Csak a jóisten beszéljen belőled. (imádkozós) Akik nyertek 2 hónapig biztos nem terhelik a rendszert de 2 hónap alatt még lesz nyilván új beszálló is(kezeit széttáró)
Nekem a 10% is 1 milla volt, azt azért már fájdalmas elveszíteni.
Gondolom neked a bútornál a 20% is csak pár száz ezer.
Teslát én is úgy rendeltem hogy 100eurót kértek csak, azt 2millióval le volt árazva az eddig árhoz képest. (Tesla szokott ilyet akciózni, aztán meg jól megemeli) szóval ennyit akkor is bekockáztatok ha végén nem tudom megvenni.
értem én. hogy a kákán is a csomót de nem kell sok minden hozzá. Esetleg ha valamit értek ezekhez a szarokhoz, hogy kisebb méretbe tegye a képet akkor jó eséllyel én is túl lennék rajta, majd legközelebb(kezeit széttáró)
Nekem 10%-ot előre kellett csengetni, de ha nem nyerek akkor eldönthetem hogy visszakérem, vagy mégis megveszem.
Ha nyerek akkor viszont nem jár vissza.
Én azt hittem a többi kereskedő is így csinálta, és nem bemondásra adtak szerződést.
Amit nem használnak fel, azt az utolsó fordulóba dobják be, ha ott sem használják fel, akkor a következő évihez hozzá adják, szóval nem veszik el, de én nem félek hogy sok maradna.
Tavalyival nem tudom mi van, de úgy tudom ott is inkább még kipótolta picit az állam a keretet, hogy akinek sikerült leadni, az mindenki megkapja.
"Speci itt semmi lehetetlen feltételnek nem kell megfelelni" - de ezek szerint mégis, mert neked se sikerült 😁 Olyan ez, mint a lottó 5-ös - arra se mondjuk, hogy lehetetlen, mert valaki általában megnyeri 😁
Ja még van két forduló. Szerintem csökkenni fog az érdeklődés, mert mindenki az első fordulóra startolt rá.
Akik most nyertek, azok már tuti nem terhelik a szervereket. Még az is lehet hogy Pipinek is marad a végén.
Régen volt erre nekik formanyomtatvány, beírták az adataidat, feladták postára és annyi. Most a weben legfeljebb meghatalmazóival csinálhatnák, de minden ügyfélnek külön versenyezni a fos, nem működő honlapon nem fognak.
Bszák meg, lehetne azt hogy aki kicsúszik ebből a keretből, az a következő fordulóban mehet ugyan ezzel, ne kelljen már végigszenvedni újra a fos honlapjukat.
Nekem most jött az email nemrég, hogy befogadta, de ez nem jelenti hogy nyertem is, az még egy kis idő amíg elbírálják, bár hacsak nincs valami nagyon elbaszva, akkor meg is fogom már kapni.
Én egyébként azt csináltam hogy 4 féle formátumba átkonvertáltam a szkennelt doksit és leméreteztem minimális méretre, mert sejtettem hogy döglődni fog a szerver. Ezzel a részével nekem nem is volt gondom. A kitöltéssel én is küzdöttem mint lúd a jégen.
Gondolom neked a bútornál a 20% is csak pár száz ezer.
Teslát én is úgy rendeltem hogy 100eurót kértek csak, azt 2millióval le volt árazva az eddig árhoz képest. (Tesla szokott ilyet akciózni, aztán meg jól megemeli) szóval ennyit akkor is bekockáztatok ha végén nem tudom megvenni.
Ha nyerek akkor viszont nem jár vissza.
Én azt hittem a többi kereskedő is így csinálta, és nem bemondásra adtak szerződést.
Tavalyival nem tudom mi van, de úgy tudom ott is inkább még kipótolta picit az állam a keretet, hogy akinek sikerült leadni, az mindenki megkapja.
Akik most nyertek, azok már tuti nem terhelik a szervereket. Még az is lehet hogy Pipinek is marad a végén.
Én egyébként azt csináltam hogy 4 féle formátumba átkonvertáltam a szkennelt doksit és leméreteztem minimális méretre, mert sejtettem hogy döglődni fog a szerver. Ezzel a részével nekem nem is volt gondom. A kitöltéssel én is küzdöttem mint lúd a jégen.