpisztoly dördülésére várok(meghajlós) azt nyomok rá a beküld gombra8meghajlós)
Mondjuk jobban örültem volna, ha reggel negyed kilenckor állok így(gondolkodós)
Szerintem reggel 7-től itt figyelem a gépet hátha megjelenik a zőld beküld gomb(gondolkodós)
tényleg itt?(kérdőjeles) az jó az asszony íméljeit nem nagyon szoktam nézegetni(meghajlós)